axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Cons said: 360 complete in trimmerı var favori düzeltebiliyorsun, jelsiz sinekkaydı yapabiliyorsun, sakal çok uzadıysa trimmerla üstünden geçip kısaltıp normal traş olabiliyorsun, tek kartuşla 2 ay filan temizliyor makinayı 10 ytlye geliyor kartuşu 2 li satılıyor. KENDİNİ TATMİN ETMİYOR KENDİNİ TEMİZLİYOR AYRICE.Ya heves edip bi dünya para bayılmışsın sonra o kazıklanma hissini atabilmek için forumda sırala palavraları. BIRAK BU İŞLERİ CONS GERÇEK HİSLERİNİ BİLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 @viktor aynısı bende de vardı acıdım verdiğim paraya. Sakal şekli fln yalan yani direk. Hiç birşey yapamazsın o makinayla. Takviye ediceğim alet Panasonic ES 8807'dir. Şu anda dünyada Panasonic'ten iyi Traş makinası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 axedice said: Cons said: 360 complete in trimmerı var favori düzeltebiliyorsun, jelsiz sinekkaydı yapabiliyorsun, sakal çok uzadıysa trimmerla üstünden geçip kısaltıp normal traş olabiliyorsun, tek kartuşla 2 ay filan temizliyor makinayı 10 ytlye geliyor kartuşu 2 li satılıyor. KENDİNİ TATMİN ETMİYOR KENDİNİ TEMİZLİYOR AYRICE.Ya heves edip bi dünya para bayılmışsın sonra o kazıklanma hissini atabilmek için forumda sırala palavraları. BIRAK BU İŞLERİ CONS GERÇEK HİSLERİNİ BİLİYORUM YA PARA NEDİRKİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 huun said: İtiraf edeyim kendimi bildim bileli -sakallar çıktığından beri yani- Gillette ürünlerini kullanan birisi olarak kara saplı, oynar başlıklı diye tanıtım yapan reklamlarını her gördüğümde senle dalga geçtim Derby Samurai. Bugünün bunun getirdiği utanç artık omuzlarımda taşıyamayacağım bir yük olduğu içindir ki; elimden geldiğince hakkını teslim etmek istiyorum Derby Samurai. Evet; yıllarca dalga geçtik, hakir gördük taa ki dün sabah traş olmak icap ettiğinde Gillette Mach 3'ün işlevini yerine getiremeyecek kadar hırpalandığını fark edip aklıma geçenlerde benzin aldığım istasyonun promosyon olarak verdiği 5'li paket içindeki kara saplı, oynar başlıklı Derby Samurai'ler gelene kadar. Tarafımdan altına imza atılmıştır ki; Derb Samurai'nin Gilette Mach 3'ten tek eksiği fiyatıdır. Üstün kalitesi ve traş konforu gözlerimi kamaştırmış, uygun fiyatı kalbimi feth etmiş, yerli sermaye olarak göğsümü kabartmıştır. Kara saplı, oynar başlıklı olması artık benim için bir anlam ifade etmemektedir. Hakkını helal et Derb Samurai, çok haksızlık etmişim sana. derbynin hangi departmanında görevliydin sen ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 aynı jiletle daha geçen gün ya dur bide şu promosyonu deneyeyim diyerekten bi sürdüm sakala. resmen sakalı kesmiyor,koparıyordu. bi tarafın yarısını anca kestim ne bu diyip attım çöpe bıçakları. etmediğim küfürde kalmadı derbye. sakal sertliği ile ilgili bir şey sanırım benim sakallar baya sert ve kalınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mosquito said: aynı jiletle daha geçen gün ya dur bide şu promosyonu deneyeyim diyerekten bi sürdüm sakala. resmen sakalı kesmiyor,koparıyordu. bi tarafın yarısını anca kestim ne bu diyip attım çöpe bıçakları. etmediğim küfürde kalmadı derbye. sakal sertliği ile ilgili bir şey sanırım benim sakallar baya sert ve kalınlar. abi sendede nasıl sakal varmış ööle. millet övüyo sen diyon bnm sakalları kesmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 o 3 4 yuvarlak bıcaklı tras makineleri zararlıymıs, yani karartiyormus sakal diplerini bunun sonucunda da dilenci gibi gezersiniz valla. jilet konusuna gelince mach3 vs filan hepsi yalan excel sensor cift bıcaklı en iyisi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Huuncuğum ben de senin gibi düşünmüştüm başta. Ama sonra... ah ah... Önce akşam mutlu huzurlu bir şekilde traş oluyordum. Bıyıkları alırken sakallarımın rahatça kesilmesinden olsa gerek düşüncelere daldim. O anda burnumdan birşeylerin eksildiğini farkettim. Burnumun alt kısmının yarısı artık yoktu,olduğu yerden kanlar fışkırıyordu. Yarım saat durmadı kan. Neyse dikişsiz atlattık. Aman siz siz olun samurailere güvenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 abi gidiyorsun bir berbere mahallede en yakın olana.. abi sana ayda 20 kaat her hafta sakalımı kesiyorsun diyorsun. o da tamam abi dior. her hafta gidip sakalınızı ustura ile aldırıyorsunuz, sinek kaydı geziyorsunuz. edit : böylece her hafta, dertleşecek bir insan gurubu tanıyorsunuz, verdiği psikolojik destek de cabası oluyor. hangi traş makinası yapabilir ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sinek kaydı gezmek gibi bi durum varsa bilmemde devamlı kirli sakal kullanmak için tek ve altın yol berberdeki o kırmızı bordo renkteki makinalar bende bulup alcam bi yerden. bide ara sıra ustura, ara sıra makina yapardım bi ara dünayının en etkili yüzde kraterler oluşturma metodudur. aman diyim usturaya bi kere başlayınca öle gitceksin yoksa yüzün fena oluyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bende gilette'in çift bıçaklılarını kullanıyorum.Baya başarılı rahat ediyorum.gilette fusion power deneyen yokmu su 5 bıçaklı olan zımbırtıyı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 4+1 bicakli onlar teknik olarak. 