Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Spiegel said: Chris_Metcalf said: Baki Mercimek şart. soksdfg yalniz bisi diyim mi o ilk golde emre asik yerine baki olsaydi orda gol olmayabilirdi o pozisyon Ronaldo'yu durdurmak için adeta özel üretim silahtı aslında,sakatlardı Ronaldoyu,Deco'yu falan da turnuva sonunda diğer takımlara yaptığı hizmetlerden dolayı da prim alırdı diğer ülkelerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 dEaThMooN said: Ben şeyi anlamadım .. Sabri girdi dedim ohh işte Hamit'i ortaya alıcak Aurelio'nun yanına fln .. Ama Fatih Terim farklı düşünüyomuş , süper top tekniğine sahip Sabri'yi ortaya bıraktı.. Naptığını anlamadım Sabri'nin ben.. Free Role verdi herhalde Fatih Terim ona .. Fatih Terim : Hade aslanım yürü ! Sabri : (Murloc Sesi) terimi anlayabilen var mı zaten. sabrinin tek oynamadığı yer free role du onuda oynattı terim. helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 portekiz de iyi oynamadı işin ilginç tarafı. yani bakıyosun scolariden beklenen bi oyun yapısı yok. bi bosingwa bi pepe bi de joao moutinho oynadı portekizde. decosu c.ronaldosu filan hiç yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 neyse herkeze geçmiş olsun ben kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Free Role'un tam adamıdır zaten sabri de. FB-Gs macında, geçen sezonun ilk derbisinde. sabri topun başına geçiyor, gs'li spiker, duran topların ustası sabri topun başında diyor. şaka gibi ya, sabri 1 arpa boyu yol alamadı yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Zegna said: adamınbiri said: kazım ve servet hariç tüm takım bok gibiydi berbattı böyle giderse 0 çekeriz biz aurelio, sahanın en iyisiydi kazımla beraber. servet iyiydi. 11 kişide 3 kişi oynarsa 2-0 ı opunde basınıza koyun 10 -0 bitmedigi iyi olmus evet aslında aurelioda iyiydi ama oda saçmaladı bi ara istikrarını bozmayan 2 kişi vardı servetle kazım(servetle kazımın en iyisi seçildiği bi takımı tartışıyoruz yaa!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 emre fenere gitti ya hemen havaya girmiş, fener orta sahasında ileriye top zor çıkar yana yana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Servetin TSL'deki müdahaleri faul, avrupada yapsa oyunda duramaz deniyordu. Nuno Gomesi gayet iyi savundu, helal olsun. Hakan Baltada ilk yarım saat Ronaldoya top göstermedi, kanat değiştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Kısacası Fatih Terim sux. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 İleriye Ümit Karan gibi bitirici bi adam şart kafadan zaten. Hadi onu almadın benzer şeyler yapabilecek Halil'i ne atarsın kadrodan? Tamamen ManU futbolu özentiliğinden. Ama bu takımla bu kadar oynanır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bi de maçın son 15 dakikası sürekli fatih terimi çekiyor kamera adamda hırsla, İLEEERİİ İLERRRRİ diye hareket yapıyo. ben bi an başka tarafı gösterdiğini düşündüm yani adamın. kıçını yırttı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 byzasz said: emre fenere gitti ya hemen havaya girmiş, fener orta sahasında ileriye top zor çıkar yana yana :D Yok aga o iş öyle olmaz işte. Fener'in bi oyun anlayışı var, kötü de oynasa herkes, bişiler oluyor oyun içinde. Bu neydi ya, bu kadar dağınık bir takım görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Herkesin ortak kanısı maçın en iyilerinin Servet-Kazım-Aurelio olduğu görüşünde. Ben de öyle düşünüyorum. Şimdi, bu takımda Kazım dışında dribbling yapabilen bir oyuncu yoktu maçta. Çok mu zor allasen, koş biraz yahu. Takımın genelinde olan bir problem korkaklık. Herkes 2 adım yanındakine atıyor topu, o gitsin, o ileri çıksın ben yapamam triplerde herkes. Bu yüzden top köşelere çekile çekile ölüyor. Tuncay'a diyecek bir şeyim yok, babamla birlikte çok ahımızı işitti. Son dakikalarda vuramadığı topta kahroldum. Lan başka nasıl pas gelsin, vur işte hıyar. Çok sinirlendim o pozisyonda. Leş oynadık. Berabere gidebilirdi ama dediğim gibi korkaklık en büyük problem. Böyle gidersek 0 çekeceğimizi düşünüyorum. Belki kalan 2 maçta bir beraberlik çıkarabiliriz. 0 ya da 1 puanla veda ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 arda'nın yerinde olsam bırakır giderim milli takım kampını gökdenizle beraber hocam bu tuncay 90 dkka oynarken bizim 1 dakika hakkımız yoksa sabri ortasahada free-role oynuyosa bizim bu takımda yerimiz yok demeleri lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Rewendor said: İleriye Ümit Karan gibi bitirici bi adam şart kafadan zaten. Hadi onu almadın benzer şeyler yapabilecek Halil'i ne atarsın kadrodan? Tamamen ManU futbolu özentiliğinden. Ama bu takımla bu kadar oynanır o abi zaten su takıma lazım olan Ümit Karan.. Galatasaray bilemiyor o adamın kıymetini. lan Fener'de olacak ki o ümit karan aahhh.. Her yerde ilk 11 çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Yanlız Arda - Kazım tartışamsı boşaymış. Tuncay'ı kesip Arda - Kazım koymak lazımmış kanatlara. Ben bunu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 kimsenin ileir falan diye gösterdiği yok yaa bırakın biraz gerçekci olun rezil olduk. oyunu servet kuruyo varmı böyle bişey yaa tuncay diye bi kazma çıktı başımıza nolduysa onun yüzünden oldu dünyayı yedi. arda nerde anlayamıyorum hala semihi alıyo oyuna orta saha yok rezil gibi geriye döndük durduk şaka gibi ayakta duramıyoruz seneler öncesine döndük yine şanslıyız fark yemedik. adamlar dalga geçti bizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Baluu said: Rewendor said: İleriye Ümit Karan gibi bitirici bi adam şart kafadan zaten. Hadi onu almadın benzer şeyler yapabilecek Halil'i ne atarsın kadrodan? Tamamen ManU futbolu özentiliğinden. Ama bu takımla bu kadar oynanır o abi zaten su takıma lazım olan Ümit Karan.. Galatasaray bilemiyor o adamın kıymetini. lan Fener'de olacak ki o ümit karan aahhh.. Her yerde ilk 11 çıkar. Buna katılıyorum kesinlikle. İşte ilerde baskı yapan top indiren defansı bozan bi adam olmayınca adamların defans göbeği arkasını kaşıya kaşıya esneye esneye bizim ceza sahasına kadar geldi verkaçını yaptı golünü attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 biz olmusuz gommemisler yani, cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 abi sabriyi alip oyuna bide orta sahada free role oynatti adam ya hala inanamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 abi hakan şükür işte adama futbolu bıraktırıyorda, şu takımda bir uzun bir de nihat gibi hareketli golcü, tuncayı da kes, balta da kötüydü, gökhanda olsaydı bak nasıl oynuyor takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 portekizin kalecisi içiodur sanırsam. hiç görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Abi sorması ayıp nasıl gol atçaz biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Terim varsa ben yokum diyen Yıldırayı daha iyi anlıyorum şimdi. Aynı şekilde Tuncayı gören Arda neler düşünmüştür Terim hakkında acaba..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 byzasz said: abi hakan şükür işte adama futbolu bıraktırıyorda, şu takımda bir uzun bir de nihat gibi hareketli golcü, tuncayı da kes, balta da kötüydü, gökhanda olsaydı bak nasıl oynuyor takım Balta'nın nesi kötüydü yaw, Adamlar sol kanattan bir kere bile gelemediler. Ronaldo bile kanat değiştirdi mecburiyetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar