Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fringe (2008) - Fox

arcane

Öne çıkan mesajlar

Bugun bitirdim 1. sezonu.Harika bir diziydi.Özellikle walter bishop'ın oyunculuğu muhteşemdi.

Sıpoylır

Bence walter aynı kadınla evlenip çocuğunun olduğu başka bir gerçeklikten peteri kaçırdı. Yada peteri klonladı..Aslında işin içinde walter olunca tahmin yapmak gereksiz.

Sosyal ağlarda paylaş

Sawer said:

Bugun bitirdim 1. sezonu.Harika bir diziydi.Özellikle walter bishop'ın oyunculuğu muhteşemdi.

Sıpoylır

Bence walter aynı kadınla evlenip çocuğunun olduğu başka bir gerçeklikten peteri kaçırdı. Yada peteri klonladı..Aslında işin içinde walter olunca tahmin yapmak gereksiz.

bencesi sencesi yok ki, aciklandi zaten. cocuk olunce gitmis paralelden calmis bi tane.

Sosyal ağlarda paylaş

nası bi dizi bu böyle yaa
tamam bu kadar sıra dışı olay verken bari olan gerçek şeylerden kopmasaymışınız
o kadar test yapıyorlar bi maske yok bide radyasyon var diyorlar karıda ama bi tane koruma kıyafeti yok e madem cafede ne giyiyorsunuz o kıyafetleri be adam
bölüm 6
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Bu Lost - X-Files kırması şeyi deliler gibi izliyorum.

Tek hoşuma gitmeyen şey, şu kadının onca olaya rağmen akıllanmayıp bazen ufak bir ordu ile gitmesi gereken yerlere tek başına fln gidiyor olması.

Zaten bu kadının yaşadıklarının 10'da birini yaşasam o FBI binasından çıkmaz, ofiste fln uyurdum. Hoş orası bile güvenli değildir bu olaylarda ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
çok güzel başladı 2. sezon ama gene 10 larca soru çıktı ortaya. geçen sezon son bölümle ilgili cevaplar çıkmadı ama tahminde bulunmak için baya bi malzeme verdiler. ekibe yeni biri katılacak gibi gözüküyor.

lan charlie francis alternatif zamandan geri gelsin, birşeyler yapılsın o karakter giderse çok üzülürüm. ayrıca nina ile broyles yiyişiyormuş lan. pii reziller.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...