Quibble Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sag sol aynı degıl ki ? aynı mı leyn ? walla şahin gözlerimle ortalığı dağıtırım. gerçi benim gözler 5 önü de görür ama olsun kolayı varken niye kasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bende uyumuştum adam bana geldi çalışmadanmı geldin demişti bi töt oldum hangi birine çalıssaydım hocam dedim ehueheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ben ilk girişimde çekmiştim. Anfide girdim sınava. Alt taraftaki elemanın kimliğindeki nüfusa kayıtlı olduğu yeri bile görmüştüm. Milas. :) 1 geometri bir de Fen2 sorusu gördüm. 2'si de doğru çıktı. Fen2 sorusu bir sayfa uzunluğunda olduğu için neredeyse, şıkkı görmem zor olmadı. Lgs de de bir matematik sorusu görmüştüm önümdekinden. Hiç unutmam, bir aralık vermiş. Bunun sayı doğrusundaki gösterimi nasıl tipinden bir soruydu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 vardır ama biz bilmiyoruz. össde kopya çekmiş bi pati olmasa bile biz onu aramalıyız. felsefeye giriş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ÖSS sorularını çalalımmı??? cinci hoca vs vs ? semurlar memurlar yapalim bi ayar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ne lgs'de ne öss'de kopya çektim, bugünkü finalde çeksem yeter ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 BonePART said: olay o onundekşi angut senden iyi biliuo muda kesinlikle abi... Zaten çoğu insan loto oynamaya giriyo ÖSS'ye, altılı oynar gibi dolduruyo, "ya tutarsa" ondan sonra... Ben tüm 180 soruyu da yaptım diye gözetmen "ooo tüm kağıdı doldurmuşuz?? vaaay" falan olmuştu. Düşün artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Red said: çektim diyen olursada inanma sen :) lgs de çekmiştim ben cok rahat bi biçimde önümdekinden matematik şıklarını tak tak işaretledim.cocuk gözlüklüydü.tipide tam calıskan bi tipti hehe bende lgs de çekmiştim sosyal bölümü mü ne, hocalar kagıtları toplarkan bende kalktım ayağa bütün sosyali aldım cıktım hiç bir yeri kazanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ben hiçbi sınava çalışmam kopya da çekmem ama her yeri kazanırım istediğim öylesine süper bi adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bende öylesine süper bir bumerangımki sana bile sie diyebiliyorum prudent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 algılama yetisi lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 kopyaya gerek duymadım oss de dırek soruları caldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ben pistol koycam masaya hoca yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 PrudenT said: ben hiçbi sınava çalışmam kopya da çekmem ama her yeri kazanırım istediğim öylesine süper bi adamım of süper insan lol ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 türkçe sınavında kopya hazırlamıştım durduk yere, sonra aman ne gerek var diye metrelerce ötedeki kalorifere sallamıştım, hoca da gelip bunlar senin kopyan anlamam ben demişti. bu da böyle bir anımdır =)))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ben ilk sınava girdiğimde benle aynı gruptan olan çocuğun kağıdı gördüm herif fulllemiş bide onunki asimetrikti herşeydfen işaretlemiş kendi kağıdıma baktım benimki böyle / / iniodu :( zaten o sınavdada sıçmıştım o torrik nereyi kazandı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bende lgs de toplam -2 net yapmıştım hatırlıyorum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 boş kağıt 560 puan alıyodu ben 540 civarı bişe yapmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yokartık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 la ben önemli sınavlar hariç hepsinde kopya çektim boktan eyitim sistemi için kafamı yormaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 benim öss de önümde marlbora + yepyeni tahtakalem kombosuyla gelen iskarpinli genç sağ tarafımda ruju fln masada duran bi kız solda da tinerci vardı. arkama bakamadım korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 benim ön çaprazda transparan eşofmanlı kız vardı. eşofmanın altı transparandı. ayak bileğinden kalçaya kadar. yandan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 önümde oturan çocuk saat tam 11:30 da "matematikten yaptıgım yanlışlar sosyal puanımı etkiliyor mu?" diye sormuştu. üstüne topuklu ayakkabı giymiş olan ve sürekli sınıf içinde gezinen kokoş gözetmen bu cocuğa cevap vermişti. bir 5 dk boyunca konuşmuşlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Dikkat dağıtmak için giymiştir. O değil de beyaz pantolon artı tanga komposu güzel görüntüler oluşturuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 urmesque said: önümde oturan çocuk saat tam 11:30 da "matematikten yaptıgım yanlışlar sosyal puanımı etkiliyor mu?" diye sormuştu. üstüne topuklu ayakkabı giymiş olan ve sürekli sınıf içinde gezinen kokoş gözetmen bu cocuğa cevap vermişti. bir 5 dk boyunca konuşmuşlardı. hep bunlar yüzünden yoksa demet beş kere kazanmıştı şimdiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar