Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Tek resim için konu açmamak gerekir belki ama, çocuğun o duruşu, o ihtişamı, o endamlı yüz ifadesi süper, youtube kapandığından beri de sessiz günler geçiren eğlence bölümünün hoşuna gider diye düşündüm :p
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 oha oha oha yirim lahn ben bunu :D ne tatlı şey lahn bu ahahha:D oof yirim lahn:D
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 oha bu velet süpermiş. yirim onu ben yirim. yanaklarını sıkarım. fazlaca sevgi gösterisi yaparım.
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 "Gafayı koyucam!!1" gibi bakmış hehe
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 "Ümüğünü sıkarım" daha bi baskın gibi, ahaha
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ohauhauha patton oswaltin bebekligi lan bariz.
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 "nası da koydum ama" gibi de duruyo biraz
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yok la direk 'dolaşmayın la burda anasını m.ktiklerim bakışı bu':D çok feci ısırırım ya
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 arkasındakinin zenci olması ayrı güzel :D
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Manyak bir çocuk ya.Bi ısırmlık canı var sanki.
_Purgatory_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 harika bi çocuk :D yanaklarını sık sık doyamazsın resmen büyüyünce nasıl olur bu ya(:D
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 büyüyünce her canlının büyümüşü gibi bu da çirkinleşicektir.
bao Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ne çocuk aşkıyla yanıp tutuşuomuşsunuz. ben de bu çocuk sevme triplerini bitek, etrafa anaç yönünü göstermeye çalışan, "benden süper anne olur" kafalarındaki kızlar yapıo sanıodum.
_Purgatory_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 büyüyünce nasıl olur derken yine bu kadar tatlı mı olur anlamında değil de- bu fotoğraftaki halinden bu yorumu çıkardım- nasıl yaramaz olur nasıl fırlama olur bi nevi onu kastettim .. ayrıca çocuk sevme tribi ne ya tatlı işte:D bunu sevmeyip tatlı demeyip napıcaksın
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bao said: ne çocuk aşkıyla yanıp tutuşuomuşsunuz. ben de bu çocuk sevme triplerini bitek, etrafa anaç yönünü göstermeye çalışan, "benden süper anne olur" kafalarındaki kızlar yapıo sanıodum. senide leyleylek getirmiştir allah bilir
bao Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 adamınbiri said: bao said: ne çocuk aşkıyla yanıp tutuşuomuşsunuz. ben de bu çocuk sevme triplerini bitek, etrafa anaç yönünü göstermeye çalışan, "benden süper anne olur" kafalarındaki kızlar yapıo sanıodum. senide leyleylek getirmiştir allah bilir bi de alakayı kurabilsek bnm sölediğimle yorumunun.
numberten Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 hahaha süper ya o nasıl bir surat ifadesidir :D
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Dün matematik sınavımdan önce yaptım alelacele, 17. kez aynı dersin sınavına girdim de :'(
bao Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 17. kez nasıl aynı dersin sınavına girersin ya, her dönem alabilio musunuz aynı dersi siz? 8 yıl olsa finaliyle bütüyle 16 yapar :) kaçıncı yıl hacı senin okulda :)
Öne çıkan mesajlar