Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zico'dan Yıldırım tavır


MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Geçen hafta sonuna kadar Fenerbahçe ile imza aşamasına gelen Zico, Aziz Yıldırım'ın FBTV'de kendisi hakkında yaptığı açıklamaların ardından rest çekti !..
Zico ülkesi Brezilya'nın önde gelen kanallarından GLOBO TV'de yayınlanan bir programa katılarak yoluna Avrupa'da devam edeceğini söyledi !.. Brezilyalı çalıştırıcı gelecek sezon çalışacağı ülkenin büyük bir olasılıkla İngiltere olacağını da açıkladı.

Fenerbahçe'ye kendisini Avrupa'ya lanse etme imkanı tanıdığı için teşekkür eden Zico, aradaki problemin maddi değil tamamı ile profesyonellikle ilgili sorunlar olduğunu dile getirdi.

YILDIRIM NE DEMİŞTİ?
Aslında Zico ile Fenerbahçe arasındaki buzlar geçen hafta erimiş ve hafta sonu yapılan görüşmelerde maddi şartlarda anlaşılmıştı. Ancak zico'nun belirttiği gibi maddi şartlarda anlaşan taraflar, yönetimsel konularda anlaşamadı. Aziz Yıldırım'ın dün FBTV'de Zico'ya sert göndermelerde bulunması ve Brezilyalı hocaya kızgınlığı açıkça belli etmesi bardağı taşıran son damla oldu. Başkan Yıldırım'ın Zico ile görüşmelerin sürdüğünü belirtmesinin ardından "Ben şampiyonluğu kaybetmeyi kabullenemiyorum. Bizim yürüye yürüye şampiyon olmamız lazım. Seneye bu hataya düşmeyeceğiz. Anlaşabiliriz de anlaşamayabiliriz de. Ben getirdiğimde Zico'yu kimse tanımıyordu. Eğer devam edersek mukavelesi bitene kadar destekleriz. Fenerbahçe'de büyümek için gerekeni yaparız. B planımız da hazır." demesinin ardından Brezilyalı teknik adamın Fenerbahçe ile devam etmeme kararı aldığı tahmin ediliyor.

NELER OLABİLİR?
Aralarında tek sorun takımın yönetimi konusunda olan Zico ile Fenerbahçe yönetimi arasında esen ayrılık rüzgarlarının yok olması zor görünüyor. "B planımız hazır" diyen Aziz Yıldırım'ın bu noktada bir sıkıntı yaşaması durumunda Zico'ya geri dön çağrısı yapabileceği belirtiliyor. Bir diğer açıdan da Zico'yu çok seven Alex, Roberto Carlos, Deivid, Edu gibi futbolcuların küstürülmemesi için de Fenerbahçe yönetiminin çok dikkatli bir seçim yapması gerekiyor.

(Ligtv.com.tr)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"globo tv zico" diye yazın dedim luinir.

ahahahah ayrıca çok güldüm. fakirin ekmeğiymiş. kusura bakmayın da hangi fakirlik ? parasal fakirlik değildir zaten de, başarıya doyma açısından baktığımızda mumu senin bunu bir beşiktaşlı olarak söylemen komik olmuş. bir ikinciliği mi vardı beşiktaş ın son 5 yılda ? yaptığı 100 milyon doları aşkın transfer harcaması mı ? ne vardı bilemedim şimdi.

lig tv nin yaptığı yalan haber bin tane sayarım şimdi. mümkün değil falan komik olmuş. globotv nin o sayfasına ben de girdmi o postu atmadna evvel, ama zico ile alakalı birşey bulamadım.

kanıt bulmadan da hiçbirşeye inanmam. geçen gün önder galatasarayla anlaştı hebeley de diyordu tüm kanallar, ne oldu adnan sezgin ilgilenmiyoruz dedi dimi.

komikleşmeyelim. fakirmiş, umutmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi oldu zico'nun gidecegi. simdi yeni bir teknik adam, yeni yapılanma, uyum sureci vs. fb baya bi mesgul olur. ligde bizim acları zorlayacak bir takım cıkmaz rahat sampiyon oluruz :P

bi de ispanya'nın td ile gorustukleri yazıyor sagda solda. eger hakkaten aragones denen adam gelirse daha bi güzel olur. gs'deki kalli kaosunu fb'de estirecek türden manyak bi adam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız Aziz Yıldırım'ın mantığı ve açıklamaları da son derece saçmaydı sözkonusu konuda. "Ben yöneticiyim elbette soyunma odasına iner takıma karışırım" ne yahu? O kadar iyi biliyosan otur takımın başına sen yönet takımı. Herkes kendi görevini bilecek. T.Direktör dediğinin tüm otoritesini yetkisini mahvediyosun orda. Saçma bir hareket.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman adam gibi td seçersin, ayrıca td ile ters düşen futbolcuyu da bi zahmet kapı dışarı etmek lazım veya hatasını anlayana kadar uzaklaştırılmalı, öyle futbolcu yarardan çok zarar getirir çünkü. baluu işte bu zihniyet yüzünden futbolumuz her sene gelişmesi gereken kadarın %10'u kadar gelişiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

karısmıyorlar demiyorum
karısmamaları gerekiyor diyorum
ayrıcda aziz yıldırım kadar inselerdi soyunma odasına bilinirdi yani, durduk yere cıkmıyor bunca haber
zaten aziz de yalanlamıyor, aksine inerim tabi diyor
o zaman kacan sampiyonlugu içime sindiremiyorum derken bunun sorumlusu teknik direktor değil kendisidir
cok boyle inanılmaz seyler olur da iner teknik direktoru uyarırsın anlarım da her dakka soyunma odasında adamın isine karısamazsın

kulubun icinden olmama ne gerek var? kendisi soyledi zaten bunları, kıcımızdan sallamıyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu tdlerden bazıları falan yabancı ülkelere dönünce "oh lan hayat varmış" demiyorsa neyim.. hatta arkadaş ortamlarında "lan ben türkiyeye gitmiştim bi sefer, başkan dedikleri herif soyunma odasına girip duruodu akü, zaten geldim ilk yıl takımı kuramadan gönderdi dallamalar bişiden çaktıkları yok taraftar da iyi böğürüyo ama çok bilinçsiz" tarzı geyikler kaçınılmaz olmalı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...