Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 abi hatırlamıyorum valla son 5 bölümden biri ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 VashTheStampede said: Red hangi bölümdü o hatırlıyormusun? Atladık galiba biz bölümü Alternatif evrende geçen böcekli bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 VashTheStampede said: Red hangi bölümdü o hatırlıyormusun? Atladık galiba biz bölümü 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 BROYLES REIS!!! LET THE MEME'S BEGIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Diziden ayrılan birini niye senaryoya geriye sokup böyle zorlama bir bölümle bitirdiler anlamadım. Hiç beğenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Çok saçmaydı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 saçmaydı ama eğlenceli saçmaydı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 en azından balgamlı oliviadan kurtulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 inception yalan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 10 dakika izledim ileri aldim, bir guzel kadindan nasil tiksiniliri super yaptilar adamlar. neyse.. nasil itici bir kadin haline geldin sen ajan .. oysaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ayıp ayıp neresi itici? şurdan alalım: http://www.esquire.com/women/women-we-love/anna-torv-nude-0310 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 en iğrenç giydirilmiş fotoğraf çekimi bu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 o gicirti sesle itici hale getirdiler diyorum bre, kizcagiz guzel hos bir sikintisi yok, ama o disleri cikararak kisneme misali konusmasi birde ustune icine giren abinin konusmasini taklit etme cabasi sonrasi oradaki inek bile ondan daha cekici hale geldi yani, o derece! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 son 4-5 bölümü izlememiştim, baya sıkıcı olmuş dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 iyice fantezi yapıyorlar artık. insepşın, çizgifilm fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 matrix olmuş la bunlar bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 df said: iyice fantezi yapıyorlar artık. insepşın, çizgifilm fln leondard nimoy olmadan leonard nimoylu bölüm yapmak istersen anca böle olur işte. galiba geri de gelicek yine başka bendende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 dasaaa said: df said: iyice fantezi yapıyorlar artık. insepşın, çizgifilm fln leondard nimoy olmadan leonard nimoylu bölüm yapmak istersen anca böle olur işte. galiba geri de gelicek yine başka bendende. o açıdan düşünmemiştim hiç mantıklı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ucunbiri said: ayıp ayıp neresi itici? şurdan alalım: http://www.esquire.com/women/women-we-love/anna-torv-nude-0310 olivyaya yun ic don giydirmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 memesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 amerika ve kanadadakiler http://latimesblogs.latimes.com/showtracker/2011/04/fringe-friday-fox-gives-you-props.html Fox gives you props . Now, to thank the viewers who followed "Fringe" to its new home on Friday nights, Fox is giving fans props. Literally. Between now and the season finale on May 6, Fox will be having weekly drawings to give away replicas of props used on the show. You could win the blueprints for the doomsday machine, the Observer’s doomsday drawing, Massive Dynamic stock certificates, or a prize package that includes "Show Me" ID cards, an ear cuff and a branded chair back. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 O kadar sezon izlediğim en saçma salak bölümdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 mono said: BROYLES REIS!!! LET THE MEME'S BEGIN! Bunlara bakmaya geldim ama kimse koymamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 William Bell LOST'ta Charles Windmore'un içtiği viskiden içiyordu bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 izlediğim en kötü bölümdü yarıya zor geldim şimdi zor bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar