Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I Hate Sandcastles

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Tek resim için konu açmamak gerekir belki ama, çocuğun o duruşu, o ihtişamı, o endamlı yüz ifadesi süper, youtube kapandığından beri de sessiz günler geçiren eğlence bölümünün hoşuna gider diye düşündüm :p

Mesaj tarihi:
ne çocuk aşkıyla yanıp tutuşuomuşsunuz. ben de bu çocuk sevme triplerini bitek, etrafa anaç yönünü göstermeye çalışan, "benden süper anne olur" kafalarındaki kızlar yapıo sanıodum.
Mesaj tarihi:
büyüyünce nasıl olur derken yine bu kadar tatlı mı olur anlamında değil de- bu fotoğraftaki halinden bu yorumu çıkardım- nasıl yaramaz olur nasıl fırlama olur bi nevi onu kastettim .. ayrıca çocuk sevme tribi ne ya tatlı işte:D bunu sevmeyip tatlı demeyip napıcaksın
Mesaj tarihi:
bao said:
ne çocuk aşkıyla yanıp tutuşuomuşsunuz. ben de bu çocuk sevme triplerini bitek, etrafa anaç yönünü göstermeye çalışan, "benden süper anne olur" kafalarındaki kızlar yapıo sanıodum.

senide leyleylek getirmiştir allah bilir
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
bao said:

senide leyleylek getirmiştir allah bilir

bi de alakayı kurabilsek bnm sölediğimle yorumunun.
Mesaj tarihi:
17. kez nasıl aynı dersin sınavına girersin ya, her dönem alabilio musunuz aynı dersi siz? 8 yıl olsa finaliyle bütüyle 16 yapar :) kaçıncı yıl hacı senin okulda :)
  • Yeni Oluştur...