BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yalnız jenerik beni benden aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bir sonraki bölümü ayin 12'sinde gösteriyor ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 promoya baktım da gene cacık bi bölüm geliyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yok bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Şu aralardan dolayı supernaturalden de bundanda soğudum. Çıktığında yine atlıyoruz ama baydı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 güzel bölümdü en sonuncu bence. geçmişi anlattılar işte ne güzel. öğrenmiş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 416 mükemmeldi son bölüm. jorge garcia süprizi de gayet güzel oldu eheh. şimdi william bell'de olivia'nın vücudunda geri döndüğüne göre bayağı rocknroll zamanlar bekliyo bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 harbiden yok artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mendoza said: Yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 off olivianın başarısız william bell aksanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 holy .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 16 yı şimdi bitirdim tek kelimeyle hayvan lan bunlar!!! bu ne laaaan bu nası bir bitiş!!! jj abrahms işini biliyor kardeşim, bu diziyi bu sezon bitirenin yatcak yeri yok lan! aman diyim bu bell iyi güzel olivia nın vücuda giriyorda bence dikkat etmesi lazım!!! allah muhafa yatakda iş üstündeyken felan gelirse hoş olmaz be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 gündüz arkadaş msj attı fringei izledin mi mutlaka izle diye merak yaptım eve geldim hemen indirdim en son durağan bölümden sonra böyle birşey beklemiyordum. ortalık çok karışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Quel-Thul said: off olivianın başarısız william bell aksanı.. +1 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 "Deneklerin içine balon yerleştirip içine helyum basmayı planlıyorduk. Malesef tasarımla ilgili bir kaç sıkıntımız vardı" Haha çok güldüm buna :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Lebroooooooooon eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 16. bölüm bittikten sonra gelen muhabbet abi william bell olsam direk memeleri ellerdim ilk iş bi de ben sevmedim bu william'ın ruhu geldi çünkü insan ruhu safi enerjidir filan bi çıngırak çalmaya mı bakıyodu abi cidden baydım bi an bari 17. bölümde filan gelseydi, dünden hazırmış herif oliviaya girmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bitsin artık bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 noldu öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 asıl soru william bell, peter bishopu ilişkiye zorladı mı? yazık lan petere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 yuh ya. nasıl bölümdü o öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ya bari biraz daha kassalardı 2 elementi şırınga edince uçuyo ediyo, çan çalınca ruh giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 çok ucuzdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar