Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Portekiz - Türkiye

Luinir

Öne çıkan mesajlar

Rikkie said:
Portekizin 3 topu direkten döndü. Ofsayt diye 1 golleri verilmedi ki bize aynı poziyon olsa aylarca hakeme sayarlar. İlk yarıda her atağa çıktıklarında ofsayt bayrağıyla durduruldular.

Eğer bugün 7-0 8-0 yenilmediyse bu dandik takım; rakibi 90 dakka ıslıklayan, ayağında top tutamayan takımı 90 dakka destekleyen taraftarının ve portekizin cenabet futbolcularından dolayıdır.

ofsayttı zaten o körmüsün
Sosyal ağlarda paylaş

Mike said:
Rikkie said:
Portekizin 3 topu direkten döndü. Ofsayt diye 1 golleri verilmedi ki bize aynı poziyon olsa aylarca hakeme sayarlar. İlk yarıda her atağa çıktıklarında ofsayt bayrağıyla durduruldular.

Eğer bugün 7-0 8-0 yenilmediyse bu dandik takım; rakibi 90 dakka ıslıklayan, ayağında top tutamayan takımı 90 dakka destekleyen taraftarının ve portekizin cenabet futbolcularından dolayıdır.

ofsayttı zaten o körmüsün

Tamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Portekiz karşısında 60 dakikayı adeta tek ayakla oynayan Servet Çetin, maçın sonunda milyonlarca taraftarı kahretti...

Milli Takım doktoru maçtan sonra yaptığı açıklamada, Servet'in iç yan diz bağlarında birinci derecede hasar olduğunu, bugun son bir muayene yapılacağını ve Servet'in büyük ihtimalle turnuvayı kapatabileceğini açıkladı..

Portekiz mağlubiyeti sonrası gelen bu haber daha büyük bir üzüntüye neden oldu... (Kaynak: www.internetspor.com)
Sosyal ağlarda paylaş

tuncayın ılk hatasında dedım ben bu macın ıcıne edcek dıe... bekledım bekledım ama bı turlu arda gırmedı oyuna... kendımı avuttum 60 da gırer dıe... 80 oldu dk... ben fatıh terıme 80*80 kufrettım bıle... son dk ka arkadas dedıkı mac bıtmezse gol yıcez... sak... acı son...

bıde seyırcı sorunu vardı... ben arada bı duydum seslerını onun dısında bana gore sekıl olsun dıe gelmıs ınsalara benzıolardı...
Sosyal ağlarda paylaş

abi kazim cok iyi oynadi. portekizli bi kac kisiyle konustum adamlarin sordugu direk sag taraftaki kanat oyuncusu kimdi nerede oynuyo ismi ne gibi sorular oldu direk. turkiye'de sınırlama var yabanci oyuncu sayisinda ama her ne hikmetse yabancı asilli futbolcularimiz turklerden daha iyi oynuyor ve daha ozverililer mehmet olsun kazım olsun hakkaten cok saglam oyuncular. birde anlamadigim lan 70 milyon nufusumuz var ama gel gorki emre aşık oynuyor ya bilader bu emre aşık şuan hangi takimda oynuyyo ben bilmiyorum şahsen. en son bjk damiydi neydi hala ordami ? ordaysa ilk 11 de felan oynuyomu? oyuncumu yok ya? hani tamam cok kotu oynamadi hatta kotu oynadi diyemicem ama ne alaka yani ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Portekiz karşısında 60 dakikayı adeta tek ayakla oynayan Servet Çetin, maçın sonunda milyonlarca taraftarı kahretti...

Milli Takım doktoru maçtan sonra yaptığı açıklamada, Servet'in iç yan diz bağlarında birinci derecede hasar olduğunu, bugun son bir muayene yapılacağını ve Servet'in büyük ihtimalle turnuvayı kapatabileceğini açıkladı..

alpay'ı alalım hemen
Sosyal ağlarda paylaş

bir gs li olarak gözlerim nasıl gökhan gönülü aradı...

şu takıma koy forvete ümit karanı
sağ açığa nihatı sol açığa ardayı forvet arkasına eski tuncayı veya yıldırayı
2 ön libero aurelio ve mehmet topal

sağ back gökhan gönül ortaya servetle emre güngör sol back e hakan balta

böyle bir kadro hayal edince nekadarda sağlam oyunculara sahibiz diyorum ama...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben tam tersine Nihat'ın kornerlerinden soğudum. Adam hazırlık maçlarından beri aynı yere korner atıyo. Tam kalecinin kucağına gidiyo top. Kornerden gol atmaya mı çalışıyo napıyo çözemedim. O kadar içeride zaten adamımız yok uzun. Olsa da kaleci hakimiyeti için çok kolay bir yer, daha ortaya, ya da çaprazlara atabilecekken hep aynı yere üstelik de ölü noktaya atması (ki bunu her hazırlık maçında tamamen aynen uyguladı) mantıksız bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...