Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metallica-Death Magnetic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
direk load olmuş bu :(

demiştimki editleyerek vazgeçiyorum çok beğendim.

üçüncü kez karar değişikliği ve biraz sıradan olduğunu düşünüyorum. yani umarım albümün en iyisi değildir bu. kirk'ün iki solosuda güzel ama.

4. edit: 5. dakikadan sonrası fazlasıyla one'a benzemiş.
Mesaj tarihi:
Ben gayet başarılı buldum, Black album öncesini andırdı birkaç yerde içim bi garip oldu sevindim böyle..

Ama James aynı James değil ne yazık ki..neise başarılarının devamını diliyoruz bakalm geri kalanlar nasıl..
Mesaj tarihi:
capul said:
Ama James aynı James değil ne yazık ki..neise başarılarının devamını diliyoruz bakalm geri kalanlar nasıl..

ehue abi adam kill'em alldaki ergen sesiyle yırtamıyor ortalığı malesef, normal :(

rehabın da etkisi var tabi sdf. (:P)

Şarkıya gelirsek;

Vokaller Load'ı andırıyor. Hep grubun zayıf halkası olan Lars güzel davul partisyonları yapmış, Cyanide adlı şarkıda da böyleydi. Riffler sürekli değişkenlik gösteriyor, hani bir justice for all havası var şarkıda. Solo güzel. 4. dakikadan sonra albüm birden master of puppets, iron maiden havasına bürünüyor.

dinlemem lazım daha. :P
Mesaj tarihi:
dördüncü dakikaya kadar load/reload, sonra 4:06 da orion'a bağlıyorlar bi ara, sonra da takılıyorlar öyle.
hayal kırıklığı yarattı bende, çokça şişirilmiş bence. umuyorum ki albümün en kötü şarkısı bu çıkar.
Mesaj tarihi:
the day that never comes gayet güzel şarkı ilk anda yakalayan bi şarkı ki ilerde daha çok büyür içimizde =) fakat son kısımları biraz fazla tekrar ve uzatılmış.

Bi de kayıtlar direk master edilmemiş hali olduğu çok belli gitarlar ve davul ses dengesi hamlığı falan. Daha iyi bi sound bekliorum metallicadan albüm çıkınca.
  • Yeni Oluştur...