Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AOC hayal kırıklığı oldu :(

Godin

Öne çıkan mesajlar

degil kopegi gerekiyorsa orospusu bile olurum aoc nin senin gibilerle ugrasmak varsa isin ucunda..

Cevap istiyorum alamiyorum ancak 3yas kapasitesi ile laf sokma gayreti goruyorum.

ama warhammer de iyi olma potansiyeli var baksana yeniliklere order vs destruction OOooOOooVVvv..
Rvr sistemi muthiss world pvp nin gozune vurucaz oyun 3 yildir hazirlik asamasinda oldugu icin grafikler biraz cagin gerisinde ama ne yapalim.. Aoc nin en buyuk sorunu olan concept eksikligi bu oyun ile son bulup yeni bir cag acacak Elfler Dwarflar insanlar vay anasini ya mmo dunyasinin daha once duymadigi seyler bunlar..

Oyunun daha ingame bir videosu yayinlanmadi ama cinematic trailerdan cok buyuk bir oyun olacagi belli..

Ekmek bence bosuna ugrasma rencide ederim uzerim ..
Sosyal ağlarda paylaş

Evet hatta sabonis de banlansın. Terlik gibi niki var :)

Şaka maka, yeni çıkan bi mmo yu en basından oynamak çok riskli bi durum. Şayet iyi bi oyunun oturması en az bi sene alıyor. Öbür türlü resmen beta tester oluyorsunuz.

Eve oynayın, kaç senelik oyun, mis gibi pvp, serbestlik.

Eve oynayın eve. Bekleriz :)
Sosyal ağlarda paylaş

eve ne olm, gel işte aoc'a :)

bakma burada pvp'yi pek beceremeyen bazı arkadaşlar fena bok atıyo, hatta bazıları ileri gidip "kötü oyuncular beğeniyor" demiş falan çok ilginç bi şekilde. anlamsızlığın doruk noktasına ulaşılıyor.

oyunu becerip diğerlerini öldürenler veya beceremese de hatayı kendinde bulanlar kötü oyuncu. 5 kere ölünce ayyyyyyy kaka bu diyenler iyi oyuncu oluyo falan

boşver sen burada yazılanları kısacası, gel oyna :)
Sosyal ağlarda paylaş

açmaz olaydım şu topici.yaş ve ahlak seviyesi iyice düştü.Her oyunu sevmeyenin pvpyi beceremiyor olmasıda çok ilginç tabi..

A=Ben wowu beğenmedim :(

B=Haha Noob Noob becerememişindir wowda ezmişlerdir ondan.

c=Ben Aocu sevmedim

D=Nooba bak benim oynadığım oyun en kralıdır oğlum sen becerememişin ondan beğenmedin.Ben çok proyum en kral oyuncu benim,benim oynadığım ve beğendiğim oyunu kimse eleştiremez kimse beğenmedim diyemez.Benim oynadığım oyun en çok kabiliyet isteyen oyundur!.Beğenmeyen eziktir noobtur daha önce başka mmorpg oynamamıştır!!

PS:Egolarınızdan Sıyrılınız..
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanla hiç alakası yok arkadaş. 6 tane level 52 kişi 1 tane tomb mobunu 3 dakkada öldüüryorsa ve 1000xp alıyorsa burda bir sorun var demektir. Hele ki sen normalde dakikada 2000xp alabiliyorsan.

Senin dediğin başka yüksek levelken az xp alıyorsun diyosun. Saatlerce bir dancında uğraşacağına yüksek level olup çabuk bitirirsen zamanını çok daha efektif kullanırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

iyide orada hedef mob kesmek değilkio lvlda gelen ilk set questler cisterndi main streamdi 1 saatte bitiyor ve kesilebiliyor, en azından biz kestik ve cistern çok ufak bir yer zaten main dede bosslar yakın hemen questleri yapıp o lvl için faiş xp alıp tüyeceksin .

sonra son bossların questleri geliyor onları direk es geçmek lazım zira o bossları gerçekten lvl aralığında yapmak imkansıza yakın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...