4 bicak bi tarafta normal, bi bicakta arkada ince ayar, duzetme filan icin. iyi kesiyo, ben kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nekadar süre gidiyo peki bitanesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Geçen hediye gelmiş derby traş köpüğüyle. Denedim, mutlu oldum bida lol3 :P almam. Kesmio meret zaten yarım saat oraşıorm sonra. Gerçekten derby güzel bu arada dediniz diye bunlar bitince excel alıcam. Var mı promosyonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Viktor said: var bende alirken boyle berberdeki makine gibi tirt tirt sakal birakmiycak super olucak gibi hayallerim vardi fos cikti cunki saatler suruyor kisaltmak ve lavabo cok genis degilsen heryer kirleniyor ama sonra mach 3 le kapaca alip bunla otururken duzeltince guzel sinekkaydi yaptigini kesfettim iyi oldu hergun tras olana iyi Bende de bu var. Ve çok memnunum vallaha :) Ama verdiğin paraya değer mi bilmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 walla geçen ay gillette fusion aldım hani şu 938023498 bıçaklı çift taraflı , pilli versiyonu mach 3 ün gelişmişi... aman allahım diyorum sırf test için bin ladin sakalımı kestim (ne kadar uzun ve yoğun olduunu açıklamak için örnek bulamadim pardon) aman allahım harika bir alet şiddetle öneririm samurai ye gelince , derby nin bıcakları çok sert direk çatır çutur edio içim gidio o ne be abi ağaçmı kesiorum? fusion abi üzerine tanımam artik vııjjjj die titreşimli bide meret resmen kendi kayıyo :D yanında böle bişi olsa süper olurdu gerçi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 geçen gördüm burda promosyon vardı,bi alana yanında böyle bişe veriyolardı.bitane alalımmı bizde dedimde hanım kızdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Simdi REKLAMLAR.. Pati Tıraş Kuşağında Bu Akşam - Asi Derby - Bıçak Sırtı (Sponsored by Gillette) - Ana Tıraş Bülteni not: kendimden baydım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Zegna said: o 3 4 yuvarlak bıcaklı tras makineleri zararlıymıs, yani karartiyormus sakal diplerini bunun sonucunda da dilenci gibi gezersiniz valla. jilet konusuna gelince mach3 vs filan hepsi yalan excel sensor cift bıcaklı en iyisi bence. 3 yuvarlak bıçaklı traş makineleri çok karizma oluyor. ama esasında sakalı eğri olanlara göreymiş, o yüzden normal sakallı kişilere zararlı olabilir tabii. Ben denedim ama normal traş makinelerine göre çok acıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ben de derby ile bi traş oldum sonra gilette mach 3 turboyu bıraktım. daha iyi kesiyor be derby. ayrıca sakalı kopan arkadaşa sesleniyorum; nasıl oldu o anlamadım. tel tel mi ki sakallar. gerçi yine farketmemesi lazım derby gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Derby samurai çok hafif geldi bana, sakalın kesilişini hatta koparılışını hissettirdi. O yüzden mach3 hala favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ne karizmasi ya traş makinasında karizmamı olur asdasf. Benim için en iyisi en hızlı en az tahriş eden makinadır. O 3 kafalılar iğrenç kesiyor. Philips onlar.Makina olarak braun fena değil Panasonic efsane. Panasonic Kuzenimde var ve böyle bir alet olamaz hiç birşey hissetmiyorsun ve bir dokunuş yetiyor 2-3 kere yaptığın yeri bidaha traş etmene gerek yok. Traş makinası alıcaksaniz PANASONIC ES-8807'i almanızı öneririm. daha iyi modelleride var ama çok tuzlu. ES-8807 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 CaNNi said: Viktor said: var bende alirken boyle berberdeki makine gibi tirt tirt sakal birakmiycak super olucak gibi hayallerim vardi fos cikti cunki saatler suruyor kisaltmak ve lavabo cok genis degilsen heryer kirleniyor ama sonra mach 3 le kapaca alip bunla otururken duzeltince guzel sinekkaydi yaptigini kesfettim iyi oldu hergun tras olana iyi Bende de bu var. Ve çok memnunum vallaha :) Ama verdiğin paraya değer mi bilmem :) bende de var güzel cildi tahriş etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sinbonun 15ytl ye bi saç traş makinesini aldım. sakalları 1 numaraya kesiyorum onla.. jilete gerek kalmıyor, kirli sakal görüntüsü oluyor.. çok şukela, tavsiye edilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Alıyoruz bir permatik. Kırıyoruz jiletin altındaki koruma kısmını, ustura niyetine 2 dk da sinek kaydı hallediyoruz. Ama dikkat etmek lazım yoksa kesikler sizi bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar