MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Geçen hafta sonuna kadar Fenerbahçe ile imza aşamasına gelen Zico, Aziz Yıldırım'ın FBTV'de kendisi hakkında yaptığı açıklamaların ardından rest çekti !.. Zico ülkesi Brezilya'nın önde gelen kanallarından GLOBO TV'de yayınlanan bir programa katılarak yoluna Avrupa'da devam edeceğini söyledi !.. Brezilyalı çalıştırıcı gelecek sezon çalışacağı ülkenin büyük bir olasılıkla İngiltere olacağını da açıkladı. Fenerbahçe'ye kendisini Avrupa'ya lanse etme imkanı tanıdığı için teşekkür eden Zico, aradaki problemin maddi değil tamamı ile profesyonellikle ilgili sorunlar olduğunu dile getirdi. YILDIRIM NE DEMİŞTİ? Aslında Zico ile Fenerbahçe arasındaki buzlar geçen hafta erimiş ve hafta sonu yapılan görüşmelerde maddi şartlarda anlaşılmıştı. Ancak zico'nun belirttiği gibi maddi şartlarda anlaşan taraflar, yönetimsel konularda anlaşamadı. Aziz Yıldırım'ın dün FBTV'de Zico'ya sert göndermelerde bulunması ve Brezilyalı hocaya kızgınlığı açıkça belli etmesi bardağı taşıran son damla oldu. Başkan Yıldırım'ın Zico ile görüşmelerin sürdüğünü belirtmesinin ardından "Ben şampiyonluğu kaybetmeyi kabullenemiyorum. Bizim yürüye yürüye şampiyon olmamız lazım. Seneye bu hataya düşmeyeceğiz. Anlaşabiliriz de anlaşamayabiliriz de. Ben getirdiğimde Zico'yu kimse tanımıyordu. Eğer devam edersek mukavelesi bitene kadar destekleriz. Fenerbahçe'de büyümek için gerekeni yaparız. B planımız da hazır." demesinin ardından Brezilyalı teknik adamın Fenerbahçe ile devam etmeme kararı aldığı tahmin ediliyor. NELER OLABİLİR? Aralarında tek sorun takımın yönetimi konusunda olan Zico ile Fenerbahçe yönetimi arasında esen ayrılık rüzgarlarının yok olması zor görünüyor. "B planımız hazır" diyen Aziz Yıldırım'ın bu noktada bir sıkıntı yaşaması durumunda Zico'ya geri dön çağrısı yapabileceği belirtiliyor. Bir diğer açıdan da Zico'yu çok seven Alex, Roberto Carlos, Deivid, Edu gibi futbolcuların küstürülmemesi için de Fenerbahçe yönetiminin çok dikkatli bir seçim yapması gerekiyor. (Ligtv.com.tr) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 said: ... teknik adamın Fenerbahçe ile devam etmeme kararı aldığı tahmin ediliyor. lol habere gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 OOOOF tahmin ediliyor ne ya sokaktan mı topluyor bu adamlar haber yayın elemanlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yalan haber ustası serefsiz türk medyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Haber yazmak ne kadar kolay olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 "bu laf yüzünden ayrılma kararı aldığı tahmin ediliyor" demeye çalışmış öküzler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 google'da globo tv zico diye aratın, türkçe olmayan kaynak çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 http://globotvinternational.globo.com/home_en.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ligtv'nin o şekilde yalan haberler çıkarması diye bi durum söz konusu değil. umut fakirin ekmeği tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Geçen sefer kendi gitmişti Aziz Yıldırım, bu sefer Zico'yu yollayacak galiba... Bu adamın içine fena oturuyor bizim şampiyonluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Böyle bir şeyi ben de yazarım mantıklı ama araştırmacılık nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 "globo tv zico" diye yazın dedim luinir. ahahahah ayrıca çok güldüm. fakirin ekmeğiymiş. kusura bakmayın da hangi fakirlik ? parasal fakirlik değildir zaten de, başarıya doyma açısından baktığımızda mumu senin bunu bir beşiktaşlı olarak söylemen komik olmuş. bir ikinciliği mi vardı beşiktaş ın son 5 yılda ? yaptığı 100 milyon doları aşkın transfer harcaması mı ? ne vardı bilemedim şimdi. lig tv nin yaptığı yalan haber bin tane sayarım şimdi. mümkün değil falan komik olmuş. globotv nin o sayfasına ben de girdmi o postu atmadna evvel, ama zico ile alakalı birşey bulamadım. kanıt bulmadan da hiçbirşeye inanmam. geçen gün önder galatasarayla anlaştı hebeley de diyordu tüm kanallar, ne oldu adnan sezgin ilgilenmiyoruz dedi dimi. komikleşmeyelim. fakirmiş, umutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 eldar said: Geçen sefer kendi gitmişti Aziz Yıldırım, bu sefer Zico'yu yollayacak galiba... Bu adamın içine fena oturuyor bizim şampiyonluklar. tabi zico 25 yıldır fenerin başında ayrılsa alex ferguson'un manu bırakması gibi bişey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 iyi oldu zico'nun gidecegi. simdi yeni bir teknik adam, yeni yapılanma, uyum sureci vs. fb baya bi mesgul olur. ligde bizim acları zorlayacak bir takım cıkmaz rahat sampiyon oluruz :P bi de ispanya'nın td ile gorustukleri yazıyor sagda solda. eger hakkaten aragones denen adam gelirse daha bi güzel olur. gs'deki kalli kaosunu fb'de estirecek türden manyak bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 haber çok yalan ya buram buram kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 tvde gidicem demiş ama bakalım ntv de hemen aragones yazmıslar yeni aday diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Bana gitmez gibi geliyor, zor bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bana da gitmez gibi geliyor ama giderse aragones gelsin, raul'u kadroya almayan bi ruh hastasıyla fener uefa'ya zor gider :p olur da aragones gelir ve fener de şampiyon olursa göt olmayı kabul ediyorum ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Yanlız Aziz Yıldırım'ın mantığı ve açıklamaları da son derece saçmaydı sözkonusu konuda. "Ben yöneticiyim elbette soyunma odasına iner takıma karışırım" ne yahu? O kadar iyi biliyosan otur takımın başına sen yönet takımı. Herkes kendi görevini bilecek. T.Direktör dediğinin tüm otoritesini yetkisini mahvediyosun orda. Saçma bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yonetiyor zaten. konusmasınca yapıcam, edicem, alıcam seklinde konustu hep. alacagız falan değil yani, herseyi yapan kendisi. yapılan transferlere kendi karar veriyor td değil. biraz futboldan anlasaydı coktan lyon gibi bi takım olmustu fb ama allahtan bu diktatorluk hırsı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 klubun icinden açıklama geldi. baya iyi tanıyosun heralde toggie :) bisi yaptıgı yok adamın, bunlari ediyorsunuzda sanıyormusunuzki adnan polat yapmıyor bunları? yada yıldırım demiroren, ertugrul saglama karısmıyormu sanıyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yahu karışır tabiki, öyle saçmalık olur mu ? Bırakıcak teknik direktöre ? sonra, nolacak sonra ? Td kızgın olduğu topcuyu oynatmıcak, topcu td ye kızıcak, klüp içi problemler oluşucak. Yönetim bambaşka bir şeydir ve kademeli yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 o zaman adam gibi td seçersin, ayrıca td ile ters düşen futbolcuyu da bi zahmet kapı dışarı etmek lazım veya hatasını anlayana kadar uzaklaştırılmalı, öyle futbolcu yarardan çok zarar getirir çünkü. baluu işte bu zihniyet yüzünden futbolumuz her sene gelişmesi gereken kadarın %10'u kadar gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 karısmıyorlar demiyorum karısmamaları gerekiyor diyorum ayrıcda aziz yıldırım kadar inselerdi soyunma odasına bilinirdi yani, durduk yere cıkmıyor bunca haber zaten aziz de yalanlamıyor, aksine inerim tabi diyor o zaman kacan sampiyonlugu içime sindiremiyorum derken bunun sorumlusu teknik direktor değil kendisidir cok boyle inanılmaz seyler olur da iner teknik direktoru uyarırsın anlarım da her dakka soyunma odasında adamın isine karısamazsın kulubun icinden olmama ne gerek var? kendisi soyledi zaten bunları, kıcımızdan sallamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bu tdlerden bazıları falan yabancı ülkelere dönünce "oh lan hayat varmış" demiyorsa neyim.. hatta arkadaş ortamlarında "lan ben türkiyeye gitmiştim bi sefer, başkan dedikleri herif soyunma odasına girip duruodu akü, zaten geldim ilk yıl takımı kuramadan gönderdi dallamalar bişiden çaktıkları yok taraftar da iyi böğürüyo ama çok bilinçsiz" tarzı geyikler kaçınılmaz olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar