DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ev sahibi isviçre emme moduna geçti o eren midir nedir o da ne biçim türk anlamadım gavura girer gibi giriyodu bizim oyunculara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 almassan milli takımai o da kızar böyle (sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 oper said: bu arada maçımız ne zaman? pazar 21:45 her iki maçta. portekizde aynı saatte oynıyacak maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Berabere biterse penaltılara kalıyomuş. Kesin bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ohhhh beaa yendik, ne maçtı....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 İyi Semih başlasın ilk onbirde bir dahaki maçta yüzümü kara çıkartsın inşallah. Ama olmaz. Semih hiçbir trakımın ilkonbirinde başlamamalı, olmuyor yani. Kulübdene girince Henry, sahda başlarsa Kezman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Sixoms said: Berabere biterse penaltılara kalıyomuş. Kesin bilgi. 10 kere söledik zaten onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 tam final maçı olacak ha o zaman.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nileppezdel said: İyi Semih başlasın ilk onbirde bir dahaki maçta yüzümü kara çıkartsın inşallah. Ama olmaz. Semih hiçbir trakımın ilkonbirinde başlamamalı, olmuyor yani. Kulübdene girince Henry, sahda başlarsa Kezman.. Tamam senin dediğin gibi bile olsa o zaman Mevlütün oynaması lazım. Nihatın SC olamıyacagını Fatih Terim bile gördü :D hoş biraz geç farketti ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 e2de kartlara bakılıyor diyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nocom said: nileppezdel said: İyi Semih başlasın ilk onbirde bir dahaki maçta yüzümü kara çıkartsın inşallah. Ama olmaz. Semih hiçbir trakımın ilkonbirinde başlamamalı, olmuyor yani. Kulübdene girince Henry, sahda başlarsa Kezman.. Tamam senin dediğin gibi bile olsa o zaman Mevlütün oynaması lazım. Nihatın SC olamıyacagını Fatih Terim bile gördü :D hoş biraz geç farketti ama olsun :D Mevlüt başlasın zaten gayet etkili oynuyor sadece heyecanlı, yerine de Semih girer işte ikinci yarıda. Ama ilk yarıda onbirde başlarsa Semih yazık olur yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Semih tek forvet başlarsa olmuyor, semih 2 forvet oynar ve nihatla oynarsa, ofansif yönü çok güçlü bir takım olur Türkiye.. Tabi arkasına da arda aurelio ve kazım gibi bi 3lü güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Erman Toroğlu'nun yorumu çok hoşuma gitti ama. Herşeyi özetliyo, mükemmel bir cümle. Fatih Terim, Fatih Terim'i yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hehe semih ol attı süper attı hehe. post kasayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ayrıyetten maç boyunca forumda değildim, yazamadım; oper said: mal tuncay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 İleride Semih - nihat, ortada Arda, Aurelio Emre(ya da gökdeniz)- Hamit. Sağ beke de Sabri. Hamit bek oynamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 helel semihede ardayadaaa süper oldu !! alayına giderrrrrr bu saatden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Rewendor said: Erman Toroğlu'nun yorumu çok hoşuma gitti ama. Herşeyi özetliyo, mükemmel bir cümle. Fatih Terim, Fatih Terim'i yendi. off super demiş valla seviyom bu adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sabri oynamasın abi sabrinin neyini beğeniyorsunuz anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Baluu said: Semih tek forvet başlarsa olmuyor, semih 2 forvet oynar ve nihatla oynarsa, ofansif yönü çok güçlü bir takım olur Türkiye.. Tabi arkasına da arda aurelio ve kazım gibi bi 3lü güzel olur. Dediğin gibi olursa bir tane daha ön libero lazım yoksa her yerden gol yeriz. Şöyle bişi olur ondan. Volkan Emre Servet Sabri Hakan Aurelio Hamit Gökdeniz Arda Nihat Semih Kazım'ın hala ilk 11 çıkacağına inanmıyorum. Gökdeniz yerine Artık bol bol adam sokabiliriz Kazımıydı uğuruydu tuncayıydı duruma göre. Ya da Hamiti sağa çekip Emre konulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 golun pasını tuncay verdi, kötü oynadı katııyorum ama sonradann sağ kanattan bir iki bindirme yaptı karıştırdı kanatı tuncay.. genede insanın böle güzel bir gecenden sonra da 'tuncay kıçımı öp, hamit sende aynı şekilde' ,şeklinde yorumlar yapası gelmiyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Kazım forvet aslında devşirme kanat oyuncusu tek forvet oynayabilir nihatla yanyana da oynayabilir ama oynicaksa forvet olarak oynasın lütfen hem takıma hem kendine daha faydalı olur bence ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 mokoko said: "Oğlum diye demiyorum atarsa Semih atar golleri..." "Benim Volkan'ıma kim gol atabilir ki panterdir benim evladım panter." "Ardacım takımın beyni beyni" Ana Sponsoru... Analar da müneccim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 emre ve tuncay oynarsa ben çekleri tutarım çok ciddiyim, uyan artık luca terim X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Arda ve Gökdeniz değişirse olur. Arda sağda soldakinin yarısı kadar oynuyo anca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar