Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evli ve Yakında Evlenecek Patiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Üniversite'de evlilik öncesi hazırlıkların satın alma davranışı üzerine etkisi ile ilgili bi araştırma yapıyorum a dostlar.
Burada evli olan patiler varsa çıksın ortaya ;)
Mesaj tarihi:
Erkek bişiye karışmaz hanımlar halleder her türlü alım satım işini. Sen sadece hıı olur çok pahalı olan olmasa iyi olur hayatım dersin ama neye yarar orası tartışılır.
Mesaj tarihi:
ahanda yukarda yazanın aynından, böyle bir iç görü de bir arkadaşımdan gelmişti...

ayrıca; ben patiyi uzun yıllardır takip ediyorum yani bir hayli eski UO gibi ;)

o yüzden içimizden evlenen ve bir baltaya tutunmuş bulunan sapların çıkmış olması muhtemeldir diye düşünüyorum :D
Mesaj tarihi:
eregorn said:
diablotg said:
burası bekarlar ve saplar kulübü dostum bulamassın burda evli yada kız arkadaşı olan :D

beim varki... hemde oyun bilen oynıo... :D

eh heralde bizim de var canım ;) maksat o değil sen kız arkadasınla evlenecek misin onu konusalım
Mesaj tarihi:
yicit said:
eregorn said:
diablotg said:
burası bekarlar ve saplar kulübü dostum bulamassın burda evli yada kız arkadaşı olan :D

beim varki... hemde oyun bilen oynıo... :D

eh heralde bizim de var canım ;) maksat o değil sen kız arkadasınla evlenecek misin onu konusalım

6 yıldır bırlıkteyız... ınsallah unı yı bıtırdıkten sonra nısanı bascam... (duygusallastım bıran... buğra olm kendıne gel)... bu arada unı 1 e baslıcam, hazırlık yenı bıttı :D
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
Ilkokuldan beri ayni kizla ciktin hadi ettin bi hata, bi de evlenilir mi be :P

şimdi şööle bi gerekçem var... kızın yemekleri güzel. kız tatlı bişi... birazda saf... aynı zamanda oyun oynamayıda sevio.... bul bööle kız onla takılim :D
Mesaj tarihi:
Peki evlenecek olan yada evli olup da başlığı henüz okumamış olanlar;

evlilik öncesinde bi dolu hazırlık yapılır malum,liste oluşturulur, ihtiyaçlar belirlenir beyaz idi eşya idi koltuk idi kanepe idi, düğün yeri idi balayı idi vs vs vs..

sonra biri derki şuyun benden, buyun benden..

bu mu daha iyi, yoksa bu arkadaşlarınızın site nakit para yardımında bulunmaları mı ?
Mesaj tarihi:
İlginç bir şekilde evlenmeden önce herşeye para yeterken evlenince hiç bir şeye yetmez olur. Bu ilk ve en önemli kuraldır.

İkinci kural ise asla eşinizin giyecek bir elbisesi ve ayakkabısı olmamasıdır. Muhakkak dolaptaki yüzbin şey ya küçüktür ya büyük, o da olmazsa eski püskü veya çok kötüdür. Etrafımda evli kaç çift varsa hepsinde durum aynı. "Ne yani çıplak mı gezeyim" veya "Ne paçoz bir karısı var mı desinler" en sık duyulacak iki cümledir ve giyim kuşam ile ilgili bütün tartışmalar bu şekilde biter.

Üçüncü kural, ilk ikisine çok takmaman gerekir zira takarsan hem mutsuz olursun hemde bu iki kural değişmeyeceğinden hiç bir şey elde edemezsin.

Dördüncü kural evlilik öncesi ne kadar hazırlık yaparsan yap, evi ne kadar donatırsan donat hiç bir şey değişmez, sürekli daha iyileri gerekir. Evin bakım onarımı da sıfırdan bile yapsan 2-3 yıl içinde yeni baştan gerekir.

Uzun lafın kısası evli değil iken yapılmayan bir çok iş evlenince yapılmaya başlar ve harcamalar 2 katına çıkar.
Mesaj tarihi:
eregorn said:

ben diom sevgilim var evlencem ama kimse dinlemıo

eregorn, sen hele bi uniyi bitir bakalım. ille uni. hayatının bi yerinde kafan dank edicek, kurtarcaksın kendini bu bataktan :)
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
Ilkokuldan beri ayni kizla ciktin hadi ettin bi hata, bi de evlenilir mi be :P
vay be, penth'çiğimle aynı görüşte oladğumuz bi nokta varmış demek ki. tarih ne?
Mesaj tarihi:
fedaykin said:
nakit para daha iyidir :)

bence de; ne istersen alabilirsin böylece.
aslında markalar evlenenlere özel abartı kampanyalar vs yapıyorlar ama onlara baglı kalmak da kötü.

Tüm evi aynı yerden düzmek hiç de hoş olmaz.

Nakit para bunu da çözer, canlılar gelsin havadan oh :D
Mesaj tarihi:
obsesifik said:
eğer yardımcı olabilecekse abim evlenio ağustosta emin ol onlardan daha çok ben uğraşıorum soracağın ne varsa sorabilirsin

bu da enteresan. o zaman ilk olarak sorayım. evlilik listesi oluşturdunuz mu?

yani beyaz eşya ve oturma grubu vs için bir marka ile anlaştınız mı ? bir de internet üzerinden evlilik listesi, kampanyası oluşturan sitelere giriyor musun, giriyorsan ne kadar zaman harcıyorsun ?
Mesaj tarihi:
Esh said:
yicit said:
Üniversite'de evlilik öncesi hazırlıkların satın alma davranışı üzerine etkisi

universitede evlenmi$ olmayanlar klasman di$i mi?

hayır hayır, ben bu araştırmayı master yaptıgım üniversite için yapıyorum demek istemiştim.
  • Yeni Oluştur...