Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 güneşlerde mangal kısımlarda bende olup mangala sürekli bilimum sakatat süren pis herif olucam yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yazın alacağım dersler de belli oldu MATH244 Linear Algebra. Daha önce aldığımız math201 matrix theory üstüne cila olarak alıyorum bunu, yaz yaz neden yapıyorum kendime bu tür şeyler emin değilim. PHYS325 Mathematical methods in physics. hocası iyiymiş dayanamadım. HTR311 History of the Turkish Republic - zoraki seçmeli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 plaja inip manita kesicem-wow oynucam-yatıcam göbek yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ardeth said: yazın alacağım dersler de belli oldu MATH244 Linear Algebra. Daha önce aldığımız math201 matrix theory üstüne cila olarak alıyorum bunu, yaz yaz neden yapıyorum kendime bu tür şeyler emin değilim. PHYS325 Mathematical methods in physics. hocası iyiymiş dayanamadım. HTR311 History of the Turkish Republic - zoraki seçmeli :p Madman! You're a madman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Iste simdi Cesme'deyiz. 29'unda Istanbul'a doneyim dedim. 4'unun gecesinde ucusum Viyana'ya. 7'sinde Almanca kursu basliyor. E bir yandan da spor yapayim diyorum. Yuzme evet, yuzmeye karar verdim. Az biraz vucut da calisirim. Oturma iznim tamamlaninca soyle bir Orta Avrupa gezisi olur herhalde. Ilk yaz gelenim gidenim olmaz. Kafa dinlerim. Aaa en sevdigim Agustos gibi gelecekti belki annesinin konferansi varmismis oyle bir seyler diyordu. Satis olmazsa turistik gezi kismini o zamana ertelerim. 18 Eylul'de Turkiye'ye donup babamiza verdigimiz sozu tutup Mikanos Santorini tekne gezisine katilmak lazim. Uygun ucak bileti bulamazsam 600 euromu oyle mundar etmem gerci. Okuyorsa Eyup Bey, ederim tabii ki canim 600 euro nolcak, yemem-icmem biriktiririm, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Body'e başladım her yerim ağrıdı ama çabalamaya devam edip sağlam bir vücuda kavuşacağım, ehliyet alacağım sonra 2 hafta bi tatil yaparım belki. Ha bi de deli gibi xbox oynamayı ve geceleribaşka başka barlarda takılmayı planlıyorum. Öyle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 SOC 353.01 GLOBALIZATION OF CULTURE & COMMUNICATION SOC 482.01 SOCIOLOGY OF RELIGION SOC 493.01 SPECIALIZATION SEMINAR III ben de buyum bu yaz. Zor bir yaz beni bekliyor -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ustten mi aliyorsun? Yoksa butun donemden mi kaldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 benim 4. senem bitti mezun olmam gerekiodu olamadım tabi 5. sene mezun olacam. Seneye 4. sınıfı okicam. Alıyorum o yüzden ne varsa 3 den 4 den =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 .LUA file extension yazmaya kasıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 http://cms.442.haymarketnetwork.com/contentimages/blog/FourFourTwoView/Koller.jpg böle güneşlencem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 temmuza kadar aklıma gelen herşeyi yapcam, herşeyi. yarısarhoş şekilde bisiklet sürmek keyifliymiş mesela =D onun harici temmuzda ders çalışmaya başlıcam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ahahah koller resmine +rep ben iş güç peşindeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 çok sevgili öss sebebiylen ders çalışcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ben de naraso çalışırken PS3'üne el koyacağım nihahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 iş arıyacam, daha çok arıyacam, bulana kadar arayacam. ilaç firması olursa üstüne atlayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Temmuz'un 24üne kadar çalışacam . Sonra yaklaşık 30 Ağustosa kadar Avrupa, Interrail kapsamında . Sonra Istanbula dönecem ayak uyduracam 1 ay. Sonra okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 aa insancıklar derslerini yazmış ben de yazcam: MATH 203 - Introduction to Probability and Statistics HUM 204 - Major Works in Classical Music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 HUM 204 yerine daha zor bir ders al bence. Prob gibi, dönem içinde kastıracak derslerden. HUM o kadar zorlamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 West Tower 10. katta ofisim var :D Agustos ortasina kadar Photoshop takiminda stajyerim, CS 5 in layout engine i ile ugrasiyorum. (Yeni sisteme geciliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 is ariyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 mangal, karıkız, bodrum, festival, bodrum, mangal, karıkız, festival, mavi yolculuk, mangal, staj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mortis said: benim 4. senem bitti mezun olmam gerekiodu olamadım tabi 5. sene mezun olacam. Seneye 4. sınıfı okicam. Alıyorum o yüzden ne varsa 3 den 4 den =) aynen. yannız yaz okulu sonrası toplamda 1 dönemlik dersim kalsa da 2 dönemde bitireceğim. yazın da Dif. equ., numerical methods ve machine design 2 aldım haftada 1 gün hariç bu sıcakta yaz okulu FTW! kalan zamanları sevdicek, bisiklet, gym, yüzme, basket, içki ve SENDİKA'ya ayıracağım. yaz okulunu 1 hafta satıp bodruma akma harici, sonrasında da staj yaparak istanbulda erimeye devam edeceğim. sonra da okula devam. yıllık izin gibi yaz tatili, toplamda 2 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Up vakti gelmiş bunun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 kabul ederlerse feza gürsey enstitüsünde diferansiyel geometrisi dersine gideceğim. sonra şirincede masterda yanında çalışmayı düşündüğüm matematik hocasının morse theory dersine gireceğim. geri kalan boş vaktimde orta kantinde ders çalışacağım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar