Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Bu arada ilk golun asisti de Hamit'tenmış,3 asist.Fatih Terim'e girsin hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Rikkie said: Oha isviçre de portekizi 2-0 yenmiş. Yedek ağırlıklı kadroda şimdi başkası yazmadan yazayım o yedek ağırlık kadroda Nani var :D bi nevi dinlenme maçı olmuş portekize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Hakan Yakın 2 gol attı diğer maçta, man of the match olmuşda portekiz yedeklerle oynamış hep. Staddaki gol olduğunda arka planda çalan MÜZİĞİN ADINI BİLEN?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 volkan bi git lalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 JungleRRx said: DarKRideR said: ya şimdi özeti izledim de hamit gerçekten ileri alındıktan sonra allah gibi oynamış,ilk golde payı vardı sanırım,2 asist üstüne de :) abi oynar tabi. adam bayern münich'i taşıyor :) bir terim izlememis bu adamin bayern`de neler yaptigini herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Catzee said: Volkan'ın gol sevincine hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Rewendor said: Baluu said: aga ilk kırkbeşde arda defans yaptı lan işte bildiğin, adam ilerde değil orta saha cizgisi etrafında oynadı hep.. Gazlamayın.. ilk 45 diyorum. Semihi tartışıyoruz.. İlk 45 dk kanatta oynatmadı Terim, ortaya göbeğe çekti Emre Belözoğlunun pozisyonuna oyun kursun diye de ondan, Terimin hatası o. sonra kanadına geçince kavurdu ortalığı zaten :) Eee abi, o zaman koymayacaksın semihi. Adama iyiliğinden çok kötülüğün dokunuyor.. Semih ne zaman gol atar, 2.yarı atardı işte. Neden ? E abi saldıran takım, ortalar vs.. İlk yarıda orta yok ya, semih nasıl gol atsın. 4 defansı geçip gol mü atıcak bi başına ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Rikkie said: Catzee said: Volkan'ın gol sevincine hastayım. PUHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 of çok sakat foto afsdz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sleepingdeath said: toggie said: arda defanstan cıkmıyor? omfg, o da iyi. hacım röportajdamı takip etmıon :) atvde kendisi dedi abilerim ileriye çıkmamı söledi diyerekten :) hacım golu arda defanstan mı attı nedir yani? ilk yarıda servet'ten baska top oyanayan adam gosterin o zaman bana. sadece arda sıctı sanki, nihat ile birlikte sahanın en iyisiydi. rıdvan'ın söylediklerini bi dinleyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Koçum ne çakmış çek öküzüne beee :) EDIT : OHA YUKARDAKİ RESME, ONU DEMEDİM BEN sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Baluu said: Rewendor said: Baluu said: aga ilk kırkbeşde arda defans yaptı lan işte bildiğin, adam ilerde değil orta saha cizgisi etrafında oynadı hep.. Gazlamayın.. ilk 45 diyorum. Semihi tartışıyoruz.. İlk 45 dk kanatta oynatmadı Terim, ortaya göbeğe çekti Emre Belözoğlunun pozisyonuna oyun kursun diye de ondan, Terimin hatası o. sonra kanadına geçince kavurdu ortalığı zaten :) Eee abi, o zaman koymayacaksın semihi. Adama iyiliğinden çok kötülüğün dokunuyor.. Semih ne zaman gol atar, 2.yarı atardı işte. Neden ? E abi saldıran takım, ortalar vs.. İlk yarıda orta yok ya, semih nasıl gol atsın. 4 defansı geçip gol mü atıcak bi başına ? :D Bu semihin iyiliğinden veya kötülüğünden değil semihe ilk yarı ikinci yarıdaki gibi adam akıllı orta gelecekte gol atmayak isviçre maçında gördük, ha şahsen bende katılıyorum FT 2. yarı soksa daha yararlı olurdu en azından kazım kazımın yerine falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 goril gibi takılmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 'ÇEK'İLİN YOLDAN!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 çek dostum çek arabanı yoldan çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Fener'de de ilk yarı top atmıyorlar Semih'e o yüzden aynı şekilde düşük oluyor performansı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 NE KOYDUK BE... ŞİMDİ GELDİM DE EVE, BENİ ZAMANINDA SEVİNMİŞ SAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 KANIRTMIŞ KOLLERİ HELAL :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 KIRMIZIIIIIIIII :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 onun yerine semih i 90dk oynatıp ki kendisi 90dk oynayabilecek bir futbolcu. yeri geldiğinde hızlı, topla buluştuğu zaman rakibini geçebilen ve son vuruşları çokta güzel becerebilen bir kisi. yeterki takım kazanmak için oynasın. neden 90dk boyunca bir hollanda gibi fransa gibi yada portekiz gibi oynamıyoruz. golü her dakika arayan götü tutuşunca aklı başına gelen bir takımız anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Bu arada Çek Cumhuriyeti'ni tarihimizde 2. kez yendik :) 2-11 oldu euhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Ana muhalefet çıkmassa şaşarım şurada takımınızın formasını çıkarıp sevinsek zaten sticky post olur örnek açısından, kim nasıl oynadıysa oynamış hll olsun tekrar demek isterim yarı final kapısı FTye bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 nileppezdel said: Fener'de de ilk yarı top atmıyorlar Semih'e o yüzden aynı şekilde düşük oluyor performansı... Semih'in Fenerbahçe'deki performansı düşük değil. ilk 11'de başladığında da atıyor. Fenerbahçe taktik gereği, tek forvet çıkıyor o forvette kezman. 2. yarı sıkışınca durum 2liyorlar e atak oynayan takımın forveti de gol atar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 BEYAAAZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar