sesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Dün akşam annem olmadığı için 3 arkadaş bizim evde kaldılar. Saat 5.30 oldu hala bizdeler kafayı yicem gitmiyolar. Odamı işgal ettiler bi de işin kötüsü. Sevgilim 2 saat oldu işe gitti(diğer 2 tip onun arkadaşları) böyle bi yüzsüzlük olamaz ya. Odaya da giremiyorum şimdi garip bi durumla karşılaşmamak için. Dinlenmem lazım benim yarın işe gidicem yaa Zaten olayın en kötüsü. Sabah sevgilimi ÖSS'ye götürücekti birisi. Bana dediler sen uyandır diye arabayı alıcaklardı falan biyerde. Odaya bi girdim kız çıplak :( çok kötüydü hayatımın en kötü anlarından biriydi iğrenç. Psikolojim bozuldu heavy metal muhabbetlerinden de baydım odama girip Massive Attack'imi dinlemek istiyorum salonda sıkıştım saçma salak the bachelor falan izliyorum sigara yakıcam diyorum yakmayı unutuyorum falan. Napiim allah aşkına bana yardımcı olun ya kafayı yicem!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 adres ver, birileri kesin gelip kaldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 a ) iceri gir siktirip gidermisiniz de b ) yaratıcı bi bahane bul gitmeniz gerekiyor de hayvan degillerse anlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bana avea 10 kontor yolla hemen halledeyim ben onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 şimdi ananem gelicekmiş dedim gidicekler inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 annem geliyomuş de gitsinler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 annemin gelmediğini biliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Raşit'le size geliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 hangi sehirdesin gelip goturelim dskgjşklads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 öhe, geçmiş olsun. elinde sopayla dalsaydın odaya "dağılın ulen!" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 felaket ya böyle bi terbiyesizlik yok..şimdi de çaktırmadan yazıyorum uyandılar gidicekler paso gelip duruolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 anlam veremiorum böle insan tiplerine nasıl yüzsüzlüktür bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Odada çıplak napıomuş kız ya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sex yapmış sevgilisi ile naapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Misafirlikte? Fantazi yapmışlar desene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sınır tanımıyor bazı aşklar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 nileppezdel said: Misafirlikte? Tantazi yapmışlar desene.. adamlar onu düşünüo olsa zaten sabah kalkıp gitmişlerdi evden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 of gittiler sonunda ya..şmd bi de bütün gün evi topla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 hadi geçmiş olsun şesu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 OHA çıplak kız mı nasıl tarif etsene biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sesu said: Odaya bi girdim kız çıplak :( seviye seviye seviye seviye sakin seviyeli ol seviye ffs.. Skeletonla raşit gelsin odada takılın etkili çözümdür istenmeyen misafire karşı. Olmadı bilgisayarının başına geç ilgilenme onlarla falan. Sıkılır giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 gitmişler zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yok yani tarif edilmicek kadar kötüydü zaten :( psikolojimde kalıcı hasar oluştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 çok mu sarkıktı neydi ne kadar kötü olabilri haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 hiç çıplak kız görmedinmi sesu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar