Cystein Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ben çok sağlam küfrettim. zaten dün garbıça açtığı mal topiclerde de sağlam küfretmiştim. sorry babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bende takdir ettim valla bende kendini zaman makinası yapıpda sadece anı yasamak icin o zamana giden abiye bayıldım, super hareketle bitirdi, vede gelecegede etki etmedi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 spo ben de ona bayıldım. zarfla lale göndermesi falan da çok etkileyiciydi. yalnız walter'a her bölüm daha da hayran oluyorum.o mimikler,o oyunculuk, ses tonu falan adam mükemmele baya yakın adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Bella said: spo ben de ona bayıldım. zarfla lale göndermesi falan da çok etkileyiciydi. yalnız walter'a her bölüm daha da hayran oluyorum.o mimikler,o oyunculuk, ses tonu falan adam mükemmele baya yakın adeta. mükemmele yakın falan değil mükemmel adeta, hatta MÜK!. zamanı bükeleyen abi de delikanlıymış gitti sevdiceğiyle öldü, ölmeseydi de walter la arada geyik yapsalardı fln birbirlerini anca onlar anlar sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 hayda Leonard Nimoy ben bıraktım artık oyunculuğu gençlere yer açalım demiş. Fringe de oynadığı rolüde bırakmış haliyle. YAPMA NIMOY ETTIRME KUFUR KENDINE BU YAŞTAN SONRA! ulan zaten kırk yılın başında görüyorduk, duyuyorduk kendisini. neyse live long and prosper demek düşer bize artık. http://www.msnbc.msn.com/id/36688655/ns/entertainment-access_hollywood/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Off, daha pek anlasilmiyor ama bu bayagi kilit bir adamdi dizide, yazik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 mani said: hayda Leonard Nimoy ben bıraktım artık oyunculuğu gençlere yer açalım demiş. gençlerin oynadığı rollerde oynamıyordu ki zaten, oyunculuktan çekilince ona verilcek bi rolü genç birine de vermezler heralde. saçma olmuş, başka bi nedeni vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 said: “I don’t think it would be fair to Zachary Quinto,” he said of his successor, who played a younger version of Spock in last year’s “Star Trek” reboot. “He’s a terrific actor, he looks the part, and it’s time to give him some space. And I’m very flattered the character will continue.” bu anlamda gençlere yer verelim anlamına gelen bi açıklama yapmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Bir Fringe bölümünde daha oynayacakmış Leonard Nimoy emekli olmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 manyah spoylır Walternate oğlunu almaya geldi kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 secretary aynen, secretary direk walternate. bizim gariban hafiften siyrik felan ama diger taraftan gelen direk villain yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 üsttekilere +1 bence de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 walter is back... AND HE'S PISSED OFF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 O zaman walter1 walter2 mi dicez şimdi biz bunalara. Bir isim bulalım yada. Bildiğin mafya herif ordu felan kurmuş gelip oğlunu almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mendoza said: O zaman walter1 walter2 mi dicez şimdi biz bunalara. Bir isim bulalım yada. Bildiğin mafya herif ordu felan kurmuş gelip oğlunu almak için. diğer taraftaki walter= walternate işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Innuendo said: secretary aynen, secretary direk walternate. bizim gariban hafiften siyrik felan ama diger taraftan gelen direk villain yahu. Aslında buradaki oldukça etkili biri fakat william walterın beyninden parçaları aldırıp diğer hastalara nakil edip yıllarca saklattığı için walterın karakteri inanılmaz şekilde değişiyor. Hatırlarsanız shapeshifterlar o parçaları diğer hastalardan alıp tekrar birleştirdiklerinde walter gerçek kimliğine kavuşuyordu, olaya birde öyle bakmak lazım. Esasında o kadar sıyrık ve titrek bir tip değil ^^ Unutanlar için videosunu ekliyorum. http://www.youtube.com/watch?v=fia5Bumv1CA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Castiel said: Aslında buradaki oldukça etkili biri fakat william walterın beyninden parçaları aldırıp diğer hastalara nakil edip yıllarca saklattığı için walterın karakteri inanılmaz şekilde değişiyor. Hatırlarsanız shapeshifterlar o parçaları diğer hastalardan alıp tekrar birleştirdiklerinde walter gerçek kimliğine kavuşuyordu, olaya birde öyle bakmak lazım. Esasında o kadar sıyrık ve titrek bir tip değil ^^ Unutanlar için videosunu ekliyorum. http://www.youtube.com/watch?v=fia5Bumv1CA son bölümü izledim lan bu newton kimdi kimdi derken bu videoyu gördüm ve o bölümü izlemediğimi fark ettim :S en kritik bölümü atlayıp izlemişim onca bölümü neyse telafi ettim geç de olsa. oha yani bu newton william bell in adamı, diğer evrendeki walterla kanka mı oluyolar da bu tarafa şimdi secretary yi yolladılar peter ı almak için kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 tamam da unutkanlik degil o. koskoca 2 sezonda 10 saniye oyle gorundu ve yanilmiyorsam o parcaciklara tekrar kavusma imkani kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Secretary olan walter'ı yakalayıp tımarhaneye atacaklar ve 1-0 one gececekler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ya ben cok uzuluyorum bu baba bishop'a ya. resmen peter adami surundurmus. iki taraftaki peter da adamin omrunden omur yemis :( . ayrıca bu tarafa gelen bence ya bell ya da dier taraftaki bishop. oglunu almaya geldi filan. of resmen cok uzuldum peter gitti dediklerinde adamin suratını gorunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 The_Delucian said: Bella said: mükemmeldi gerçekten 16.bölüm, boşuna beklememişiz. çoğu soru cevaplandı. bi de Walter'ın nasıl bir oyunculuktur o. BAYA iyi. evet aga Walter Harika oynuyor, bazen ruh halelri arasında gecişleri korkutucu dahi olabiliyor, evet aslında herseyi walter baslatmıs olabilir, digerleri dedikleri grubun başı diger walter dahi olabilir, adamlar geldi goturdu diye demiştim :P walternate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Abi o nasıl bir oyunculuktur yahu.John Noble mükemmel oynuyor resmen.Son bölümde bidaha gördüm oyunculuğunu.Saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 şimdi izledim 19u. çok güzeldi bölüm. spo spo bölüm çok iyiydi de,peter'ın olayı anlamasını da güzel bağlamışlar.zaten bi bölümde bu olanların hepsini ben başlattım diyodu walter.adamın oğlunu ordular kurarak almaya gelmesi iyiymiş sdfg bi de tam son sahnede walter ne güzel rol yapmış öyle, adam oscarlık. çok seviyorum ben onu,çok sevimli akrabam falan olsa keşke sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 şimdi izledim de, yine epey güzel bir bölümdü 2x19. spo bence de diğer taraftan gelen eleman walternate. başka ihtimal veremiyorum. bu arada o yukarıda verilen videoyu izleyemedim ben kaçıncı bölümdeydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 2x10 Grey Matters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar