Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Romaya gidicem sonra Foçada 3 ay geçiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Çalışıyor olacağım tatil yapmayı planlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Ağustos ayında kesin staj yapıcam. temmuz ve eylül için de staj bulmaya çalışıyorum. zaten okul temmuzda bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 yüksek ihtimalle haziran eylül arası staj, arada güney; bi de yaz sonu eve çıkma falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 haziran-eylül staj. oha yaz bitti bi cümlede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Haziran 15 gibi okulla işim biter, 1. sınıfı bitiririm. 1-17 Temmuz arası Bodrumdayım. Sonra bir ara bi hafta Altınoluk & Akçay yapacağım. Bir de bu sene Foça'ya taşınan Zeytinli rakfest e giderim, İzmir'i şöyle bi gezerim. Onun dışında şöyle güzel bi iş bulursam kaçırmam. Özellikle staj tarzı bölümümle alakalı bi iş bulsam fena olmaz. Ya da VIP karşılama, concierge, fuarlarda falan böyle olur yani. Bulamazsam da yazı ve makale yazmaya devam ederim. İstanbul'da gece hayatı kasmayı planlıyorum bu yaz. Bunun yanı sıra yurtdışına da çıkabilirsem çok iyi olacak, Almanya'ya gitmem lazım. He bi de sürekli havuza falan gidip spor yapacağım artık fdsgf Böyle yani. Bu. Zamanım olursa, projeme ortak olacak maceraperest mal bi arkadaş ta bulabilirsem türkiyenin bir kısmını trenle gezebilirim belki. Zira interrail için önümdeki tek engel bu: yaşlı bir dedeymişçesine kafamda bana nasihat eden biri var "olm daha türkiyeyi gezmedin lan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Benim hiçbirşeyim belli değil birtek çarşamba İstanbul'a geliyorum. Festival; evet bolca festival. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ayh. is bulcam + ders caliscam, önhazirlik niyetine. (hatta anasini yargilicam, evet ben yabarim) ondan sonra spor yaparim gibime geliyo. tatile gitmicem gönüllü olarak, hayir. bi de gary moore konserine gitcem ooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 part time iş ve yaz okulu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 antalyaya dönmicem, istanbulda çalışmayı planlıyorum. ağustos ortası gibi antalyaya gitmeyi düşünüyorum. şöyle 3 hafta kalırım olimposa falan giderim. keşke yaz okulum olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 7-12 Haziran Antalya'ya gidiyorum. Cansın sen gelmiyomuşsun sevindim. 16 Haziran yaz okulu başlar. bir hafta kaçarım tekrar tatile. 7 ağustos yaz okulu finalleri biter 8 ağustos Tüpraş izmir aliağa rafinerisinde staj başlangıcı 8 eylül staj sonu (kalıcak yerimi hala ayarlamadım, izmirli patilerden ne yapabileceğim konusunda yardım bekliyorum yurt falan var mı o çevrede nasıl konaklarım ben?) 28 eylülde okul açılana kadar yatarım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 tüpraşta ben de staj yapcaktım ama stajım zorunlu olmadığı için kabul etmediler yıkıldım :( çok şanslısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ah bi ben bilsem napicami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Bella said: tüpraşta ben de staj yapcaktım ama stajım zorunlu olmadığı için kabul etmediler yıkıldım :( çok şanslısın.Sağol =) bir de konaklama sorunumu çözersem benden kralı yok bu yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Hasbro'da staj yapmıcam. Evimi özledim zira. Gitçem yatçam evimde. Yemişim stajını lan, ben sizden daha çok şey biliom hıyarlar. gerçi gitsem kesin beleşe tabu monopoly trivial pursuit falan kapatırdım lan. gitsem mi lan. aman sie. andalya bekle beni. ooh yatayım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Holy said: 7-12 Haziran Antalya'ya gidiyorum. Cansın sen gelmiyomuşsun sevindim. 16 Haziran yaz okulu başlar. bir hafta kaçarım tekrar tatile. 7 ağustos yaz okulu finalleri biter 8 ağustos Tüpraş izmir aliağa rafinerisinde staj başlangıcı 8 eylül staj sonu (kalıcak yerimi hala ayarlamadım, izmirli patilerden ne yapabileceğim konusunda yardım bekliyorum yurt falan var mı o çevrede nasıl konaklarım ben?) 28 eylülde okul açılana kadar yatarım sanırım. Eskifoça , Yenifoça ve Aliağa bunlar yazlık yerlerdir senin staj yapcağın yere yakın..Hiç olmadı Menemen yerleşim yerinde bi arkadaşın varsa orda kalabilirsin : ) bunları araştır..Foçalarda bulabilirsin yazlıklı arkadaş tahminimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 anaa foça'da var iki arkadaşım yakınsa oraya yamanayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 çanakkale staja gidicem.haftasonuna ne kdr yakın koy varsa hepsinde denize giricem mehmeh sonra 4 gun bosluk olunca ozmn bi olymposa gdesim var.ama anneden suratını goremiyoruz lafı versem tıpıştıpış oturucam. sonra Slovenya 10 gün. gelcem evimde yatıcam 5 gun. sonra al elimi İspanya,Klaudiayla BCNe bulusup hala kararını veremediğimiz bi suru yeri ve arkadasları 13 gunde gormeyi deneyeceğiz. sonra da gene evde deniz kum gunes yapayım diorm. ohh şimdi tekrara gzoden gecirdim cok guzel denk getirdim ben bu işlerin tarihini yahu.hiç biri aksamasa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 muhtemelen malak gibi yatarım gene evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Askere gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 2 sinde dizi bitiyor 3 ünde sinemaya başlıyorm 8 hafta suruyor ertesi gün dizi başlıyor 0 tatil 0 ara gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Bella said: tüpraşta ben de staj yapcaktım ama stajım zorunlu olmadığı için kabul etmediler yıkıldım :( çok şanslısın. tüpraşta staj ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 CapN said: 2 sinde dizi bitiyor 3 ünde sinemaya başlıyorm 8 hafta suruyor ertesi gün dizi başlıyor 0 tatil 0 ara gg Hangi film hangi dizi.Söylede izleyelim reytingler artsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 haziran 10gibi benimde okul bitiyor. direk değirmendereye giderim, okul açılana kadar da java ile almanca kasarım. 3 ayda almancadan a2 seviyesini bitirmem gerekiyor (nası olcaksa artık), ve 1 damla almanca bilgim yok. Bu dönemki almancadan da kalacam zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 İlk önce İzmir tabi, yaz okulu, Ankara, İstanbul, İsviçre, zaman bulursam da wow başlıcaam eyke. Muhtemelen yaz okulunda başlıcamda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar