proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 20:10 oldu saat bulan var mı videoyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 21.20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 çıktııı!! http://www.metallica.com/index.asp?item=601119 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 direk load olmuş bu :( demiştimki editleyerek vazgeçiyorum çok beğendim. üçüncü kez karar değişikliği ve biraz sıradan olduğunu düşünüyorum. yani umarım albümün en iyisi değildir bu. kirk'ün iki solosuda güzel ama. 4. edit: 5. dakikadan sonrası fazlasıyla one'a benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ilk dinleyişim:OHA MÜKEMMEL OLMUŞ. müthiş abi şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 şarkıda nasıl olduda kopuklukf alan bulundu ben anlamadım. mis gibi bol değişkenli, buna rağmen kaymak gibi akan bi şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 abi açamadım siteden..youtube'ü falan yok mu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ben de baya beğendim ama metallica gibi değil sanki =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ben gayet başarılı buldum, Black album öncesini andırdı birkaç yerde içim bi garip oldu sevindim böyle.. Ama James aynı James değil ne yazık ki..neise başarılarının devamını diliyoruz bakalm geri kalanlar nasıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Justice'den sonra çıksa "bok gibi" derdim ama st Anger'dan sonra güzel geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 capul said: Ama James aynı James değil ne yazık ki..neise başarılarının devamını diliyoruz bakalm geri kalanlar nasıl.. ehue abi adam kill'em alldaki ergen sesiyle yırtamıyor ortalığı malesef, normal :( rehabın da etkisi var tabi sdf. (:P) Şarkıya gelirsek; Vokaller Load'ı andırıyor. Hep grubun zayıf halkası olan Lars güzel davul partisyonları yapmış, Cyanide adlı şarkıda da böyleydi. Riffler sürekli değişkenlik gösteriyor, hani bir justice for all havası var şarkıda. Solo güzel. 4. dakikadan sonra albüm birden master of puppets, iron maiden havasına bürünüyor. dinlemem lazım daha. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 şarkıya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 aktiftablet said: Justice'den sonra çıksa "bok gibi" derdim ama st Anger'dan sonra güzel geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Şarkıyı rapidshare e atmadım onun için özel mesaj atıp benden link istemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 şarkı iyi, dinlenir sevilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 metallica mı bu şimdi? haha iyi olmuş. :::st.anger dan unnamed feeling ile karşılaştırasım geldi.kesinlikle unnamed feeling daha güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 gitar tonu metallica'dan çok uzak. şarkı güzel fakat günümüzdeki melodic gruplara çok benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Metallica da bitiyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 dördüncü dakikaya kadar load/reload, sonra 4:06 da orion'a bağlıyorlar bi ara, sonra da takılıyorlar öyle. hayal kırıklığı yarattı bende, çokça şişirilmiş bence. umuyorum ki albümün en kötü şarkısı bu çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ya bunlar öylesine bişeyler çalıyormuş, biri habersiz kaydetmiş gibi bir şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Nasıl tabir etsem böyle dağınık bir şarkı olmuş gibi. İlk yarısını sevdim şarkının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 a taste of death 7'ye kadar çıktı. http://metallica.com/index.asp?item=601104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 aslında biraz "stock" havası da var. vurucu bişeyler beklio insan şarkıdan, olağan bi şekilde abi birazcık da gitar çalalım riff uyduralım diip bulunmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 the day that never comes gayet güzel şarkı ilk anda yakalayan bi şarkı ki ilerde daha çok büyür içimizde =) fakat son kısımları biraz fazla tekrar ve uzatılmış. Bi de kayıtlar direk master edilmemiş hali olduğu çok belli gitarlar ve davul ses dengesi hamlığı falan. Daha iyi bi sound bekliorum metallicadan albüm çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sonu çok uzatılmış gerçekten yani gereksiz bir kafa ağrıtışı yaşatıyor dinleyiciye bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar