Apache Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bu topikte geleceğe mesajlar bırakalım.bi on yıl sonra döner okuruz hmm böyle bir nasihat bırakmışım falan deriz. bir daha meyveli yoğurt alma.hep bir hevesle alıyorum bitiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 o malı arama o seni arıcak zatn köpeh olcak kapında söz bak ciddi diyom inan bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 3sene sonrası için.. korunmayı unutma.. korunmayı unutma.. 3,5sene sonrası için.. demek korunmadın ha! korunmadığını unutma! çocuğu aldır! çocuğu aldır!! 4sene sonrası için.. bebeğin zamanını kaçırdın di mi? ulan!!! neyse.. bankaya para yatır, çocuğun geleceğini güvene al. bankaya para yatır. bankaya para yatır.. işte şimdi bunlara bakarak o gün aynı hatayı yapmayacağım. teşekkürler dr. emmet brown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 daha fazla insan öldürme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 git söyle hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bunlar da geçer bak 4 yıl önce de farklı durumda deildin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bu sene kesin kazanıcam össyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Büyük konuşayım bari. Asla ve asla evlenmicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 lan onu ben yazıcaktım... o zaman bende şey yazıyım sanada selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ne işin var lan hala patide? git iş güç sahibi ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 fatih terim milli takımın başındaysa türkiyeyi turnuvada destekleme orhan aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 gelecek lan iyi olmazsan senin..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Uçamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bir daha küfür etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Gelecekte tüm mesajlarımdan bunu bul ve mutlaka oku! Mümkünse benden başkası açmasın! BUNU YAZAN TOSUN, BUNU OKUYANA KOSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 uzaylı aşkıma şimdiden öpücükler muck muck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 allah rahmet eylesin.. belki okuyamayacağım ama olsun.. kendime bunu söylemek isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 paticik hala acık... helal olsun walla... du o zaman su mesajı okumayı unutma: la hala bı kız götüremedinmi? essek seni... git uykusuz oku anca sen... hade hade.... meme meme göt meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bi kızı öp, tükürükten iğrenme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 eregorn said: paticik hala acık... helal olsun walla... du o zaman su mesajı okumayı unutma: la hala bı kız götüremedinmi? essek seni... git uykusuz oku anca sen... hade hade.... meme meme göt meme 3 sene sonra 3senedir abazayım:) 4sene sonra 4 senedir abazayım :):) 5sene sonra.... :) ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 buda mezara yazılsın: abaza geldı abaza gıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 nileppezdel said: Bi kızı öp, tükürükten iğrenme.. AHAHHAHAH gelecekteki ben buna yine gül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 dsadadasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hala sap mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar