Baluu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 2-0 David Villa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 villa 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 iniesta nasıl bir pas attın sen öyle ya heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 iniesta süper adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 david villa gol krallığına aday olur bence. Çok seviyorum bu adamı. Rusya boş takım değil ama çok zorlayan bi takımda değil.Pek göze batan oyuncu yok. Ama güzel bastırıyor karşıda ki ispanya olmasa isveç ve ya yunanistan olsa daha çekişmeli bi maç izleyebilirdik. ilkyarı sonucu ispanya 2-0 rusya david villa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 2. yarıda ben ispanyadan goller bekliyom daha eger rusya bu defans anlayısından vazgecmezse veya herhangi bi taktik degisiklik olmazsa - ki olur hiddink o kadar boş bi hoca degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Puyol'a gıcık oluyorum, heriften top geçmiyor heyecan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 iniesta çok güzel pas attı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 İspanya deli ara pas yapıyor. Torres ve Villa süper anlaşıyorlar. Rusya da boş değil. İlk 20 dakika iyilerdi. Ama sonra izlerken yordular beni. İleri kadar geliyorlar ama 1-2 oyuncuları olsa adam gibi ilerde daha iyi işler yapabilirler. Kerzhakov yok mu kadroda bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Rusya'ya yazık, İspanya'dan daha iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 İspanyanın ortasahası pek bir ezici, teknik had safhada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 rusya'nın en onemli oyuncuları sakatlandı, onlar olsaydı ispanya için çok daha zor bir maç olabilirdi. bakalım isveç ve yunanistan karşısında ne yapabilecekler. bu maçtan gelecek olan 3 puan ispanya'ya büyük ihtimal tur atlatır ama diğer 3 takımdan hangisi çıkar kestirmek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 2. golün asistini kim yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 BiTcH_oFBaT said: 2. golün asistini kim yaptı iniesta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 david villa 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 asisti kim yaptı ? off torres yerine şunu alaydım coşmuştum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ispanya bu kupayı alsa da herkes bi rahatlasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ispanya ya yazık adamların manyak gibi kadrosu var ama bişi yapamıyolar Hollanda,ispanya final'i istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evoriaph Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ancak babayı alır İspanya.:) Bu takım çeyrek finali geçemez. Buraya yazıyorum. Böyle bir defanası Almanya, Hollanda olsa çoktan yemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 doğru tespit(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bilmemne çenko attı 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ispanya hollanda final (tu) ofsayt gibi duruyo ama adam gibi açıdan göstermediler daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 hadi hayırlısı bakalım rusya güm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ne ara 4-1 oldu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar