nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 tunch said: ulan bugün össye girenler için ne boktan oldu maç o kadar sınava gir , ardından bi de bu maç :) yok abi super oldu boyle birayla mis ya ossye koyiim bu takima bisey olmasin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 diğer maçıdan 3-0 dan çeviririz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 arcane said: Nasıl bir takımız anlamıyorum. Duygusallık falan da değil başka birşey var. Adeta bir noktada seferberlik ilan ediliyor. Helal olsun diyecek başka birşey bulamıyorum. Volkan'ın hareketine bile yorum yapmayacağım o kadar sevinçliyim şu an. :)-D Kuva-yi Milliye ruhu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 cok garip bir maç oldu, 75. dkk dan once bu macı alacaz dıyen adamı vururdum :D ama ne hıkmetse aldık maçı, o değilde terimin basın toplantısını merak edıyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ABİ RIDVAN NE DEDİ DİGİTÜRK TE ANLATIN PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Dört köşe olduk maçtan sonra hahah =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Nihatın attığı 3. Gol neydi öyle ya tam jeneriklik :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 AHAHA ABI FANTAZI FUTBOLDA KALEYE ALDIGIM ADAM 3 GOL YIYO, OLUCAK IS DEGIL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 BİTTİMM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TribalChillOut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Yalnız tuncayda çok iyi iş çıkardı. Pasları çok iyidi, servetinde ortaları. Yalnız tuncay kaleye geçtikten sonra dua okumaya başlayınca çok güldüm XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 FLAŞ FLAŞ FLAŞ FİFA başkanı "Bu maçın hakemi bir daha halı saha maçı bile yönetemeyecek" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ben bile sevindim noluyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ne maçtı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Cech'in parasi neyse vermis almis Haluk baskanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 maçlardan önce mehter marşı olsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ne taktik ne diziliş arkadaş. bildiğin türkün gücü azmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 İğrenc futbol ilk yari icin gecerli bence ikinci yari gayet hakettik , volkan allah cezanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 3-0 dan 4-3 nüfus planlaması gibi olur gider bikaçyüz kişi kalpten normal yollarla kazansak ne güzel olcak ya basket maçı gibi gidio geliyo maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 jagd said: Nihatın attığı 3. Gol neydi öyle ya tam jeneriklik :)-D az daha çıkıyordu ama yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yurtdışındaki basın ne diyecek bakalım ehaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 servet, semih isallah ossde ilk 10a girersiniz, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 oha portekiz yenilmiş grup birincisi olarak çıkıoruz hauah walla olurmu olur? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Allah hepsinden razı olsun,hepsine tek tek helal olsun bu maç kaybetselerdi penaltılarda falan filan gene helaldir,böyle bişey yok ya ben böle bişi görmedim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Switzerland 2 - 0 Portugal bu gecenın bır ruya olmasından korkuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ben çözdüm bizim takımın skill treesinde "frenzy" var. castingi 60-70 dakika arasında. süresi de 5-15 dakika arasında. ardından baya uzun bi cooldown giriyo. o sırada her türlü skill pointe %250 buff geliyor , ama geri kalan sürede skill pointler yerlerde sürünüyo. oyunun gmsine göre de frenzynin yeri ve zamanı değişiyo. frenzy modda şampiyon olan ilk takım olmamız işten değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar