ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 tenks gangren çok güzel oldu da, son bir sorum daha var: birisinin üzerine geldiğimizde sağ altta isim guild falan çıkıyor ya, bunun yerini değiştirmemizi sağlayacak bir addon var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 @masqurade: niye nes var ya :( bence çok hoş duruyo stunwatch yerine necb var DR leri gosteriyo @zaugna: tiny tip var ama pek begenmiyorum ben karısabiliyo ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ben TipTac'ı daha kullanılışlı buldum TinyTip'e göre ama zevkler değişebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Sadece raid görünümüne yer vermişim raidde combatta ve combat dışı, raid dışı görünümü paylaşayım dedim. @ ZaugnaKhaldun sorularını Gangren yanıtlamış yinede sorun olursa yöneltirsin. Addonlar: Bartender3 Buffalo Clearfont2 Cooldowntimers2 Cycirled Decursive Eepanels2 Omen Prat Quartz Recount Simpleminimap Titanpanel X-Perl Raid Görünümü 1 : http://img186.imageshack.us/img186/7518/wowscrnshot080208003850rk8.jpg Raid Görünümü 2 : http://img177.imageshack.us/img177/2772/wowscrnshot080608001922or3.jpg Shattrath (Combat ve Raid Dışı Görünüm): http://img80.imageshack.us/img80/4403/wowscrnshot080308101937st2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 soyle bi ui yapacamda 1024*768 cok zor oluyor. monitor 17" hadi 19" yada 21" felan olsa sorun olmicak koklicem cozunurlugude bu monitorde zor geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Evet 17"te sorun oluyor böyle ui'ler. Ui scalei vs. kısmak gerekiyor ama o zaman da yazılar okunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bende de 17" var 1280*1024 gayet guzel oynanıyor. siz niye 1024*768 oynuyosunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 abi cok ufaliyo yazilar. he okumama gerek yok cogu seyi de acayip rahatsiz oluyorum. az scale arttiriyorum az fontlari buyultuyorum derken yer kalmiyo ekranda. bi de nessarien o kadar xperl raid frame yerine bi grid ayarlasan super olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Yazılar ufalıyorsa fontu büyütürsün en kısa çözüm o :) Bir healer olarak X-Perl'den memnunum. Aradığım herşeyi ki buna görünümde dahil veriyor daha başka ne istenir ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben 1024*768 kullandıgım zaman cok rahatsız oluyorum. bulanıklasıyor ekran. olması gereken netlikte olmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Katılıyorum.. 1280*1024 kullanıyorum. Innuendo, ssleri büyütüp bakarsan pekde göze batan yanı yok gerek action barların büyüklüğü gerekse yazı fontu bence olması gereken şekilde ve düzgün boyutlandırdığın zaman o alana istediğin şeyleri sığdırman mümkün. Ha tabi bu bir görsel unsurdur, göreceli kavramdır ve kişisellik taşır. Bana iyi ve yeterli görünürken sana tam aksi olabilir onunda farkındayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Benim makine sürünüyor çözünürlüğü arttırınca, diğer özellikleri kısmak da istemiyorum çözünürlük için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 monitor kac inch peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ya benim monitor 19" widescreen, oyunuda widescreen seçeneginde oynamak zorunda kalıyorum haliyle. en iyi hz oranı nedir bu widescreenlerde wowda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 burda bu ss leri görünce hala blizz style ikonlarla menülerle oynadıgımı görüp görüp kendime küfrediorum ama öyle alıştım tüm ability ikon vs ler aymnı yerde olursa gözüm karışır ben,im ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Addonların cicili bicili döşenmesi bir artı değil. Default UI ile, sorunsuz görevini yerine getirmek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yetmemeye baslıyo bi süre sonra cidden sadece blizzin UI alt char kasarken sadece 3-4 tane addon açık olur bende mesela onlar da harita-yanda dmg gösteren addon-bi de dhud yetiyo bile bana işte raide filan girdigin zaman çok fazla skill/low rankları vs olmak zorunda oluyo dolayısıyla her şey elinin altında olsun istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Gangren said: Addonların cicili bicili döşenmesi bir artı değil. Default UI ile, sorunsuz görevini yerine getirmek (tu) aynen. addon sayısını minimumda tutmak en iyisi.. saçma sapan yok araba göstergesi gibi olacak barlar falan diye uğraşmayın. sade ui ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 araba gostergesi zuhaha. ben de aynı sekilde dusunuyorum. hem hafif, hem guvenilir oluyor. action barları kaldırdım mesela gecen gun kendisininkini kullanıyorum. tek vazgecemedigim degisiklik ag unitframes ve prat. gerisi aynen duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ya bi ui görmüştüm, epey gülmüştüm adam omen'e bir skin eklemiş bildiğin araba hız göstergesi olmuş artık nedenirse ona.. aradım bulamadım şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 araba göstergesi ne lan alper ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Vilden'in vidyolarını biliyorsanız hani ekranda "Sheep broken", "Sap broken" falan yazıyor, o addona ihtiyacım var. Bir de şöyle 2-3 karelik bi bara ihtiyacım var hangi addon işimi görür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ne işe yarıycak o bar onu da söyle? veya bartender ile pitpull'u yükle keyfine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Pha said: Vilden'in vidyolarını biliyorsanız hani ekranda "Sheep broken", "Sap broken" falan yazıyor, o addona ihtiyacım var. SCT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar