Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Tayyibi üzmek, Allah'ı üzmektir"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bleda said:
"filmin adı" (caps acık)

"nasıl bi film?"

Esasında şu an bize yaptıkları da bu. Önce "dinsiz Allahsız kitapsız pis laik", sonra "münferit, gereği yapılacak" vs
Mesaj tarihi:
Onay verilmediyse, o kitaptan 10 bin tane nasıl bastırıldı?

Onay verilmediyse, bu 10 bin kitap nasıl camilerde, üstelik bedavaya dagıtıldı?

haberden anladıgım kadarıyla en az 160 sayfalık bir "kitap".

Aranızda hiç akrabası kitap yazan biri oldumu bilmiyorumda, kitap basmak, onu kendin yayınlamak, çok zor bir iştir, her baba yigidin harcı degildir.

Heleki ilkokul mezunu bir ev kadınıyla emekli bir imamın maaşıyla yapılabilecek bir iş hiç degildir.

Üstelik bunun karsılıgında parada almıyorlar, bedavaya dagıtıyorlar. Az buzda degil üstelik, 10 bin tane.

Yok ya Müftü yalan söylüyor, yada birileri resmi olarak onay vermesede hem gayrı resmi olarak onaylamış yada üstüne destek vermiş.
Mesaj tarihi:
Aklıma nedense şu olay geldi

Hakan Taşıyan: Ben arabeskin yeni peygamberiyim

Müslüm Gürses: Ben öyle birini gönderdiğimi hatırlamıyorum.

Kendilerini ilan etsinler dursunlar, bir insanın ciddi ciddi onu yazabilmesi için beyni ile ilgili hastalıkları olması gerek.
Mesaj tarihi:
hey allahım erkekler bir yana nedense böyle düşünen kadınlara erkek eşleniklerinden daha çok sinir oluyorum. seni resmen eziyorlar, sindiriyorlar ve sen buna destek çıkıyorsun aferin.
Mesaj tarihi:
gelecek seçimlerden önce tayyip mesihim diye çıkarsa piyasaya hiç şaşırmam. ama muhtemeln bu olaydan sonra da telekulak olayında olduğu gibi AKP CHP yi mahkemeye verir bu kitapları CHP nin ya da ergenekonun dağıttığını söyleyerek. lmao
Mesaj tarihi:
Bleda2 said:
Onay verilmediyse, o kitaptan 10 bin tane nasıl bastırıldı?

Onay verilmediyse, bu 10 bin kitap nasıl camilerde, üstelik bedavaya dagıtıldı?

haberden anladıgım kadarıyla en az 160 sayfalık bir "kitap".

Aranızda hiç akrabası kitap yazan biri oldumu bilmiyorumda, kitap basmak, onu kendin yayınlamak, çok zor bir iştir, her baba yigidin harcı degildir.

Heleki ilkokul mezunu bir ev kadınıyla emekli bir imamın maaşıyla yapılabilecek bir iş hiç degildir.

Üstelik bunun karsılıgında parada almıyorlar, bedavaya dagıtıyorlar. Az buzda degil üstelik, 10 bin tane.

Yok ya Müftü yalan söylüyor, yada birileri resmi olarak onay vermesede hem gayrı resmi olarak onaylamış yada üstüne destek vermiş.

Destekle yürüyor zaten bu işler genelde, Allah Allah Allah diye para bayılan sürüyle insan var bunlara.

Kütüphane bastırırlar onlar o parayla.
Mesaj tarihi:
Birseye dikkat ettim ne zaman bir yesil haber konu olsa
bir anda yesillikler bitiveriyor bunlar uyumuyor mu? islerimi yok baska? nasil bir ekip bu? mobese calisanlari gibi bir odada ne zaman bir yesil durum olsa yesil alarm keneleri damliyor anlamadim gitti aa dostlar !!
  • Yeni Oluştur...