Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 bitirdim 2 sezonuda güzel dizi fakat bazı şeyleri cabuk unutuyorlar ve geçiştiriyorlar.tabi bazen şu olay sıksada insanı idare eder işte peter : imkansız walter: sadece teori peter : patates walter : evet hatırladım gerçek bu böle böle spo alternatif evren oliviasını beğenmedim.daha dogrusu alternatif evren umdugum gibi olmadı.yani evrenin alternatif evren oldugu çok göze sokuluyor gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Red said: bitirdim 2 sezonuda güzel dizi fakat bazı şeyleri cabuk unutuyorlar ve geçiştiriyorlar.tabi bazen şu olay sıksada insanı idare eder işte peter : imkansız walter: sadece teori peter : patates walter : evet hatırladım gerçek bu böle böle spo alternatif evren oliviasını beğenmedim.daha dogrusu alternatif evren umdugum gibi olmadı.yani evrenin alternatif evren oldugu çok göze sokuluyor gibi geldi. Yok Bell Oliva'ya Peter'a şunu söyle dedi söylemedi. Bir sürü şey hepsinin aklına geliyor birbirlerinden saklıyorlar 10 bölüm sonra ortaya çıkıyor. Buda supernatural gibi 6. sezonda filan ancak bişey anlarız ki onunda 6. sezonu daha çekilecek. Ben artık piyasadan kalmamaış gerçekten sonu gelmemiş dizi izlemiyecem. Boş zamandan oturdum izledim iki diziyide ama Fringe izlememeliydim anca 6. sezon filan bittiğinde. En azından Supernatural 5 sezondu doyurdu biraz 6. sezonu merak etsemde. Film ve Hon'a devam. Supernatural vs Fringe Supernatural'inde baydığı yerler vardı ama Fringe coştu bu konuda. Şu duygusal sahneler filan 2. sezonda bayağı arttı ve 2. sezonda 1. sezondan daha az alternatif dunya ile ilgili bölüm oldu. Yani asıl konuyla ilgili. Supernatural ve Fringe'nin ortak noktası; Supernaturalde iki kardeşin gereksiz ve abartılı bir ara bokunun çıktığı tripleşmeleriydi. Burdada Peter'ın 190 IQ'lu bir aptal olmasıydı. Walter 2. sezon bilimin sınırlarını paramparça etmiş kanıtlamadığ şey kalmamış ve hala Peter her teorisine saçma diyor. Ben böyle senaristin beynine balyozla vurayım. O türk dizisi vrdıya boku çıkmıştı ANAM ANAM diyordu Haluk muydu neydi. Buda onun gibi oldu adam napsın lan daha inanman için dingO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Bildiğiniz tüm sezonları bitmiş yada sonlara yaklaşmış dizi var mı? Lost filan demeyin biraz bilim kurgu olacak bunun gibi? Yada Supernatural gibi? Şimdi baktım piyasada filmde yokmuş adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Battlestar Galactica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 bugün 2 sezonu bitirdim de; sorularrr sorularrr birincisi alternatif olivia bomba muhabbetini nerden öğrendi de walterı götürürken lafları koyup götürdü adamı? ikincisi orda bomba patlaması sırasında noldu da alternatif olivia yerine geçebildi? üçüncüsü walternative'in kurmaya (şu petera ihtiyaç duyan) makinenin ne için olduğu açıklandı mı? (kaçırmış olabilirim) dördüncüsü eğer alternatif evren ve bu evren arasında denge olması gerekiyorsa, binanın üzerine bina binen bölümde niye adam da alternatifiyle birleşti? olivia gayet ikiziyle kavga bile etti? hani aynı cisimden iki tane olamazdı aynı evrende? asıl önemli soruysa; İKİ BÖLÜMLÜK DİZİ KONUSUNU NEDEN 123432235 TANE KONUNUN İLERLEMESİNE ZERRE KATKISI OLMAYAN FILLER BÖLÜMLERLE DOLDURUYOLAR???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Buddha said: Bildiğiniz tüm sezonları bitmiş yada sonlara yaklaşmış dizi var mı? Lost filan demeyin biraz bilim kurgu olacak bunun gibi? Yada Supernatural gibi? Şimdi baktım piyasada filmde yokmuş adam gibi. bsg ve firefly bilimkurgu istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 üşüyoruz olivia reis http://3critical.files.wordpress.com/2009/03/normal_comiccon-ny-february9-2009-005.jpg?w=300&h=199 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 MrLevie said: bugün 2 sezonu bitirdim de; sorularrr sorularrr birincisi alternatif olivia bomba muhabbetini nerden öğrendi de walterı götürürken lafları koyup götürdü adamı? ikincisi orda bomba patlaması sırasında noldu da alternatif olivia yerine geçebildi? üçüncüsü walternative'in kurmaya (şu petera ihtiyaç duyan) makinenin ne için olduğu açıklandı mı? (kaçırmış olabilirim) dördüncüsü eğer alternatif evren ve bu evren arasında denge olması gerekiyorsa, binanın üzerine bina binen bölümde niye adam da alternatifiyle birleşti? olivia gayet ikiziyle kavga bile etti? hani aynı cisimden iki tane olamazdı aynı evrende? asıl önemli soruysa; İKİ BÖLÜMLÜK DİZİ KONUSUNU NEDEN 123432235 TANE KONUNUN İLERLEMESİNE ZERRE KATKISI OLMAYAN FILLER BÖLÜMLERLE DOLDURUYOLAR???? yaw o kadar kasmayın, tamam yapımcı aynı da lost gibi değil bu dizi, gayet çıtır çerezlik dizi, yoksa konu ya da senaryo açısından bakarsan rezaleti geçecek düzeyde kötü, o yüzden mantık hatalarını geçicen tutarlılıkta :) bruce willis ölüymüş alet açıklanmadı bu arada, işte öbür dünyayı yok edip bu dünyayı adam edicek bi alet olarak şeyoluyo. bunun dışında dizi saçmalığın ötesinde mantık hataları yapıyor zaten o yüzden çok takılma kim neyi nerden öğrendi naptı diye :) Hani bilimkurgu falan da, bazı şeyleri kurguyla bile dolduramayacakları kadar saçma abes oluyor (hani saçma bişi de dersen bi düzgün açıklama yaparsın, tutarlı olur izleyici haa tamam der, o yok mesela, bazı filler bölümlerde iyice uçuyorlar) Ya da diziyi nasıl devam ettireceklerini kendileri de bilmiyorlar bir sürü paralel yan hikaye açıyorlar sonra bi kısmı kalıyo. Mesela ilk sezon Peter'in dövdüğü adam kimdi, koruduğu kadın kimdi, ya da peterin peşinde kim var niye var, adam fbi la çalışırken bile peşine düşecek kadar başaklı insanlarsa niye ortada yoklar, 1.5 sezon boyunca noldu bi anda falan. Ya da 2. sezon bi bölümde çat diye ölmüş olivianın ortağını içeren bi bölüm girmesi başında sonunda hiçbir şekilde alternatif dünyayla alakalı olduğuna dair bişi çıkmaması ve hatta alternatif dünyayı sezon finalinde gördüğümüz üzere onla alakalı olmayıp normal dünyada geçtiğinin ortada olması vs. Ya da en basit mantık hatası, hadi hepsini her şeyi geçtim bizim olivia salak mı, bunca senedir fbi ajanı hatun, insanı etkisiz hale getirmeyi bilmiyo mu? alternatif oliviayı nasıl bağladı öyle koltuğa komedi gibi, adam gibi bağlasa hiç kurtulamayacak o, her şey de tıkır tıkır işleyecek? Takılma o yüzden çok, biraz kafa yormaya kalkınca insan feci soğuyor çünkü diziden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bazı bölümlerde şu csi:xx tarzını bırakıp geçiştirdikleri şeyleri anlatsalar iyi olurmuş 2. sezonun son bölümlerindeki dr bishopun hayal bölümü mesela.yuh yani 50dk ona harcamıslar.ben izlemedim mesela o bolumu geçtim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Fringe S03E01 "Olivia " 3 days Fri 2010-09-24 04:00 geliyor cumaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 yazıyor? ne alaka? edit: bu arada gözümde "sağlam dizi" tadında izlediğim bi bu kaldı. yanarım yanarım ona yanarım. edit2: matah bişi değil ama gözden kaçmasın; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 said: Title: Olivia Episode #:03x01 Original Airdate: Thursday September 23rd, 2010 Voting Closed: Open in: 3 Days, 13 Hours Olivia fights to find her way home; Peter and Walter try to move on with their lives alongside alternate Olivia. Source: FOX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 dexter, house, soa, rubicon saglam hep. var daha da aklıma gelenler bunlar hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Buddha said: Francis - Bazı yerler donuyor göremiyorum bir bakın burda ne oldu? Francisi şekil değiştiren kazana attı. Ajan ağladı filan hatta öldü diye mezarınıda gösterdiler. Şimdi 11. bölümde hiç bişey olmamış gibi Francis çıktı ortaya rapor filan veriyor hatta eskisi gibi ne oluyor nasıl geri geldi bu adam ne ara döndü nasıl döndü? Benimde çok kafama takılmıştı bu.Bu nedir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 onu birkaç sayfa önce bende sormustum.bir önemi yok onun :).olmamıs gibi varsayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ya çekilen bir bölümü önceden çekilmeyen bir hafta yayınlamışlardı ondan o karışıklık sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 yarın yeni bölüm : "Olivia" heyecan var mı heyecan ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bu gece mi ey canlar? eztv bişey yazmamış da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… progamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 cuma günü düşer diyor myepisodes.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bugün (perşembe) yayınalncak bölüm yarın sabah da düşer paylaşım sitelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 yayın biter bitmez 10-15 dakika içinde düşüyor paylaşım sitelerine. sabahını beklemeye gerek yok :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cystein Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 valla hiç heyecanlı değilim fringe hakkında. öyle zaman öldürmeye izlencek bir şey ama kesinlikle koca bir sezonu yine bir bok öğrenemeden kapatıcaz... en az lost kadar saçma bi sonu olcağına adım gibi eminim. 10 yıl sonra falan bunu alıntılar tekrar postlarım. nitekim lost gibi bir ömür sürebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ilk sezon çok güzeldi bence 2. sezonun ilk bölümünde araba sahnesi güzeldi.ondan sora çok saçmalad gibi dizi bakalım 3. sezon nasıl olcak.2-3 bölüm olivianın dönüşü bekleriz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mokoko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bencede 2. sezon çok daha iyiydi ilk sezona gore. en azından bi hikaye vardı surekli ilerleyen. 1. sezonda daha çok bi xfiles havası vardı. kotu değildi ama 2. sezon kesinlikle daha iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tremour77 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Olivia tam Sarah Connor gibi değil miydi bu bölümde yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 Sonraki 33.sayfa (Toplam 66 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 1 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Fringe (2008) - Fox × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 yazıyor? ne alaka? edit: bu arada gözümde "sağlam dizi" tadında izlediğim bi bu kaldı. yanarım yanarım ona yanarım. edit2: matah bişi değil ama gözden kaçmasın; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 said: Title: Olivia Episode #:03x01 Original Airdate: Thursday September 23rd, 2010 Voting Closed: Open in: 3 Days, 13 Hours Olivia fights to find her way home; Peter and Walter try to move on with their lives alongside alternate Olivia. Source: FOX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 dexter, house, soa, rubicon saglam hep. var daha da aklıma gelenler bunlar hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Buddha said: Francis - Bazı yerler donuyor göremiyorum bir bakın burda ne oldu? Francisi şekil değiştiren kazana attı. Ajan ağladı filan hatta öldü diye mezarınıda gösterdiler. Şimdi 11. bölümde hiç bişey olmamış gibi Francis çıktı ortaya rapor filan veriyor hatta eskisi gibi ne oluyor nasıl geri geldi bu adam ne ara döndü nasıl döndü? Benimde çok kafama takılmıştı bu.Bu nedir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 onu birkaç sayfa önce bende sormustum.bir önemi yok onun :).olmamıs gibi varsayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ya çekilen bir bölümü önceden çekilmeyen bir hafta yayınlamışlardı ondan o karışıklık sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 yarın yeni bölüm : "Olivia" heyecan var mı heyecan ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bu gece mi ey canlar? eztv bişey yazmamış da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 cuma günü düşer diyor myepisodes.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bugün (perşembe) yayınalncak bölüm yarın sabah da düşer paylaşım sitelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 yayın biter bitmez 10-15 dakika içinde düşüyor paylaşım sitelerine. sabahını beklemeye gerek yok :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 valla hiç heyecanlı değilim fringe hakkında. öyle zaman öldürmeye izlencek bir şey ama kesinlikle koca bir sezonu yine bir bok öğrenemeden kapatıcaz... en az lost kadar saçma bi sonu olcağına adım gibi eminim. 10 yıl sonra falan bunu alıntılar tekrar postlarım. nitekim lost gibi bir ömür sürebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ilk sezon çok güzeldi bence 2. sezonun ilk bölümünde araba sahnesi güzeldi.ondan sora çok saçmalad gibi dizi bakalım 3. sezon nasıl olcak.2-3 bölüm olivianın dönüşü bekleriz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bencede 2. sezon çok daha iyiydi ilk sezona gore. en azından bi hikaye vardı surekli ilerleyen. 1. sezonda daha çok bi xfiles havası vardı. kotu değildi ama 2. sezon kesinlikle daha iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Olivia tam Sarah Connor gibi değil miydi bu bölümde yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar