Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 promo spoiler aabi promodaki dunham'ın diğer evrendeki hali de mi geliyor? saçları bi değişik, çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 sezon finalinin fotolarını görmüştüm daha önceden. ama bazı karakterler yoktu o fotolarda. şimdi videoyu izleyince bir ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooHAAAAAAAAAAAAA demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 OOo kızıl olivia! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 'ive missed u so much' elleri boş geri mi dönüolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Harika ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 şerefsizim aklıma geldiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buaccmi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 xaty said: 'ive missed u so much' elleri boş geri mi dönüolar? senı cok ozledım olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ohaaaaaaaaaaaaaaaaa 22 muhteşem olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 kızıl olivia uu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 bizim tanidigimiz abrahams gelecek sezon walternate evreninide anlatir tum sezon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 bütün bölüm oyaladılar son 1dk efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 geçen sene ana konuyla alakasız bölümler pek sarmıyordu ama bu sezon bu işi iyi kotarıyorlar. bu haftaki bölüm de sonundan bağımsız bir şekilde gayet güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 walternate tam bir asilzade ahaha, delirmemiş işini gücünü oğlunu almaya adamış. Tabi bi 30 sene gecikmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 forgiver said: bütün bölüm oyaladılar son 1dk efsane şimdi izledim 21-22yi 2 bölüm boyunca hikaye tırıvırı devam etti son 2 dk ortalık karıştı. o değilde walterın çatlak hali daha yaratıcı be ne öyle ağır abi bakan falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 son cümleni spoiler yap tufan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 HELLO SON tok ses sesi tok çık HOLLOSON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 tomom bobo yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 OH MY FUCKING GOD diyorum baska bir sey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 spoiler çok şaşırtıcı değildi bence diğer evrenden aldığını söylediğinden beri farkındaydım bi gün geri geleceğini diğer walterın ama bu bölümün sonunda gelmesi biraz süpriz oldu geçen bölüm net göstermemişti zaten en az 3 bölüm sora gösterirler diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 22 gelsin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 buaccmi said: xaty said: 'ive missed u so much' elleri boş geri mi dönüolar? senı cok ozledım olmasın nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 yaptığının o sahne ile ilgili yorum olduğunu algılayamadı ing çeviri sandı ve bu zor cümleyip çevirip seni ezmeye çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Sonu baya iyi yerde kestiler eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 öbür evrendeki walter ın geleceği tahmin ediliodu tamam da son sahne yine de baya etkiliydi :) gözünü açıp newtonu karşısında görmesi fln. gel 22 gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Walternate evrenindeki veya tarafındaki ajanı olucak Peter bizimkilerin bir süre bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar