Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bu site aracılığı ile nerde öğrenin... uydudan cep takibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ohaa nasil ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Tamamda böyle güzel bi olayı neden garbage'e açtın? garbage'a açınca insan pek güvenmiyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 lol dom, sen atlamazdın böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 adamınbiri said: Tamamda böyle güzel bi olayı neden garbage'e açtın? garbage'a açınca insan pek güvenmiyo:D fake de ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 garbıclık bişey çünkü bu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bende onu sormaya çalıştım zaten ama fake mi demiyim dedim dolaylı yoldan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yaw yeniyim napim burası gibi geldi bunun yeri bana, nasılsa beta 3 gün sonra süresi biter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Asteroth said: lol dom, sen atlamazdın böyle zarf atmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 korkutan bişey çıkacak sandım sesi kapattım.. neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 saka maka gercek bısı la edit: uhu uhu deilmıs la... sevgilimin nosuu girdim... gösterdiyi yerler tam sevgilim evinin oldugu yerlere benzidu... aha dedim walla calısıo... soona bi adam bi kadını görunce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 inandım ama sonra üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 eregorn said: saka maka gercek bısı la edit: uhu uhu deilmıs la... sevgilimin nosuu girdim... gösterdiyi yerler tam sevgilim evinin oldugu yerlere benzidu... aha dedim walla calısıo... soona bi adam bi kadını görunce :D bu ne biçim bi paranoyadır ya da ne bileyim kendini inandırmadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ama valla benziodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 eregorn said: saka maka gercek bısı la edit: uhu uhu deilmıs la... sevgilimin nosuu girdim... gösterdiyi yerler tam sevgilim evinin oldugu yerlere benzidu... aha dedim walla calısıo... soona bi adam bi kadını görunce :D gerçekti zaten, sende adamla kadın mı çıktı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 PrudenT said: eregorn said: saka maka gercek bısı la edit: uhu uhu deilmıs la... sevgilimin nosuu girdim... gösterdiyi yerler tam sevgilim evinin oldugu yerlere benzidu... aha dedim walla calısıo... soona bi adam bi kadını görunce :D gerçekti zaten, sende adamla kadın mı çıktı ki? aklımı almayın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sitede bi sorun yok kendi cebimi yazdım dogru gosterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 fena yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 arkadaş annesinin telefonunu yazdı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar