Zegna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 boyle bi kanatlara sıkısmalar cızgıde bı ortaya bı gerı cızgıye kısa paslar ileriye donukluk sıfır, oyun okuma sıfır emreden şişen toplar tuncaydan inleyen nağmeler nihat yok. sabrinin ne işi var filan takımda, ah be gokhan gonul tam sakatlnıcak zamanı buldun offffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 kaybediyosak hep beraber kaybediyoruz kendi futbolcunu yuceltince egon mu tatmin oluyor? bagırıyoruz burda sabrinin ne isi var diye helal olsun marco diyoruz hala yok fenerli cok olsa 5 atardık yok bjk lı olsaydı gol yemezdik gsli olsa hücumda sıkıntı cekmezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Kazım ikinci yarı süper oynadı. tuncay-arda değişikliğini ısrarla yapmayan fatih terimi kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 int buff! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Chris_Metcalf said: Baki Mercimek şart. soksdfg yalniz bisi diyim mi o ilk golde emre asik yerine baki olsaydi orda gol olmayabilirdi o pozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ombakkombak said: Tek beşiktaşlı vardı o çıktı maç gitti. Beşiktaşlı oynatmazsan böyle olur. Kötüde oynasa oynatacaksın... :D adam sakatlandı yaa ama maç o an bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 khala said: kaybediyosak hep beraber kaybediyoruz kendi futbolcunu yuceltince egon mu tatmin oluyor? bagırıyoruz burda sabrinin ne isi var diye helal olsun marco diyoruz hala yok fenerli cok olsa 5 atardık yok bjk lı olsaydı gol yemezdik gsli olsa hücumda sıkıntı cekmezdik sende espriyi ciddiye alıp sinir yapma be kardeşim. bir git ya. Ayrıca hep beraber kaybetmiyoruz, almanlarda yenerse 30 euro cepte, sağol Terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Rewendor said: Buyse said: volkan 6 gökhan zan 5 emre aşık 3 hamit altıntop 6 servet çetin 8 hakan balta 6 emre belözoğlu 6 tuncay şanlı 4 kazım kazım 8 marco 9 nihat 5 mevlüt 6 (semih 5 ) Aynı maçı mı izledik? Kazım a 9 puan? Yok artık... kazımı özellikle dikkatli izledim. top ayagındayken doğru pası veren, 1 veya 2 kişiyi geçen fizik özelliğini kullanan tek adamdı. hucumda ayakta kalan tek adamdı kazım. 8 verdim ayrıca 9 deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 kazım ve servet hariç tüm takım bok gibiydi berbattı böyle giderse 0 çekeriz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 aurelio da oldukça iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Baluu said: Emre takımın beyni naaptı bilmiyorum anlamadım bu çocuk son hazırlık maçında iyiydi. Gerçi dediğim gibi portekiz bu, hep kötü futbolcular bizdekiler de. Emre'nin takımın beyni olduğunu onlar da çözmüş, adama top göstermediler, ileride kesinlikle oyun kurdurtmadılar, yarısahaya kadar servetin yanına geldi oyun kurmak için o da bir işe yaramadı haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 emre takımın beyniyse, bu durumda bizim takım beyinsiz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 0 gol 0 puan döneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 fede said: emre takımın beyniyse, bu durumda bizim takım beyinsiz oluyor yıldıray.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 melih sendil: takimimizda en cok kimi begendiniz hocam? ridvan dilmen: kale direklerini begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Cidden belirli adamları gözlerim aradı resmen, Serdar Kurtuluş,Gökhan Gönül,Mehmet Topuz,Yıldıray Başturk özellikle aradıklarım,ah ah keşke olsalardı dedim maç boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 adamınbiri said: kazım ve servet hariç tüm takım bok gibiydi berbattı böyle giderse 0 çekeriz biz aurelio, sahanın en iyisiydi kazımla beraber. servet iyiydi. 11 kişide 3 kişi oynarsa 2-0 ı opunde basınıza koyun 10 -0 bitmedigi iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 takımın en iyisi aurelioydu sonra servet kazım hakan volkan diyebilirz geri kalan 0 dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Portekizli futbolcularda cingen gibiydi abi. Yamyam gibi koşuyolar. Vur ileri alsın topu. Kendi ortasına koşup kafa vurcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 HAKANI ARAMAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Khelben said: int buff! imza olmuşum lan çok sevindim :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bence kadroda acil değişiklik lazım hızlı oyuncular lazım uğuru gökdenizi kadroya katmalı hücum futbolu oynamalı en azından kaleye şut atarız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ben şeyi anlamadım .. Sabri girdi dedim ohh işte Hamit'i ortaya alıcak Aurelio'nun yanına fln .. Ama Fatih Terim farklı düşünüyomuş , süper top tekniğine sahip Sabri'yi ortaya bıraktı.. Naptığını anlamadım Sabri'nin ben.. Free Role verdi herhalde Fatih Terim ona .. Fatih Terim : Hade aslanım yürü ! Sabri : (Murloc Sesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 fede said: emre takımın beyniyse, bu durumda bizim takım beyinsiz oluyor /agreed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 o diil de naninin ayaa kırıldı sandım o son pozisyonda, ne feci atlamş bizim aurelio beyav. tırstım falan gitti güzelim adam diye hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar