Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ya şimdi kendime sandivuç yapayım diyorum etler buzlukta (sucuktur bilmemnedir) şimdi bunları direk ateşe atıp buzlarınımı eritsem yoksa direk bekleyimmi buzlarının erimesini zehirlenmeyimde tırttım ilk defa böyle bişey yapıcam : ) da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 mikrodalgalarda buz çözme seçeneği oluodu ama o iş için mi tam olarak bilmiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Genelde et dışarda bekletilir buzu erisin falan diye. Ve öyle böyle diil, bütün gün dışarda ve gölgede bekletiliyo genelde, güneş bozmasın diye. Ama mesela hazır pizza oldu mu direk fırına atıyosun, üstündeki etin buzunun çözülmesini falan beklemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bekle çözünsün derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Evet, mikrodalga fırın yoksa, oda sıcaklığında erimesini beklemen gerekiyor. Etleri poşete sarıp, sıcak suda bekletirsen, direkt ateşe koymak kadar zararlı değil diye biliyorum bi de.. Edit: mikrodalga varsa, defrost seçeneğini çalıştırıp çözündürebilirsin etleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 suda yıkadım şimdi bekletiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sucuksa bişi olmaz at direk pişir. kıymaysa yada parca et flnsa en kısık ateşte pişir bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 buhar olayına giriyorum ben eğer çok acilse asdsa önce suyu kaynatıyorum ardından bir kapın içine döküyorum.Kabın üzerine tam oturacak dışarıya buhar kaçmıyacak bir porselen tabak koyuyorum üzerinede eti koyuyorum ara ara çeviriyorum çok kısa sürede buzları çözülüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ben genelde buzluktan cikardigim seyi sosisdir,tavuktur seyleri ac oldugumda direk cikartip tost makinesine atip isitiyorum ancak yapismis ayirmam gereken seyleri bekletiyorum.Ne zarari varki donmus birseyi direk pisirmede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Soğuk suda bekletilip, suyun içine tuz koyulacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sıcak suyun altına koy... :D olme ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ateşte buzlarını çözmeyi deneme..ben yaptım..ı ıh olmuyo :D mikrodalga varsa onda eritebilirsin ama o işe yarıyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yedim bitirdim bekleterek oldu et tadi bilem geldi yani ne gzüel bi hamburger yaptım bi bilseniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 hazır hamburger köftesi eritilmez direk pişircen sucuk da öle at direk ateşe parça et bonfile vs tarzı şeyleri eritmeden pişirsen sağlık açısından bilmiyorum da sert olur çiğnemesi zor olur vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Black-ice said: mikrodalgalarda buz çözme seçeneği oluodu ama o iş için mi tam olarak bilmiyorum:) evt doğru, mikrodalga pişirmez ısıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Pişirmesine pişiriyor. Sağlık açısından zararı var mı bilmiyorum. Tadı kötü oluyor, tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sağlık açısından sakıncası yok ama pörsür, göçer, çöker et direk atarsan ateşe. bekletmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 cıkart dolaptan at ateşe. bişi olmaz Allaan izniylen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 kıytma felansa direk atabilirsin atese hic bşsi olmaz ama bol bol karistirip kasikla eziceksin ki oarcakansin yoksa disi yanar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 BonePART said: oarcakansin yoksa disi yanar Ne?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oarcaksın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 BonePART said: oarcakansin yoksa disi yanar idolumsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 buzlukta sucuk saklamaya hayir ! eger kiyma kavrulmu$ da buzluga atilmi$sa bi bolumunu bicakla kes al, hafif suyla yagsiz tavada dondur. az ac ate$i ve surekli dondur ki yanmasin. Eger kavrulmami$sa, sadece dondur. eger et yapacaksan, strec filme sar sicak suya at beklet. hafif yumu$ar gibi olunca kisik ate$e al, iki tarafi da bok rengine donunce ate$i ac, ya da izgaraya at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar