Goarth Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 iyice saçmaladı... Birde neden hep bizim at ağızlı ajanda işler bitiyor? Karşı tarafa geçiyor, karşı taraftan gelenleri fark edebiliyor,içine ruh alabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 nasıl spoilerlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 fringe te spo olmaz delikanli olun asdfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Goarth said: iyice saçmaladı... Birde neden hep bizim at ağızlı ajanda işler bitiyor? Karşı tarafa geçiyor, karşı taraftan gelenleri fark edebiliyor,içine ruh alabiliyor :) höst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 olivia hepinizi döver burada atıp tutmakla olmuyor bu işler. karşı taraftaki william bell hakkında hala birşey yok ben bu sezon finalinde alt. william bell göreceğimizi düşünüyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Nessaftw said: olivia hepinizi döver burada atıp tutmakla olmuyor bu işler. karşı taraftaki william bell hakkında hala birşey yok ben bu sezon finalinde alt. william bell göreceğimizi düşünüyorum :p gençken ölmüş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 iyi ama doğruluğundan emin değiliz ki ? sadece konuşma içerisinde geçerken edindiğimiz bir bilgi o doğruluğundan emin olamayız çünkü w.bell walterı kontrol altında tutup belli bir noktanın ötesine geçmesini istemiyordu. alternatif william'ın araba kazasında ölmesi daha çok walterın durumu kurcalamaması adına söylenmiş bir yalan olabilir. olaylar zincirinin sonunda varacağımız noktada onunla ilgili birşey göremeyene kadar emin olamayız bence çünkü walter ve w.bell'in ilişkisi oldukça sıradışı. bu yüzden sezon başından beri alternatif dünyada w.bell ile ilgili birşey görme umuduyla bekliyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 abi neler neler oldu dizide, daha yeni mi saçma olduğunun farkına vardınız? ayrıca şu "bitsin bu dizi"cilere ayrı bi gıcığım. biz seviyoruz izliyoruz. sevmiyosan izleme alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Nessaftw said: iyi ama doğruluğundan emin değiliz ki ? sadece konuşma içerisinde geçerken edindiğimiz bir bilgi o doğruluğundan emin olamayız çünkü w.bell walterı kontrol altında tutup belli bir noktanın ötesine geçmesini istemiyordu. alternatif william'ın araba kazasında ölmesi daha çok walterın durumu kurcalamaması adına söylenmiş bir yalan olabilir. olaylar zincirinin sonunda varacağımız noktada onunla ilgili birşey göremeyene kadar emin olamayız bence çünkü walter ve w.bell'in ilişkisi oldukça sıradışı. bu yüzden sezon başından beri alternatif dünyada w.bell ile ilgili birşey görme umuduyla bekliyorum ^^ gerçek dünyada leonard nimoy hacı ben oynamıyorum dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dfasdf belkide olivia ya giren w.bell 'in alter egosudur lan kasdhgfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Yok artık. Yok güzelde Çok kolay oldu adamı geri getirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 çalışan için kolay tabi. çalışmayana zor -Coğrafya Öğretemeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yok artık!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yok artık!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 İsviçreli bilim adamlarının yaptığı son araştırmaya göre "VAR!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 tunch said: yok artık!!! tunch said: yok artık!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dasaaa said: Nessaftw said: iyi ama doğruluğundan emin değiliz ki ? sadece konuşma içerisinde geçerken edindiğimiz bir bilgi o doğruluğundan emin olamayız çünkü w.bell walterı kontrol altında tutup belli bir noktanın ötesine geçmesini istemiyordu. alternatif william'ın araba kazasında ölmesi daha çok walterın durumu kurcalamaması adına söylenmiş bir yalan olabilir. olaylar zincirinin sonunda varacağımız noktada onunla ilgili birşey göremeyene kadar emin olamayız bence çünkü walter ve w.bell'in ilişkisi oldukça sıradışı. bu yüzden sezon başından beri alternatif dünyada w.bell ile ilgili birşey görme umuduyla bekliyorum ^^ gerçek dünyada leonard nimoy hacı ben oynamıyorum dedi Alternatifi oynuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Freedoom said: dasaaa said: Nessaftw said: iyi ama doğruluğundan emin değiliz ki ? sadece konuşma içerisinde geçerken edindiğimiz bir bilgi o doğruluğundan emin olamayız çünkü w.bell walterı kontrol altında tutup belli bir noktanın ötesine geçmesini istemiyordu. alternatif william'ın araba kazasında ölmesi daha çok walterın durumu kurcalamaması adına söylenmiş bir yalan olabilir. olaylar zincirinin sonunda varacağımız noktada onunla ilgili birşey göremeyene kadar emin olamayız bence çünkü walter ve w.bell'in ilişkisi oldukça sıradışı. bu yüzden sezon başından beri alternatif dünyada w.bell ile ilgili birşey görme umuduyla bekliyorum ^^ gerçek dünyada leonard nimoy hacı ben oynamıyorum dedi Alternatifi oynuyordur. alternatif evrende william bell, usa başkanıymış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 2 bölümdür tırt ilerliyor birde üstüne yayık balgamlı konuşan olivia çıktı cidden 1 bölüm daha tahammül edilemez o ses tonuna, ağzının ortasına biri vursa diye bekledim tüm bölüm. Bell böyle konuşmuyorduki hayret birşey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Dakika 14 civarında Walter'ın laboratuvarında çalan müziği hatırlayana kadar canım çıktı ya. Merak eden varsa Quincy Jones & Herbie Hancock - Take Five. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 :s bu olivia'nın ses tonu kasma dalgası nedir ya ? ne gerek var yani. daha önce o kadar insan içine giren ruh gördük, hiç biri ses tonu değiştirmedi, bilmesek bizi kandıracak. bide böyle yeni kalkmış yataktan su içmeden sigara yakmış sesi falan iğrenç ya. ayrıca geçen bölüm walter çan'ı olivia dan çok alakasız bi yerde çaldı, ruh girdi içine. şimdi bu bölüm kilisenin çan sesini duyunca geri çıktı ruh bi an falan. illa yakında çan çalması gerekiyosa başta nası geldi o ruh olivia çan'I duymadan ? yok yanında olması gerekmiyo çan gerekiyosa nası gün boyu çalan her çan da girip çıkmıyor bu ruh bir de olivia(bell) ile walter'ın tahta başında hangi tiren oldugunu çözme sahneleri de çok fena idi sanki, iki tane gezegenin en büyük bilim adamı ; "each train travelling at it's own constant velocity" yapma ya ? bu mu , 3 tane ordan geçen trenin hızıyla o dakikada nerde oldugunu mu buldunuz yani 3 dakika tahtaya rakamlar hesaplar yazıp , valla eiymişiniz ya. lise1 de çözüyorduk biz onları. son2 bölümdür çok rezil gidiyor güzelim dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Böyle 1 güzel bölüm 2 boktan bölüm yapacaklarına şu diziyide spartacus, dexter gibi 1 saatlik 13 bölüm yapsalar aslında çok daha iyi olurdu. Gereksiz uzatmadan bitirirlerdi işte her sezonu. Birde evet Olivia'nın sesi çok rahatsız edici olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 anadolu lisesi sınavından soru çalmışlar hatta bi ara william bell "hocam teşekkürü kaçırıyom!" diyecek gibi geldi. bölüm tırt ama fringe div aynı adamlarla kuracaklar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 17. bolumun 1 dakika 41. saniyesinde acip suraya sunu yazmak istedim; olivia o ses ne ya ? gegirti kapi gicirtisi gibi, konusunca ...... oldunmu simdi, ne diye boyle konusturtmuslar bunu? geri doneyim ama cok kotu midem kalkti resmen. dislerini gormesek bari gulmesin hic birde bu ses :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar