Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 BENDE ÖLDÜM ŞİMDİ SOKAĞA DÖKÜLÜYORUZ AİLECEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 burda millet koptu gitti ya... silah atan yok heryerde müzik korna sesleri... ulan nasıldı ama ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Lan terim ne adamsın, çıkıp şöyle konusuyorsun gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 HAAHAHAHAHAHH WTF!!!! LAN INANAMADIM O SEMIHIN GOLUNE auhahuahuahuauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Dualar tuttu cidden,Semih o gücü nasıl buldu bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 semih ya, semih. yok böyle bir adam. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 OFFF OFFF HARİKA BİRŞEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 erucalavera said: semih ya, semih. yok böyle bir adam. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ahmet çakar atv haber de maç berabere gider penaltılarda alırız dedi herif ermiş :P ikidir mistik güç diyip duruyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Kalbim sıkıştı ulan, yüreğimize inmeden bir maç kazanamayacak mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 semih tabi kim olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 SEMİH AYAGINI YİYEYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 SEMİH OLDU 15MİLYON EURO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 şimdi kartlar ne olacak adam kalmadı yarı finale ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Bu arada paso loss yiyorum forumun bi tarafına çok abandık sanırım az dengeleyelim ağır olanlar güvertenin öbür tarafına geçsin biraz. 1 mesaj buraya 1 tane başka yere atın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bi ara tv ye bakıyodum..sonra kendimi yerlerde yanımda yastık ve çanaklarla buldum..helal olsun ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 JungleRRx said: İlk Yarı: Hırvatistan 0-0 Türkiye Maç Sonucu: Hırvatistan 1-1 Türkiye Extra Time: Hırvatistan 1-1 Türkiye Seri Penaltılar: Hırvatistan 2-4 Türkiye uplarsınız 00.15 gibi :P:P:P JungleRRx said: İlk Yarı: Hırvatistan 0-0 Türkiye Maç Sonucu: Hırvatistan 1-1 Türkiye Extra Time: Hırvatistan 1-1 Türkiye Seri Penaltılar: Hırvatistan 2-4 Türkiye uplarsınız 00.15 gibi :P:P:P JungleRRx said: İlk Yarı: Hırvatistan 0-0 Türkiye Maç Sonucu: Hırvatistan 1-1 Türkiye Extra Time: Hırvatistan 1-1 Türkiye Seri Penaltılar: Hırvatistan 2-4 Türkiye uplarsınız 00.15 gibi :P:P:P JungleRRx said: İlk Yarı: Hırvatistan 0-0 Türkiye Maç Sonucu: Hırvatistan 1-1 Türkiye Extra Time: Hırvatistan 1-1 Türkiye Seri Penaltılar: Hırvatistan 2-4 Türkiye uplarsınız 00.15 gibi :P:P:P EHUEHUEHU BİRAZ SAPMA OLMUŞ, OLUR O KADAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 kingpin said: ahmet çakar atv haber de maç berabere gider penaltılarda alırız dedi herif ermiş :P ikidir mistik güç diyip duruyor zaten. onun zaten gtünden sıkmaları meşhurdur,1-2 seferde tuttursun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 semih lvl atladı cok fena adsfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 geffen said: HAAHAHAHAHAHH WTF!!!! LAN INANAMADIM O SEMIHIN GOLUNE auhahuahuahuauh Ben bi 5 saniye bekledim sonra fırladım gol laaaan verdi be gol beee diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 SEMİH 10 numara adam. tüm 11i ipten aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ARKA ARKA YA 5 TANE AMBULANS GECTI FENA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 nileppezdel said: geffen said: HAAHAHAHAHAHH WTF!!!! LAN INANAMADIM O SEMIHIN GOLUNE auhahuahuahuauh Ben bi 5 saniye bekledim sonra fırladım gol laaaan verdi be gol beee diye :D ahahauhuah abi spiker bile bekledi önce bi sonra koptu sdfgujdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 O değilde bu 3. maç son dakikalarda attığımız. Allah mı itekliyor nedir ahah, bu kadar balda akmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 sesu said: bi ara tv ye bakıyodum..sonra kendimi yerlerde yanımda yastık ve çanaklarla buldum..helal olsun ya :) HAAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar