sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bunu yine karakoldan mi hallediyoruz? uzatmak icin bir belge gerekiyor mu? bir de ucretler konusunda bilgi sahibi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 İzmir emniyet mudurluğunden; SÜRE HARÇ BEDELİ PASAPORT BEDELİ TOPLAM 6 Aylık 102.40 YTL 81.00 YTL 183.40 YTL 1 Yıllık 143.30 YTL 81.00 YTL 227.30 YTL 2 Yıllık 246.80 YTL 81.00 YTL 327.80 YTL 3 Yıllık 353.00 YTL 81.00 YTL 434.00 YTL 5 Yıllık 500.30 YTL 81.00 YTL 581.30 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 http://www.iem.gov.tr/iem/?menu_id=110 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Uzatma, uzatıcaksan da az uzat çünkü değişecek pasaportlar. Tabi araştır tam tarihini bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Karakoldan yapamıyorsun bir de, tam olarak bilmiyorum ama belli buyuk karakollardan yapılıyor Şişli Emniyet Mudurluğu vb gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mendoza said: Uzatma, uzatıcaksan da az uzat çünkü değişecek pasaportlar. Tabi araştır tam tarihini bilemiyorum. yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! daha kağıtların siparişi için yeni teklif açtılar. en erken 2010'a çıkar. EN ERKEN! hatta ahanda ihale hedeleri ona göre 2sene bile uzatabilirsin. merkez karakollara gidiyorsun bi de. sabah 9gibi orada olursan işini halledersin. 12'de kapatıp gidebiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Bütün emniyet müdürlüklerinden yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 aboo fiyat farkina bak, 5 senelik $105 burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mendoza said: Uzatma, uzatıcaksan da az uzat çünkü değişecek pasaportlar. Tabi araştır tam tarihini bilemiyorum. sanki yeni pasaportlar cıkınca uzatma süresi yanacak gibi konusmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 süresi olan bir pasaportu uzatabiliyormuyuz? örneğin benim pasaportum 2013'te bitiyor. onu bir yıl uzatıp 2014 yapabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 uzatabilmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 pasaport suresi 1.inanın ki biz herkese pasaport verdik 2.ve daha çok sevdiklerimize yeşil pasaport verdik 3.pasaportun sahtesini yapıldığında 4.pasaportu olmayanlara sorulduğunda "hangi suç ile ülkeden atıldın?" 5.ve kimlik yerine pasaportlar gösterildiğinde 6.kıyılamayan pasaportlar yenilenirken delindiğinde 7.anlayın ki e devlete geçme zamanı gelmiştir 8.devlet size pasaport vermedikçe ülke dışına çıkamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 aketin esprisi yüzünden başlığı düzeltmeye kıyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ahaha simdi estel yazinca kavradim ben olayi, asdfdsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 kusura bakmayın başlığı saptırdım da final haftası stresindeyken dayanamadım, rehabilitasyon gibi geldi o an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ek bilgi http://forum.paticik.com/read.php?13,4103996 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 üniversiteye kaydın varsa dilekçe yzıyosun rektör imzalıyor, bedavaya getiriosun hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Yurtdısına okul için filan gidiyorsan 1 senelik yaptır yurtdısına cıktıgında da bulundugun yerdeki konsoloslugumuza git inanılmaz cüzi bir fiyata yaptır.Turkiyede 3senelik 400 milyonayken 80 milyona yaptım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Diğer topice de koymuştum, şuraya da ekleyeyim, yardımcı olur umarım: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=pasaport+yeniletmek%2F%40rewendor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Riddler said: üniversiteye kaydın varsa dilekçe yzıyosun rektör imzalıyor, bedavaya getiriosun hepsini öyle bise yok. eger baglı oldugun okul seni yurt dısındaki bir programa kaydetmişse ancak pasaporta para vermeyebiliyorsun. mesela erasmus programındaysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 öyle bir şey var erasmus falan diil direk eğitim için gidiyorum diyosun çatır çatır veriyorlar sorgusuz sualsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 polis kandirmaya calismayi onermem ben, hele pasaport gibi bir mevzuda ayrica rektor niye imzalasin sen yurtdisina gitmiyorken yurtdisina gidiyor bu cocuk diye kagidi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 iyide mal mi oda yurt disina cikmicaksa o kadar para versin pasaporta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar