Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 saunada kilitli kalmaktan korkuyorum. o yüzden yanından geçmem. böyle fobiyi mikerler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 mentos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Burnum kanar benim çok kalırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 klostrofobidir o bende de var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 kilitli kalıp sıcaktan damarların çatlayasıya kadar içerdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 final destination tarzı ahah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 may neym is burhen ealtintop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 youm ben youm olm ben youm youm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 dal tasak girilen umuma acik saunalarda harbiden fobi oluyor kilitli kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 o değil de ne kadar enteresan insan modelleri varsa rastlarsınız saunada misal bi amca şınav çekiyordu bildiğin kalpten gidicek haberi yok. neyse ki ölmedi. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 oha herkes saunaya mı gitmiş burada? neden gidersiniz ki eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben eskiden gidiyordum, aslında zararlı bişey testisler açısından. ama spordan sonra sauna üstüne jakuzi kombosu kadar kral bişi yok. hoşaf ediyor insanı. sonra yat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 türk'ün testisine bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Saeros said: türk'ün testisine bişey olmaz istisnalar kaideyi bozmaz sen eklemiyorsun ben ekleyım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 benim testislerle kavga ettik bugün. ooff off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben tatilde gitmiştim. sauna + şok banyosu die bi combo ile huzura erdiriyolardı. 8 derecelik mi ne bi havuza dalınıyodu sauna sonrası. tavsiye etmiyorum suyu köpürtüyolardı masumca jakuzi sanıp dalmıştım. sinir sistemim altüst olduydu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ne gerek var saunaya saks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Sauna iyidir ya. Geliyosun eve pestilin çıkmış gir saunaya arkasından al viskini gir jakuziye ooooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 oha eve bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 finlandiyada saunasız ev yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bizim yurtta var sauna.ne partiler oluyor anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 aklımın ucundan bile geçemz birgün hadi saunaya gideyim fakan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 finlerdeki sauna biraz farklı sanırsam. buhar banyosu modunda direk basıyolar nemle sıcaklığı. daha bi deişik kuru kuru deil de nemle acaip bi terliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Nexus said: ben tatilde gitmiştim. sauna + şok banyosu die bi combo ile huzura erdiriyolardı. 8 derecelik mi ne bi havuza dalınıyodu sauna sonrası. tavsiye etmiyorum suyu köpürtüyolardı masumca jakuzi sanıp dalmıştım. sinir sistemim altüst olduydu =) aga adam öldürür o ya, naptın sen, siher atar metabolizmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben kardeşim küçükken şok havuzuna atmıştım kendisini 4-5 yaşlarındayken. babam sitmişti ebemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar