mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Osso said: mokoko said: Osso said: KURTARCAK! snn de agzıın opiim SABAHA KADAR MOKOKOLA BENI RAZIYIM LAAAAN off maçın heycanıyla yapılan gayliğe bak ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ben kahvede okey oynuyodum, okey bastıydım penaltılar biterken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ben ömer üründülük heeeheheeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyhoöeyy sesini unutamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 soğuk su içmeye gittim mutfağa. semih vurdu derken göz ucuzya tvyi görüyodum. kuruçeşmedeki gol sesi daha önce geldi eve hahaha en son kanepenin yastıklarını evin köşelerinden topluyordum hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bende pencereden gol diye bagırıp herkesi uyandırmak istemiştim. O kadar çok kişi aynı şeyi düşünmüş ki sesim duyulmamıştır bile bastırılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Red said: ben ömer üründülük heeeheheeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyhoöeyy sesini unutamadım hala http://www.youtube.com/watch?v=EUsr5kc_Puc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hiç sevmediğim Türk Milli Takımı'nın Semih'le golü gelince diz çöküp ağladığımı hatırlıyorum ekran başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Çünkü semihle geçmişti. Her fenerli gurur duymalı bu durumdan, pis cimbomlular utanmalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yıllarca Galatasaray'lı futbolcular taşıyıp Dünya 3.sü falan yapınca sevmemesi normal tabi milli takımını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 çek cumhuriyeti maçı daha fenaydı bence bundan. 2-0'dan 3-2, kalecin kırmızı kart görüyo, kaleye tuncay geçiyo falan. piuv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Sığınaklara diye post atmışım ahahahahahahah çok güldüm kendime foreveralonejpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi su sayfaya baksana mesajalra falan HAHAHAH http://forum.paticik.com/read.php?29,3324867,page=58 Karag8z said: gg hoşçakal kupa nedanko said: buraya kadarmis. BloodyBeast said: GOL GOL Rottweiler said: NOLUYO LAN kingpin said: ABI ALLAH VAR ! "roket adam" said: SIĞINAKLARA ahhahahahhahahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 mokoko said: Osso said: KURTARCAK! snn de agzıın opiim mokoko said: aktiftablet said: kaçırıcak snn de agzını opiim adam ağız fetişi çıktı. öpüyor herkesi. bunları görünce mokoko'dan korkmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ayrıca rüştü fake atmış. kimse farketmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 çok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 TD)Pentagram said: abi su sayfaya baksana mesajalra falan HAHAHAH http://forum.paticik.com/read.php?29,3324867,page=58 Karag8z said: gg hoşçakal kupa nedanko said: buraya kadarmis. BloodyBeast said: GOL GOL Rottweiler said: NOLUYO LAN kingpin said: ABI ALLAH VAR ! "roket adam" said: SIĞINAKLARA ahhahahahhahahahahahhaha AHAHAHAHAHAHAHAAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Abi evi yakmıştık arkadaşlarla semih gol atınca.Hala izi durur salondaki taşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ahahah ne heyecan yapmışız ya. güzeldi ama, inş bu sefer de ilerleriz,milli takımımız tarihinin en güçlü zamanını falan yaşıyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Şu son golün youtube'daki bütün kayıtlarını kaldırmışlar ya. Motive olmak için bazen açıp izliyordum, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar