toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ÇAKARLAAAAAAAAAAAAAAAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bak bak fatih terime bak ya lutfen ahahahaha offfffffff yemin ederim galibiyete golge dusuruyo bu adamın artislikleri. neyse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 hırvatistan 3 atmadan olmaz asdaehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 OLLLEYYY OLEY OLEY OLEY.... TÜRKİYE... TÜRKİYE... volkanon taa beynine sıçım... son anda kalp krizi geçiriodum... ÇEYREK FİNALDEYİZ LA.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 LOLOLOL PULL REPUBLIC :D.d:D.DDDASDASFAFHSJDNKLVJDNSŞKLBAa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Nihat ayağını öpiyim:) o nası goldü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 -Wissy said: Tarihe gectik yine ya 1-0'dan 2-1 once sonra 2-0'dan 3-2... Ne uyuz takimiz lan ahahahah! çeyrek finalde 3-0 dan 4-3e kasıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TribalChillOut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 HELAL OLSUN BE 2-0'da 2-3 Her yiğidin yapabileceği birşey değil. Helal olsun Ardaya Helal olsun Nihata! Hepsine helal olsun! Rüştü gelicek şimdi Volkan'ın yerine bence daha iyi olacak. Rüştünün emeğiyle volkan zaten bu hale geldi. Hırvatistanıda alırız çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 FATİH TERİMİN ZATEN ALLAH BİN BELASINI VERSİN.... Ama volkan sen naaptın demeden edemiyorum.. Neyse cezalı duruma düşmüyor sanırım.. ama efsane çaktık yaaa... of of süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Hırvat macında mehmetle , volkan yok mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 çekler götttt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 3-0'DAN 4-3 YAPALIM HIRVATLARA DA. EVET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Evet arkadaşlar. İğrenç bir futbol sonucu galip gelmek farklı bir duygu. Tuncay'ı çok ciddi manada eleştirdim. Bu maçta da eleştriyorum. Futbol oynamayı unutmuş sanırım. Hamit doğru yere geçtikten sonra golü bulduk. Fatih Terim'de taktiksel kopukluklar seziyorum. Arda'nın kişisel yeteneği, Allah'ın yardımı ve Nihat'ın yeteneği. Onun dışında 3 maçtır organize bir futbol oynadığımızı düşünmüyorum. Hırvatistan maçı için karamsar bakıyorum. Volkan çok bencillik yaptı. Top o arada oyunda olsa penaltı kullanacak Çek Cumhuriyeti. Penaltı atışı gol olur penaltılara kalınsaydı Volkansız kalemizi savunmak zorunda kalacaktık. Allah korudu. Kazım geç girdi, stoper sorunumuz var. Bakalım... Hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ulan bugün össye girenler için ne boktan oldu maç o kadar sınava gir , ardından bi de bu maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Tatmin oldum laaaaan :D Efsane olduk efsaneeeeee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ÇILDIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 tunch said: cech kaput oldu asadeduh adama nazar deydirdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 YAGMUR BI YANDAN EL BI YANDAN TER BI YANDAN 2 - 0 BI YANDAN *! O SIRADA ELLER KOLLAR SENKRONİZE SEKILDE ASSAGI YUKARI* = fatih terim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 KIRMIZI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sesim kısıldı lahn yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Nasıl bir takımız anlamıyorum. Duygusallık falan da değil başka birşey var. Adeta bir noktada seferberlik ilan ediliyor. Helal olsun diyecek başka birşey bulamıyorum. Volkan'ın hareketine bile yorum yapmayacağım o kadar sevinçliyim şu an. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Ahaha abi artık kalecileri satın aldığımızdan şüpheleniyorum ben. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 aquila said: alicaz bu maci da. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bLackcha0s said: KIRMIZI BEYAZZZZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar