Baggio Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Kimin neyi izleyip nerede "ağlayacağı" sana kalmaz zaten de, bu kadar kritik bir yerde kalmışken tam 3 bölümdür ana hikayeyle ilgili bir kelime bile referans olmayan, hatta arada "yav bu hafta çekmeyelim depoda eski bölüm vardı çakarız onu" bile denilen (o bölümde Charlie henüz ölmemiş olmasına rağmen hem de) bir diziyi eleştirmemek olsa olsa gereksiz fanboyluk olur. Polisiye, bilimkurgu, hatta komedi dizilerinde bile yapı birbirine geçmiş şekilde ilerler, her bölümde esas olay biraz ilerler, onun dışında bölümlük olaylar gelişir. Bu kadar iki uçta kopuk bir dizi ilk defa görüyorum. Farklı yapıyorlar diyelim de, üst üste 2 bağımsız bölümden fazlası sıkıcı ve abartı oluyor, senaristler yetiştiremiyor sanki. İlk sezonda da böyle 4-5 bölüm bağımsız olayların suyunu çıkarmışlardı, sonra sezon sonu hem düzelttiler, hem de süper ördüler. Yine düzelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 son bölüm çok saçma olmuş kuryeci adam çıkmadı öldü peter çıkmadı ölmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 1. sezondan verilen bölüm normal yayın gününde verilmedi. yani bu hafta bölüm çekmeyelim, yayınlamayalım depodan alalım olayı yok. 1. sezonun yayınlanmayan bölümünün yayınlandığı hafta normal günü ve saatinde 2. sezon bölümü yayınlandı. O yüzden paniğe göre yok, herşey kontrol altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 2x14 güzel bölümdü. ana hikaye değil ama baya güzel gizem eklediler konuya iyice. Walter gene döktürdü tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 2x14 çoook güzel. (tu)(tu) İşte böyle olmalı. Hem iyi olmalı hem de bir şekilde ana hikayeye etki etmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 haldun üstünel kiralık getirsin walter ı. yardımcı oyuncu olarak oynasın dizilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 abi dun son iki bolumu izledik hangi bolumdu unuttum da bi teorim varda, ya cok ucuk geldi bana, sizce olabilir mi? bi teori ya bi bolum vardi virus bulasanli, orada bi tane animasyon gosteriyolar iste tum dunyaya virus bulasiyo, ama dikkat edin madagaskar a bulasmiyor. bi oyun vardi paticikde gormustumde oynamistim flash oyun virus bulastiriyosun ama madagaskara bulasmiyodu hic, oraya gondermemi yapmis animasyoncu dedim de cok ucuk geldi olabilir mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 o oyun Pandemic2 Walterı oynayan abi cidden süper bir oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Walterdan 4 tane olsa şu dünyada ne terör kalır ne savaş. Yürü be walter baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 walter'a baya benzeyen bir hocam var okulda. herif zoolog uğur kaya adı. bulabilseydim resmini koycaktım genci gibi resmen. tripleri falanda benzeyebiliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ya tüm yazılanları okumadaım baslıktaki, belki konusulmustur da suna bi cevap verir misini? bu charlie ölmemiş miydi? yerine geçen adam bunu öldürüp bi yere kapatmıştı cesedini, sonra yerine geçen adamı da liv öldürdü. durduk yere 10. bölümde tekrar çıktı karşıma. henüz 13 ve 14'ü izlemedim acaba dönüyor mu konu tekrar bu adamın nasıl ortaya cıktıgına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 moriQ said: 2 11 # Technically this is an unaired episode from S01 entitled "Unearthed" # and as such should really be S01E21.UNAIRED since it wasn't on the DVD. # # However that being said most groups go by tvrage which is wrong in this # case but if technically going by S02 numbering this should be E11 not E12. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 toggie said: ya tüm yazılanları okumadaım baslıktaki, belki konusulmustur da suna bi cevap verir misini? bu charlie ölmemiş miydi? yerine geçen adam bunu öldürüp bi yere kapatmıştı cesedini, sonra yerine geçen adamı da liv öldürdü. durduk yere 10. bölümde tekrar çıktı karşıma. henüz 13 ve 14'ü izlemedim acaba dönüyor mu konu tekrar bu adamın nasıl ortaya cıktıgına? bende aynı şeye takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ne boktan işmiş arkadaş, ömrümde böyle saçmalık görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ara vermis ya cus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Bu hafta çok iyi. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 toggie said: ya tüm yazılanları okumadaım baslıktaki, belki konusulmustur da suna bi cevap verir misini? bu charlie ölmemiş miydi? yerine geçen adam bunu öldürüp bi yere kapatmıştı cesedini, sonra yerine geçen adamı da liv öldürdü. durduk yere 10. bölümde tekrar çıktı karşıma. henüz 13 ve 14'ü izlemedim acaba dönüyor mu konu tekrar bu adamın nasıl ortaya cıktıgına? bende aynısını düşünmüştüm. hatta sonradan sinirlendim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 arcane said: Bu hafta çok iyi. (tu)(tu) 2. sezon 15. bölüm şu ana kadar yapılımış en bomba bölümlerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Güzel bölümdü. Hatta sanırım bugüne kadarki en güzle bölümdü bile denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 cok ii bölümdü + olivia bütün bölümlerde saçları açık dolaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Dizide iki sezondur başta alakasız ordan burdan şeyler gösterip sezon sonuna doğru konu bütünlüğünü toparlıyorlar. İyi güzel beceriyorlar gayet de neden bazı bölümler uzak kalıyor ki konuya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ohaahahahahah mükemmel bölümdü tebrikler jj abraaaaaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 off cok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Süfer bölümdü B) parıl parıl Peter'ın ndiğer taraftan geldiğini ne zaman anlıycak acaba diyodumki sonunda harika bişekilde bağladılar.Birbirlerine olan duygularını faaliyete döküyolar şükküüüürrr (:P) Haftaya yokmu şimdi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Bu bölümün üstüne ara vermeseler şaşardım:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar