sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Bleda said: "filmin adı" (caps acık) "nasıl bi film?" Esasında şu an bize yaptıkları da bu. Önce "dinsiz Allahsız kitapsız pis laik", sonra "münferit, gereği yapılacak" vs
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Hadi yazanı anladım sorunlu da , diyanet nasıl onay vermiş onu çözemedim. Var bi salaklık.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 şimdi bu olayın tezgahlanmasından ne başbakanın ne içişleri bakanının nede bilmemkimin haberi yoktur kesin,herkese eşit yaklaşıyorlar zaten.
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 tayyibe oy vermek Allah a oy vermektir aynı mantıkla o zaman anlıyorum % 47 yi. vay ateistler % 53 kişi
littlebitcloser Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Horizon said: Hadi yazanı anladım sorunlu da , diyanet nasıl onay vermiş onu çözemedim. Var bi salaklık. onay verilmemiş, http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=169825&Categoryid=1
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Onay verilmediyse, o kitaptan 10 bin tane nasıl bastırıldı? Onay verilmediyse, bu 10 bin kitap nasıl camilerde, üstelik bedavaya dagıtıldı? haberden anladıgım kadarıyla en az 160 sayfalık bir "kitap". Aranızda hiç akrabası kitap yazan biri oldumu bilmiyorumda, kitap basmak, onu kendin yayınlamak, çok zor bir iştir, her baba yigidin harcı degildir. Heleki ilkokul mezunu bir ev kadınıyla emekli bir imamın maaşıyla yapılabilecek bir iş hiç degildir. Üstelik bunun karsılıgında parada almıyorlar, bedavaya dagıtıyorlar. Az buzda degil üstelik, 10 bin tane. Yok ya Müftü yalan söylüyor, yada birileri resmi olarak onay vermesede hem gayrı resmi olarak onaylamış yada üstüne destek vermiş.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 @Bleda: "feto" onaylamış, parasını da vermiştir mesela..
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Aklıma nedense şu olay geldi Hakan Taşıyan: Ben arabeskin yeni peygamberiyim Müslüm Gürses: Ben öyle birini gönderdiğimi hatırlamıyorum. Kendilerini ilan etsinler dursunlar, bir insanın ciddi ciddi onu yazabilmesi için beyni ile ilgili hastalıkları olması gerek.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 allah parti kursa tayyibi geçer mi?
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Her zaman dedim şimdide diyecem sonrada derim "elhamdürillah Atatürkçüyüm" RTE yi bi üzerim valla Allah diye kaçar emniyet sende okuyosan bunları msnden titret
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ginaly said: allah parti kursa tayyibi geçer mi? Allah'ın partisi var: Hizbullah...
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 hey allahım erkekler bir yana nedense böyle düşünen kadınlara erkek eşleniklerinden daha çok sinir oluyorum. seni resmen eziyorlar, sindiriyorlar ve sen buna destek çıkıyorsun aferin.
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 gelecek seçimlerden önce tayyip mesihim diye çıkarsa piyasaya hiç şaşırmam. ama muhtemeln bu olaydan sonra da telekulak olayında olduğu gibi AKP CHP yi mahkemeye verir bu kitapları CHP nin ya da ergenekonun dağıttığını söyleyerek. lmao
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Gerek yok ona , CHP kendi kendini patlatıyor zaten :) çok akıllı dinamik ve zeki yönetim kadrosu ile bomba gibi bir CHP var.
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Bleda2 said: Onay verilmediyse, o kitaptan 10 bin tane nasıl bastırıldı? Onay verilmediyse, bu 10 bin kitap nasıl camilerde, üstelik bedavaya dagıtıldı? haberden anladıgım kadarıyla en az 160 sayfalık bir "kitap". Aranızda hiç akrabası kitap yazan biri oldumu bilmiyorumda, kitap basmak, onu kendin yayınlamak, çok zor bir iştir, her baba yigidin harcı degildir. Heleki ilkokul mezunu bir ev kadınıyla emekli bir imamın maaşıyla yapılabilecek bir iş hiç degildir. Üstelik bunun karsılıgında parada almıyorlar, bedavaya dagıtıyorlar. Az buzda degil üstelik, 10 bin tane. Yok ya Müftü yalan söylüyor, yada birileri resmi olarak onay vermesede hem gayrı resmi olarak onaylamış yada üstüne destek vermiş. Destekle yürüyor zaten bu işler genelde, Allah Allah Allah diye para bayılan sürüyle insan var bunlara. Kütüphane bastırırlar onlar o parayla.
Spacecake Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 beni üzmek uçan spagetti canavarını üzmektir.
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Olayların yürümesi diyanetin onay vermesine gerek duymaz. Zaten diyanet onaylayacak kadar salak değil, tonlarca dava yer.
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Birseye dikkat ettim ne zaman bir yesil haber konu olsa bir anda yesillikler bitiveriyor bunlar uyumuyor mu? islerimi yok baska? nasil bir ekip bu? mobese calisanlari gibi bir odada ne zaman bir yesil durum olsa yesil alarm keneleri damliyor anlamadim gitti aa dostlar !!
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paladin onlar Cast: Detect Münafık CHARGE!!!!
venom Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 biraz daha modern bir bakış: { if.person.embed = turban transform.person = kul } {if.person.turban=0 transform.person = munafik end SYNTAX ERROR.
Öne çıkan mesajlar