Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 adamınbiri yardımcı oldu sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Ulan öm atayım dedim, bi baktım öm atacak kadar bile hatırlamıyorum :( Bu arada abv trackerlar, çok yavaş geliyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ulan o kadar yazmadan önce tekrar okusaydım başlığı keşke dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 söylemek istemedim ama sanırım failini anladın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 2. sezonu bitirdim bugun. 3'e geçerim hafta içi. Olay çığrından çıkıyor gibi. Dizi içlerine 2. sezondaki "hayal dünyası" eklemeleri olacaksa yine çok sıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 olivai özletmiş kendni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 http://i.imgur.com/0Rj54.jpg 2 tane olivia akan sular durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 diğer taraftaki zenci ölmemişmiydi ? yoksa peter tarihten silindiği için reslendi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 moriQ said: diğer taraftaki zenci ölmemişmiydi ? yoksa peter tarihten silindiği için reslendi ? hmm acaba buradaki oraya mı gitti diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 kulağında küpesi ve vucudu saran elbisesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 BiTcH_oFBaT said: moriQ said: diğer taraftaki zenci ölmemişmiydi ? yoksa peter tarihten silindiği için reslendi ? hmm acaba buradaki oraya mı gitti diye düşündüm. Yok , buradaki oraya gitmedi , çünkü bir yerde kızıl Olivia , bizim Colonel'da karşıydı bu sivil götürüp getirme işine baştan falan ama yapıcak birşey yok , falan demişti. Heralde timeline baştan yazıldı ayağına , reslediler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bu timeline resleme hedesine boku çıktı olayların ya dur bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 2. bir benzeri vaka Olivia diğer olivia'ya üvey babamı öldürdüm diyor. Eskiden böyle bir laf yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Zaten babasını öldürdüğünü biliyoduk? Hatta nası oldu da katil olmana rağmen FBI ajanı oldun diye sormuştu biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 said: peter varken öldürmemişti, babası doğum günlerinde taciz ediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 harbi bu zenci neden reslendi lan,charlie nin öldüğü sezondan sonraki ilk sezonun ilk bölümündede charlie dirilmişti,sonra ortadan kayboldu yine.yapıyolar arada böyle malca şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Trans said: harbi bu zenci neden reslendi lan,charlie nin öldüğü sezondan sonraki ilk sezonun ilk bölümündede charlie dirilmişti,sonra ortadan kayboldu yine.yapıyolar arada böyle malca şeyler o flashback tarzı bir bölüm değil miydi ya? ben mi yanlış hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 yok değildi,1 bölüm ortalarda dolanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 oy oy 2.sezonu bitiriyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Trans said: yok değildi,1 bölüm ortalarda dolanmıştı o bölüm http://fringepedia.net/wiki/Unearthed ilk sezon çekilirken çekilmiş ama 2. sezonda yayınlanmış burada yazana göre. Zaten en aşağıdaki sorular kısmında belli baya bir karışıklık olduğu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 2. sezon bahsettiğiniz bölüm aslında 1. sezonda çekilip sonra vakit kalmayınca sıkıştırılamayan öylesine 2. sezona atılan bir bölüm diye biliyorum ben. Diğer konuya gelirsek, bağlarlar bir şekilde umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Trans said: harbi bu zenci neden reslendi lan,charlie nin öldüğü sezondan sonraki ilk sezonun ilk bölümündede charlie dirilmişti,sonra ortadan kayboldu yine.yapıyolar arada böyle malca şeyler Emin değilim ama... galiba Broyles v2.0'ın(zenci) reslenmesi Peter'ın silinmesinden kaynaklanıyor. Olivia Peter'ı kurtarmak için hiç öbür tarafa geçmedi, Broyles v2.0 da Olivia'ya kaçması için yardım etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 eğer öyle olsaydı walter, oliv v2.0'dan bahsederken "BU TARAFA GELDİ PİS CADI BÖYLE BÖYLE YAPTI" diye bahsetmezdi. olivler orada exchange oldu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 O da doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar