Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 lol diyorum resimdeki adam da birine benziyor, illüzyonist'miş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 kisaltmasi LOL olan bir oyundan ne beklerdiniz ki sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Morrowind'den sonra ciktigi icin, Oblivion grafikleri haric Bethesda'ya yakismayan bir oyundur bence. CE'si var cop gibi duruyo rafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 oyunun konsepti bu bence kesinlikle. ciddi ciddi her şeyi kopya bir oyun yapacak kadar ilginç olmamalı bir insan. (veya üç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yahu şunun başlığını değiştirin be.. limbo of the lost yapın eehhe bi de buna bakın http://www.rockpapershotgun.com/?page_id=1909 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 hahah dasaaanın verdiği linktekiler pek bi iyiymiş. bi efsanenin doğuşuna tanık olduk arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ahah bobiler'de şampiyonşipini yapsınlar sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 çok manyak şeyler var ama en çok bunu tuttum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Azmodai said: kisaltmasi LOL olan bir oyundan ne beklerdiniz ki sdf. Lands Of Lore gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ya biliyorum çok ortaokul espirisi olucak ama.. Bone bunu bulmak için 5 gündür düşünüyodun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 muhakkak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 dasaaa said: yahu şunun başlığını değiştirin be.. limbo of the lost yapın eehhe bi de buna bakın http://www.rockpapershotgun.com/?page_id=1909 Ahahahahah süper olmuş gözümden yaş geldi siteye bakarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Zork çok iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 yarıldım artık bundan sonra. bu kadar hayalgücü ve çeşitlilik olmaz. adam monitorunun yanında duran büstü bile çalmış ya, dur lan demiş farketmezler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 rofl @ zork cidden efsane oldu LoL lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bence adama tşekkür etmeliyiz. hangı oyun sayesinde şu kadar eğlendiniz? hemde beleşe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bu oyunla 3 sene sonra tekrar karşılaştım, geğirdim. adamlar cidden iyi çalışmış. http://gameplasma.com/news/index/view/id/621/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 thieften arak olan oda resminde duvarda asılı duran kuru kafalı şeyler diablo 2 de unique bi shield ın resmi hatta Wall of the Eyeless - bone shield http://classic.battle.net/diablo2exp/items/normal/ushields.shtml en alttan 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Ahahahaha bu ne abi görmemiştim bu oyunu ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 en iisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar