_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 anam anam ibrahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Hollanda'nın Almanya'nı nası koştğuna falan bakyıorum da bize karşı oynuyo gibi görünen Portekz'i rezil kepaze eder bu takımlar söyliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 o değilde fm de defans özelliklerinin hepsi 20 olan barzaghi bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Tek maçla karar vermek ne kadar doğru bilemem ama bu oyununu sürdürürse turnuvanın tek favorisi Hollanda'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 BiTcH_oFBaT said: o değilde fm de defans özelliklerinin hepsi 20 olan barzaghi bu mu? Barzagli adamın adı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ohş.. TEBRİKLER HOLLANDA !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Luinir said: BiTcH_oFBaT said: o değilde fm de defans özelliklerinin hepsi 20 olan barzaghi bu mu? Barzagli adamın adı.. yanlış yazdığımı biliyodum da kardeşine hakaret etmişim gibi davramasaydın keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Hollanda bugünkü Fransa'yı ne yapar acaba. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 sadece düzelttim. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Fransa GG, Romanya belki sürpriz yapar diyodum ama vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ya bu italya gibi oynayalım 5 yiyelim vallahi azımı açıp tek kelime etmem futboldur şansdır girmeyince girmiyodur derim şu maçı izlerken utandım bizim oynadığımız futboldan Fatih Terim bıraksın taktiği falan bu maçı izlesin,izletsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 barcelona otursun gio'yu gönderdiğine ağlasın yani. adam çizgiden top çıkardı gitti gol apsı verdi. 3. golü attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 böyle bi futbol yok helal olsun hollandaya. en başta yazmıştım hollanda veya romanyadan en az biri çıkıcak üst tura.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ulan maç gibi maçtı. Adamlar ne oynadı ya. Bizimkiler inşallah seyretmiştir maçı, futbol nasıl oynanıyor biraz bilgi sahibi olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Hololanda ilk yarı iyiydi baya, ikinci yarıyı izleyemedim. Sonunu açtım bittikten sonra Şansal aşık olmuş takıma. Efsane mi oynadılar nooldu? Ama ilk yarı özlediğim Hollanda'yı gördüm sahada. Şu takım ne güzel bir takımdır, hollanda ekolü ne güzel ekoldür. Bence dünya futbolu açısından bu turnuvayı Hollanda'nın kazanması en hayırlısı olur. Çünkü Dünya Kupası'nı İtalya alınca herkes defansif oynamaya başladı. Yunanistan'ın da önceden etkisi var. Hollanda total futbol ile alırsa diğerleri de total futbola yada en azından daha zevkli ofansif bir futbola dönerse süper olur valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Kuyt'un kızıydı o galiba sonlara doğru gösterilen. Nüfusuma almak istiyorum o kızı. :) Ne tatlı şey o öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hollanda artık kaleci çıkarmalı bir tane daha. vandersar'ında bir yaş sınır olmalı yani. 50 yaşında avrupa şampiyonasında oynamasın bi zahmet. hala top çıkarıyor olur filan ahdsaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 adam yemedi duvarları yumruklattı çıldırdım :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 BiTcH_oFBaT said: hollanda artık kaleci çıkarmalı bir tane daha. vandersar'ında bir yaş sınır olmalı yani. 50 yaşında avrupa şampiyonasında oynamasın bi zahmet. hala top çıkarıyor olur filan ahdsaj Van der sar böyle oynıcaksa 60ına kadar oynasın. İlker Yasin'den bir anekdotla postumu kapatıyorum. Ilker Yasin said: Van der sar bu yaşına gelmiş, hala şampiyon oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ne oynadılar öyle ya italya gibi en iyi defans yapan bir takımı darma duman ettiler resmen asdfd. hollanda fransayı tokat manyağı yapar artık ben sana demedim mi ibrahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 vandersar ölümsüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 boşuna imza yapmadım adamı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Heh. Düzelttim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 engalaaın ayağı çok yumuşakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar