Xo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ahhahah atv gösteren taso zhuadshuasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bizim burda arka sokaklardan bi bakkalın adı çıkmıştı "olm ordan hep mega taso çıkıyo" diye. adam satış patlaması yapmıştı. cidden 2 tane çıkmıştı o bakkaldan bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ne kekerdim zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kökmek değil miydi o fiil ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kekmek değilde kepmekti sanki o keptim olm adamı derdik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bende ütmek diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ütmekte var onuda kullananlar vardı bende deli gibi sporcu kağıdı vardı ne oynardım onlarla ya ama tabiki annem bir gece ansızı odama demokrasi getirip onlarıda götürdü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 diğerleri nerden çıktı be. :S taso ütülür, bilye ütülür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ağlama duvarına dönmüş burası iki dakkada qweqweqew Ah anneler ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yarın bigün sorunlarım olsa psikologa gitsem, psikolog asansöre binip çocukluğuma inse heralde bulacağı şeyler bu tasolardır.. ah ulan tazzyı gordum dejavu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ütmek. eski türkçede kazanmak demek. gi ekiyle, ütgü olur, deişe deişe utku olur. melaba ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Valla bende de vardı futbolcu kartı. Hatta sonraki rakamına göre oynanırdı. Sondaki rakam aynı oldugu anda kazanırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 biz kepmek diyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 biz gatkum ve çüktüm derdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 -üttüm olm hepsini -ver lan geri!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Çüktüm iyimiş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 adamınbiri said: ütmekte var onuda kullananlar vardı bende deli gibi sporcu kağıdı vardı ne oynardım onlarla ya ama tabiki annem bir gece ansızı odama demokrasi getirip onlarıda götürdü:( oha futbolcu kartları! tasolar falan neyse de futbolcu kartları efsaneydi lam. bunlarla deli gibi oynardık. şimdi olsa hala oynayabilirim vallahi. hatta sarılır yatar uyurum swh türkiye ligi kartları için efsanvi 34 geyiğine yolluyorum sizi.. gerçi ben hatırlamıyorum 34 numaranın varlığını yokluğunu. toni şumayer'i hatırlıyorum (ananem öyle derdi zaten kendisi toni schumacher sayesinde michael schumacher'i de ezberlemiş ve F1'ci olduğunu öğrenmiştir) bi de dünyaca ünlü futbolcular vardı. o da güzeldi.. taso olayını ise daha çok kardeşim yaşadı, ben eşlik ettim kendisine. bi ara bunların çakmaları falan da çıkmıştı ancak nedir hatırlamıyorum bak..! elimde olsalar yollarım herkeşe bi tane. saklansın, herkes bakınca çocukluğunu yaşasın, hatırlasın. üstteki resimlerdeki kartlar farklı lam! belki daha sonraki serilerdendir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bizde de ütmek kullanılırdı ya diğerlerini duymadım hiç... futbolcu kartı oynamadım hiç :) ama tasolar baya tuhaf oldu görünce =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ilk ve son dayağımı mahallede bu sporcu kartları yüzünden yemiştim. iki eleman bi kaldırım başında oynuyor. ben de izliyorum. yaşım 7-8 civarı. "açmaca" denilen oyun tipini oynuyolar. kimin numarası büyükse o alıyor. o zamanlar da hatırlarım, genel bir triptir, karşısındakine göstermez, yavaşça açarlar. yanımdaki eleman açtı ben bakıp "aha 210 çıktı" diye bağırdım. dayağı da yedim. eşşoğlueşşek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Looney Toons tasolarının ben de hastasıydım yalnız, hala bulsam bir yerlerden saklarım. Çok tatlı şeylerdi cidden. Daha 1-2 gün önce bir arkadaşımla bahsediyorduk, şimdi burada topicini görünce şaşırım baya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Alcadras said: ilk ve son dayağımı mahallede bu sporcu kartları yüzünden yemiştim. iki eleman bi kaldırım başında oynuyor. ben de izliyorum. yaşım 7-8 civarı. "açmaca" denilen oyun tipini oynuyolar. kimin numarası büyükse o alıyor. o zamanlar da hatırlarım, genel bir triptir, karşısındakine göstermez, yavaşça açarlar. yanımdaki eleman açtı ben bakıp "aha 210 çıktı" diye bağırdım. dayağı da yedim. eşşoğlueşşek. dayak baya içine oturmuş sayıyı bile unutmuyor :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ahahaha acmaca bu futbol kartlariyla oynanan oyun turleride pokerin oyun turleri gibi, texas hold'em felan :) hic unutmuyorum bi keresinde parasina oynarken utulunce ustumde para cikmamisti, cocuga sonra veririm demisim ama unutmusum. mal gelmis balkonun altina, dedemi cagirmis "sizin cocugun bana 250.000 tl KUMAR BORCU VAR bakkala gidecem versin" demis. dedemde sinirli adamdir, tepesi atmis tabii hala hatirliyorum "bu yasda torunumu kumara alistirdilar" diye ne kafami zikmisti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Bendede Shell'in verdiği futbolcuların bozuk paraları vardı. Bildiğin bozuk para üstüne resimlerini işlemişler. Hagi popescu bolic vs......... Annem atmış bir kaç yıl önce görüp bu ne diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 DeathLord said: Alcadras said: ilk ve son dayağımı mahallede bu sporcu kartları yüzünden yemiştim. iki eleman bi kaldırım başında oynuyor. ben de izliyorum. yaşım 7-8 civarı. "açmaca" denilen oyun tipini oynuyolar. kimin numarası büyükse o alıyor. o zamanlar da hatırlarım, genel bir triptir, karşısındakine göstermez, yavaşça açarlar. yanımdaki eleman açtı ben bakıp "aha 210 çıktı" diye bağırdım. dayağı da yedim. eşşoğlueşşek. dayak baya içine oturmuş sayıyı bile unutmuyor :):) Futbolcuyu bile hatırlıyorum be. Serdar Topraktepe. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ne oynardım o tasolarla be. Baya bi vardı, sonra attım hepsini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar