Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Ergenekon Medyası Sabah'a Karşı"

Bone

Öne çıkan mesajlar

http://www.sabah.com.tr/haber,51769899B9E44899941A61F39A727219.html

Bu ne be.
Sabah gazetesi "AKP medyası" olmaya alışmış demek ki, Vakit/Yeni Şafak'ın "Kartel medyası" lafı gibi bir laf üretmiş. "Ergenekon medyası".
Böyle suçlamaları anormal değil, kendileri yarattı çünkü Ergenekon efsanesini.

Çarşı triplerine girmiş biraz da
"Çarşı herşeye karşı" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Merhmet Barlas gayette efendi ve tarafsız bir gazetecidir oldu olası. Her kesimi her yanlışı ile eleştirme yetisine sahip yegane kişilerden biridir. Hiçbirzaman da seviyesini bozmamıştır ve araştırmacıdır.

Oturup burda insanlara açıkça hakaret etmenizde gayet çirkin ve seviyesiz. Eleştiri yapmak yerine öyle hakaret etmek ucuz iş.
Sosyal ağlarda paylaş

Prawler said:
Bizim sir de kadroya eklendi mi tamamdir =]

Bence sir üçünden biride olabilir... =)
Neyse, seni seviyoruz sir. =D

Geyik bir yana artık ne okuyacağız, hangi bilgiye itimat edeceğiz bilemiyorum. Herşeyi çarpıtmak o kadar kolayki medya da.

Birde bu medyayı ciddiye alan insan sayısını düşününce...
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Merhmet Barlas gayette efendi ve tarafsız bir gazetecidir oldu olası. Her kesimi her yanlışı ile eleştirme yetisine sahip yegane kişilerden biridir. Hiçbirzaman da seviyesini bozmamıştır ve araştırmacıdır.

Oturup burda insanlara açıkça hakaret etmenizde gayet çirkin ve seviyesiz. Eleştiri yapmak yerine öyle hakaret etmek ucuz iş.

yaw ne diyosun spoiler açılıyo 3 eşşek resmi çıkıyor diyorum hacı sen akmışsın bambaşka denizlere...
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:

hahahaha

Horizon ne içiyorsa bana da aynısından lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
Horizon said:

hahahaha

Horizon ne içiyorsa bana da aynısından lütfen

Kemik suyu
Sosyal ağlarda paylaş

alem adamlarsınız valla =)

biri 12 eylül döneminde herkes kuyruğunu kıstırıp kaçarken kenan evrene kafa tutabilen yegane insan, üstelik kadın. sahi devlet hala tazminatını ödemedi onun..

biri bizim yaşımızın kaç katı kadar gazetecilik yapmış, her devri, her dönemi birebir yaşamış, tecrübeli, seviyeli bir genel yayın yönetmeni.

engin ardıç'ın da birikimiyle boy ölçüşebilecek başka gazeteci tanıyosanız, buyrun gösterin. zannedilenin aksine çizgisinden hiçbi zaman sapmamış bir yorumcu, üstelik ne ordu ne de Atatürk düşmanı falan değil. ama laikler de, dinciler de, ulusalcılar da, solcular da sevmez, çünkü "akılcı" adamdır, "ideolog" değildir, her kesime ayar vermesini bilir. üstelik her cümleden sonra enter'a basma alışkanlığı da yoktur.

isterseniz bekir coşkun+yılmaz özdil+ahmet hakan yapalım, ama ne birikimleri, ne seviyeleri hatta hepsini geçtim, kelime dağarcıkları bile yetmez aşık atmaya =)
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
alem adamlarsınız valla =)

biri 12 eylül döneminde herkes kuyruğunu kıstırıp kaçarken kenan evrene kafa tutabilen yegane insan, üstelik kadın. sahi devlet hala tazminatını ödemedi onun..

biri bizim yaşımızın kaç katı kadar gazetecilik yapmış, her devri, her dönemi birebir yaşamış, tecrübeli, seviyeli bir genel yayın yönetmeni.

engin ardıç'ın da birikimiyle boy ölçüşebilecek başka gazeteci tanıyosanız, buyrun gösterin. zannedilenin aksine çizgisinden hiçbi zaman sapmamış bir yorumcu, üstelik ne ordu ne de Atatürk düşmanı falan değil. ama laikler de, dinciler de, ulusalcılar da, solcular da sevmez, çünkü "akılcı" adamdır, "ideolog" değildir, her kesime ayar vermesini bilir. üstelik her cümleden sonra enter'a basma alışkanlığı da yoktur.

isterseniz bekir coşkun+yılmaz özdil+ahmet hakan yapalım, ama ne birikimleri, ne seviyeleri hatta hepsini geçtim, kelime dağarcıkları bile yetmez aşık atmaya =)

AKP %47'yle başa geldiğinde gücünü daha da katlayınca seçilen cumhurbaşkanına "o benim cumhurbaşkanım değil" diye o dediklerinin yazmaya cesaret edemeyeceği bir yazı yazmıştır. Bırak Kenan Evren'i legal olarak insanın hayatını cehenneme çevirebilecek %47 oy almış bir tek parti iktidarının kararına isyanını belirtmiştir. Senin yaşının kaç katı sene gazetecilik yapmıştır. Emin Çölaşan keza öyledir. Kimsenin çıkıp söyleyemediği şeyleri her zaman belgesiyle çıkartıp söylemiştir doğru söleyip hürriyet köyünden kovulmuştur. Dediğin adamlar gibi para göz de değildir, cumhuriyet gazetesi gel çalış paranı verelim dediğinde ödeyeceği tazminatlar gazeteye yük olur diye gitmemiştir. Ahmet Hakan birikimi olan bir insandır, en azından imam hatip geçmişi vardır bildiğim kadarıyla ve kendince doğruyu bulmuş bir insandır şu an dini sömürü yapanlara kendi silahlarıyla karşılık vermektedir ve bu konuda kabul etsen de etmesen de önemli birisidir. Yılmaz Özdil bana kalırsa kelime ustasıdır. Türk halkına dediklerini okutup mesajı vermek için yazılarını enter'lı yazması eleştiriye açık değildir. Oktay Ekşi mi daha çok okunmaktadır Yılmaz Özdil'in enter'lı yazıları mı? Yanlıştır, ama malesef gerçektir. Sen çıkıp bu adamların karşısında hele ki Bekir Coşkun'a laf söyleme yüzünü bulamamalısın bana göre. Emin Çölaşan'ı hürriyet'ten ayrıldığı için yazmadın veya unuttun büyük ihtimalle ama her yazdığı yazıda iktidarı köşeye sıkıştıran buna rağmen de bunu yazmaya devam eden birikimi senin ve o bahsettiğin yazarların üç yaşamda kazanamayacağı kadar olan, ve buna rağmen yazmaya devam eden bir yazarla bu dediğin insanları karşılaştıramazsın. insanda biraz mantık olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

ben emin çölaşan demedim, demezdim de çünkü bence emin çölaşan gayet iyi bi gazetecidir, her yazdığı şey belgelidir, saygımız sonsuz. ama yılmaz özdilin "eurovision" yazısı olsun, bazen toplam 20 kelimelik yazıları olsun, bekir coşkunun yapmacık hayvan sevgisi yazıları ve "göbeğini kaşıyan adam"ı olsun, epey yüzeysel ve "vasat" yazarlar, sabah'ın köşeyazarlarıyla kıyaslanmazlar bile. ahmet hakan'a niye takiyyeci demiyosunuz onu anlayabilmiş değilim henüz =) tayyipin değiştiğine inanmıyosunuz ama ahmet hakana inanıyosunuz, enteresan geliyo bana yani. neyse okumak gerek tabi.

ha bu arada bu ülkede cumhurbaşkanına apogül diyebilirsin, başbakana tayyip, tayo falan diyebilirsin ama genelkurmay başkanına yaşo diyemezsin. 12 eylül döneminde de nazlı ılıcak kadar toshacklı başka yazar çıkmadı, bugün de hala aynı cesareti ve demokrat üslubu koruyo doğrusu.

hemen belirtelim türkiyede en çok okunan köşeyazarı ahmet hakan, ikincisi de engin ardıç.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...