sarpus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Geyik bir websitesi hazırladım... Bir göz atın derim :) www.bombalar.net/cyborg
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Lokasyona ve Lojikasyona Alıştırılmış Matris Araştırmacısı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Programcılığa İtilmiş Moleküler Parazit[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Algoritmik Batarya Sabotajcısı ile Osurtmaya Lanselenmis Uzay Terminatörü[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Biyonik ve Osurgan Navigasyon Entegratörü ile Çakışa Raksedilmiş Uzay Savaşçısı ve Hiyeroglif Egzegeratörü Robotu[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 İçten yanmali ve Nükleer Sikmeye Oryante Edilmiş Matematik Neorobotu ve İyon Araştırmacısı[signature][hline]------wazzup?-------
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Astronomik ve Rekursif Çakışa Alıştırılmış Numerik Egzegeratör ne diyor bu çakış falan.. yalan valla eahahu[signature][hline]
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Terminasyona Hazırlanmış Astronomik Neobot ve Araştırmaya Tasarlanmış Otomatik Sabotajcı lol[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
sarpus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Kelime haznesi çok geniş değil.. geliştiriyorum birkaç bug da çıkabilir aralarda
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 super olmuş sarpus eline sağlık koptum yawww ehehueh[signature][hline]------wazzup?-------
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Hidro-elektronik ve Astronomik Laboratuar Fabrikatörü ile Motorizasyona Uyarlanmış Manipülasyon İbnetörü lol saçma be...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Lets burn some muscle...
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Logaritmik ve Aktif Transformatör Humanoidi ile Sikmeye Programlanmış Elektronik ve Logaritmik Laborant[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ehueh bune bea :D bana berbat çıktı :D ............ Gazlanmış Rasathane Vizonu (..... sansürlenmiş kısım :D )[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Organik ve Multi-fonksiyonel Golgi Zeobotu ile Osurtmaya Montelenmiş Güvenlik Zeobotu ve Oda Muhafızı Gazcısı
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 G.H.A.L.D.S.Z.A.R. -------------------------------------------------------------------------------- Geliştirmeye Hazırlanmış ve Araştırmaya Lanselenmis Devre Savaşçısı ve Zaman Avcısı Robotu
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 A.L.E.X.İ S.E.P.T.İ.M.U.S. ---------------------------------------------------------- Araştırmaya Lanselenmis Ezilmis Xaman İşçisi Sabit ve Elektronik Partikül Taşıyıcısı ile İbneliğe Montelenmiş Uzay Sabotajcısı X i değiştirdim.Z yapıyor munasebetsiz.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 09 February 2004 05:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 S.Z.A.S.S.T.A.M. -------------------------------------------------------------------------------- S..meye Zorlanmış Asidik Savaşçı ve Sıçıp sıvamaya Terkedilmiş Analjik Muta-robot Daha terbiyesizi var mı :P
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Yalnız çıkan isimlere kopuyorum felaket bir şekilde ahahah.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Osman SLX tamam isim orjinal deil ama:)[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Astronomik ve Sentetik Internet Neobotu ile Araştırmaya Nakledilmiş Yay Araştırmacısı ve Viyole Uzaylisi Zamazingosu[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
metboy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mutasyona Entegre ve Translojikasyona Bırakılmış Otomatik Yasam formu terbiyeli benimki[signature][hline]She cries her life is like Some movie in black and white Dead actors faking lines, over and over and over again she cries icq: 96775822
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Kayışkan ve Entro-vasküler Nane Destroyeri ile Emmeye Raksedilmiş Laboratuar Egzegeratörü ve Motor Entegratörü nane destroyeri? ayrıca emmeye falan da raksedilmedim! :P[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 W.U.L.F.G.A.R -------------------- Vuruşa Uyarlanmış Logaritmik Fabrikasyon Gözetmeni ve Analitik Radyatör Vuruşa uyarlanmak nedir ya!? ahah
Öne çıkan mesajlar