sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 http://download.garanti.com.tr/movies/turko.swf said: A Milli Futbol Takımı’nın ana sponsorlarından Garanti Bankası, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Portekiz’le yapılacak maça sayılı günler kala, millilerin motivasyonunu yükseltmek amacıyla yeni bir iletişim kampanyası başlattı. Milli futbolculara Türko adını veren kampanya, sporcuların hedefe yönelik mücadele ruhunu vurguluyor. Takıma Türk halkının enerjisini göndermeyi, desteğini hissettirmeyi amaçlayan kampanya kapsamında bir de marş hazırlandı. Türko Sözleri; Sen sahada Biz burada Tek yürek Türko Sendeki yürek kimde var Türk yürek Türko
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Bunun kampanyası vardı. Türko'yu bir katılımcı bulup bir ödül almıştı. Komik olmuş bence :p
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 adamlar niye robot onu anlamadım ben?
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 biriniz daha iyisini yazsanıza hemen şuraya. Edit: Türko sözleri değil ha kampanya bazında diyorum.
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bence güzel olmuş servet flan baya komik =) size bişi beğendirilmiyo
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Zebilith said: biriniz daha iyisini yazsanıza hemen şuraya. Edit: Türko sözleri değil ha kampanya bazında diyorum. Daha iyisini yazamamak, illaki kötüsünü kullanmak anlamına gelmez ama?
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bu reklamı izleyince tüylerim diken diken oluyor [video]http://www.vidivodo.com/80680/milli-takim-reklam?feature=oembed" width="459">
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 zaten adamlar bize barbar demek için bahane arıyo bizde kasmadan barbarız fazla kasmayın (küfür edition) demiş. fenada olmamış hani.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 gerçi hedef kitle böyle olunca sikko reklamda iş yapıyor o da doğru.
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Baluu said: bu ne ya. ne güzel demişin öyle. "BU NE YA!" şeklinde de olabilir tabi.
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ilginc, sanki reklam ajansindan birinin animasyoncu tanidigi varmista, ona yaptiralim der gibi, biraz zorlama bir reklam olmus. youtube'da da guzel bir yorum vardi.. jakobens said: husu icinde zikir ceken milli takim, garantiden..
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Reklam çok korkunç.
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Sakallı Robot var orda Servetin yerine :p
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 çok kötü bu da ya, tt'nin ANA reklamıyla kapışır başarısızlıkta.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Türko ne? Türk oğlan falan mı demek lol Birçok açıdan olmamış, Speedball trailerı sanki.
oper Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 reklamdan hiçbişe anlamayınca sanırım salağım dedim ben.. ama sorun bende değilmiş :)
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Harbi çok kötü bir reklam, hatta genel olarak tüm reklamları kötü bu yıl sponsorların vs.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 auhauah bu ne lan, Ugur Dundar gizli robot tarikatini ayin sirasinda gizli kamerayla goruntuledi, dadan dan dadan.
Öne çıkan mesajlar