Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 5. bölümdeyim iyi gidiyo,bütün diziler bitmişken seyirlik bişeyler bulmak güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Bitirdim bu diziyide of ya :P final harikaydı,yeni sezonda olaylar nasıl gelişecek acaip merak ediyorum.Dizi tavsiyesi arıyorum bu arada yani :D Roswell'i mi izlesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Scifi: Dollhouse Battlestar Galactica Terminator SCC Diğer: House Mentalist Tru Blood Dexter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Bugun bitirdim 1. sezonu.Harika bir diziydi.Özellikle walter bishop'ın oyunculuğu muhteşemdi. Sıpoylır Bence walter aynı kadınla evlenip çocuğunun olduğu başka bir gerçeklikten peteri kaçırdı. Yada peteri klonladı..Aslında işin içinde walter olunca tahmin yapmak gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Sawer said: Bugun bitirdim 1. sezonu.Harika bir diziydi.Özellikle walter bishop'ın oyunculuğu muhteşemdi. Sıpoylır Bence walter aynı kadınla evlenip çocuğunun olduğu başka bir gerçeklikten peteri kaçırdı. Yada peteri klonladı..Aslında işin içinde walter olunca tahmin yapmak gereksiz. bencesi sencesi yok ki, aciklandi zaten. cocuk olunce gitmis paralelden calmis bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 şimdi ilk bölümü izledim bu kaç sezon ve kaç bölüm her sezon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 daha ilk sezon verildi ya o da 20 bölüm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 evallah tatlım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 nası bi dizi bu böyle yaa tamam bu kadar sıra dışı olay verken bari olan gerçek şeylerden kopmasaymışınız o kadar test yapıyorlar bi maske yok bide radyasyon var diyorlar karıda ama bi tane koruma kıyafeti yok e madem cafede ne giyiyorsunuz o kıyafetleri be adam bölüm 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Fringe S2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 trailer o ceset torbasındaki walter mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Değil. Ne olup ne bitiyor anlamadım, herhangi bir heyecan da yaratmadı ama gelsin de izliyim o açıdan hevesliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bu Lost - X-Files kırması şeyi deliler gibi izliyorum. Tek hoşuma gitmeyen şey, şu kadının onca olaya rağmen akıllanmayıp bazen ufak bir ordu ile gitmesi gereken yerlere tek başına fln gidiyor olması. Zaten bu kadının yaşadıklarının 10'da birini yaşasam o FBI binasından çıkmaz, ofiste fln uyurdum. Hoş orası bile güvenli değildir bu olaylarda ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yeni sezon ne zaman başlıyor.bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Şimdi gecenin ikisinde 18. bölüm öyle bir bitti ki... Yarın sabahada iş var yatmam lazım oturamam iki saat daha. Ulan ulan... Şimdi yarın akşama kadar nasıl bekler insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 S01 E20'de yer alan gazete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ... ANSWERS WILL BE QUESTIONED ... ne demektir bu ya dalga mı geçiyorlar bizle Bu Lost mantalitesi fazla baydı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Apis said: S01 E20'de yer alan gazete. ikiz kulelerin duruyor olmasıyla bunu birleştirince ve iki boyut arasında ufak farkların olduğu doğruysa saldırı beyaz saraya yapılmış olsa gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=dTeRH_9juT4 17 Eylül'de geliyormuş iyi, iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Oo takımın kendi yolunda gitmesi süper fikir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 az kaldi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ne hallerde diye bir bakıyım dedim, Eylül'de çıkcak diye kalmıştı aklımda.. Yarın başlıyormuş 2. sezon, mutlu oldum, paylaşıyım dedim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 çok güzel başladı 2. sezon ama gene 10 larca soru çıktı ortaya. geçen sezon son bölümle ilgili cevaplar çıkmadı ama tahminde bulunmak için baya bi malzeme verdiler. ekibe yeni biri katılacak gibi gözüküyor. lan charlie francis alternatif zamandan geri gelsin, birşeyler yapılsın o karakter giderse çok üzülürüm. ayrıca nina ile broyles yiyişiyormuş lan. pii reziller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 201 güzel başladı güzel. walter'ın endieşeleri direk açıktan gösterilior artık. bi de francis gitmese iyiydi. bi de yeni ajanı sevmedim. bi deler bitmez. iyi dizi işte sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 sırf charlie yi yollamak ve yeni ajanı tanıtmak için yapılmış bi bölüm gibi geldi charlie niye gider ya :/ herifin ayrı bi karizması vardı sözde şekil değiştireni öldürüyorlar insan bi cesette otopsi yapar o olmadığını anlar belki 2.bölümde yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar