Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Onu duyuramaz elbette de, ilgilendiği almaya uğraştığı adam için "x ile ilgilenmiyoruz" demesin yani :) Göz göre yalan, bile bile lades. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Yok bence doğru yapıyor. Kanoute ile ilgilendiğini söylese. Basındaki manşetler belli. Aziz Başkan Kanoute transferini doğruladı ! Kanoute Fenerbahçe'de, Başkan transferi doğruladı. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 O zaman hiç açıklama yapmasın. İlgilenmiyoruz diyip 2 gün sonra imza attırınca dürüstlüğünü şüpheye düşürüyo çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Bir GS'li olarak umrumda degil FB baskaninin durust olup olmamasi isin asli. Keske bizim baskan da yalan soylese kandirsa da sonra yildiz futbolcu getirse. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 2 sinin basında adı bile çıkmadı diyor.ama roberto carlos u unutturucak transferler diyor.yani hem meşhur hem adı basında yer almamış.tek seçenek kalıyor. Adriano - Henry SFOĞSDFSDĞFO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yalan oldu heralde kanoute. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sezon açılırken her şey netleşir abi fbnin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Lorrotar said: 2 sinin basında adı bile çıkmadı diyor.ama roberto carlos u unutturucak transferler diyor.yani hem meşhur hem adı basında yer almamış.tek seçenek kalıyor. Adriano - Henry SFOĞSDFSDĞFO gülmüşsün de carlos'u unutturacak basında adı geçmemiş forvetleri say bakim:D ciddi şekilde bu tarz futbolcular çıkıyo karşımıza ama neden bilmiyorum benim içimden şöyle bi owen demek geliyo nedenini bilmiyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 adriano'nun adı basında nasıl çıkmadı? bugün bile yazıyor fotomaç bas bas. artı henry'nin fenere gelme ihtimali ronaldinho ile falan aynıdır. imkansız yani abartmayın. fenerbahçeyi küçümsemek adına falan demiyorum da, türkiye liglerinin standartlarının çok yükselmesi lazım o tarz adamların gelebilmesi için. mantık çerçevesinde düşünmek lazım ayrıca. aziz yıldırım kendisi çıkıp demedi mi eto'o 40 milyon euro bonservisi diye. basın hediye edecekse memnuniyetle alırız demedi mi? diğerlerinin bonservisleri onlardna aşağı kalır mı sizce? ayrıca barcelnoa'da henry dışında yıldız kalmayacak bu sene. niye henry satılsın. ben bu henry olayını niye ciddiye aldım onu da bilmiyorum ya neyse. adriano gelsin fenere. brezilya maçında gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Henry,Eto'o,Sheva bu adamların yıllık aldıgı ücret kadar bonservisi olan bi oyuncu alıcak fenerbahçe bu mesajı aklınızda tutun transferler açıklandığında quotelarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Fb genelde oyunculara yıllık güzel paralar vererek aklını çeliyor,klüple oyuncu arasındaki pürüzü de oyuncuya ve menajerlere bırakıyor,"bak bu kadar teklif aldım süper bırak beni 2miz de mutlu olalım tarzı".Yani Kanoute'nin bonservisi zaten 2 yıllık alacağı ücret kadar bşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 valla mumu, bu işler belli olmuyor pek. anelka icinde gelmez diyenler vardı, roberto carlos icinde. henry almış yaşını, kanoute almış yaşını neden gelmesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 o gelmez bu gelmez demekten vazgeçemediniz bi ha. büyük konuşmayın işte sonra üzülüyorsunuz. üzüldüğünüzü görünce bende üzülüyorum bak, duygusal adamım nitekim. yani "kanoute, çok zor be" falan yazın ama arada ufak bi aralık bırakın. hani saygınlığı koruma baabında diyorum. heba olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 henry nerde almıs yasını, adam hala takır takır oynuyor milli takımda. bu turnuvada da estirecek yine, gogo thierry. roberto carlos'u golgede bırakacak olan transfer acıklandı zaten emre belozoglu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Zegna said: valla mumu, bu işler belli olmuyor pek. anelka icinde gelmez diyenler vardı, roberto carlos icinde. henry almış yaşını, kanoute almış yaşını neden gelmesin? Kanoute gelir de, Henry zor. Adam almış yaşını dediğin daha 31 yaşında. Üstelik de Barca'dan aldığı ücreti FB karşılayamaz. FB'nin o tip bir oyuncunun aklını çelmek için o oyuncunun o dönemki yıllık kazancının ya da önümüzdeki sene için opsiyonlarının (bayağı) üstünde para vermesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 aziz yıldırım, sheva'yı almasının imkansız olduğunu söylemişti fbtv de. sheva'yı alamayan henry'i nasıl alsın yapmayın allah aşkına.. ama kanoute olması gayet mümkün bir transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 neyse meshin yazdıklarını bi okuyun derim, ayrıca barcadan aldıgı parayı neden karsılayamaz? gayette karsılar fb, ha ama gel gorki takımda fena huzursuzluk cıkmasından korkarlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 adam 2 gün önce dedi sheva bu kadar para alıyor nası öderiz diye daha ne desin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Abi o kadar çok plan var ki fenerbahçede. Hepsini karşılayacak para tabiki yok. Ama 3-5 seneye bi barcelona oluruz herhalde maddi açıdan. Umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 fenerliler ciddi ciddi ay nin abromovich falan olduğunu düşünüyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 aziz yıldırım kadar baskanı oldugu klube para hibe eden baska yonetici varmıdır? yada nihat ozdemir kadar? forma satısları ortada, feneriumlar ortada taraftar kart satısları ortada.. kendi halinize agliyacaginiza, aziz yıldırımı elestirmekten ne anliyorsunuz yahu, 2-3 forma alın klubunuze para gelsin. şahsen ben hobi yaptım mesela, her ay bisiler aliyorum mutlaka. bi ay 10 milyonluk kupa oluyo bu bi ay 100 mılyonluk forma. maddi durumuma gore :) fenerbahçe maddi temellerini cok saglam atmakta, hazıra dağ dayanmaz ada arsa satmakla olmuyor bi yerde getirisi bitiyor. bi bakarsınız tepe taklak olmus yıllardır taraftarı oldugunuz takım. tehlikenin farkındamısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Yıldırım kendisi söyledi "Shevchenko diyorlar, bu adam 9 milyon euro alıyo yılda. Biz nasıl karşılayalım bu parayı" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 tabi 3 futbolcu alır o paraya aziz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Rewendor said: Yıldırım kendisi söyledi "Shevchenko diyorlar, bu adam 9 milyon euro alıyo yılda. Biz nasıl karşılayalım bu parayı" diye tam olarak öle demedi. bu adamın bonservisi 42 milyon euro, ve senede 9-10 milyon euro alıyor. 3 senelik bu adamı alsak toplamda 70 milyon euro eder. bunu nasıl ödeyelim dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar