Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Baluu said: WBusT1 mi ? sdhgjskdhg.. neden ? çok gereksiz bi araç değil mi abi? karavan al daha mantıklı. ucuz ve modifikasyonu zevkli. ve grup kurma planımız var aslında sdf. bi de hippi ortaklar var. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 hmm cunda => rakı seferi ağustos yurtdışı fenerbahçe deplasman / 1 hafta hangi ülke olursa tur ağustos => bozcaada arada konserler en kötü şeyi unuttum: haziran temmuz eşşşşşşekler gibi çalışmaca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yaz okulu, möö, yaz okulu. çıkarsa okul tanıtımı bi de o ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 asy sen okulu erken bitirmeye mi çalışıyorsun? notlarını yazmıştın da hepsi A B değil miydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ferrero said: Baluu said: WBusT1 mi ? sdhgjskdhg.. neden ? çok gereksiz bi araç değil mi abi? karavan al daha mantıklı. ucuz ve modifikasyonu zevkli. ve grup kurma planımız var aslında sdf. bi de hippi ortaklar var. sdf yalnız çok kıskandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bu yüzden yalnızsın belki de = ( sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 kertenkel said: asy sen okulu erken bitirmeye mi çalışıyorsun? notlarını yazmıştın da hepsi A B değil miydi.. yok ya erken bitirmicem de son senemi biraz rahatlatmaya çalışıyorum. bu yıl kasayım biraz, sonra rahat ederim mantığı mevcut. edit: virgül koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 12 veya 13 haziranda bodruma dönücem. 15inde Össye giricem. Össden sonra spora başlıycam. belki rocka ya giderim. Geri kalan zamanda da yüzücem , spor yapıcam , alkol alıcam eğlenecem. 27 temmuzda İstanbula konsere gidicem. Tercih yapacam falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 urmesque said: Ferrero said: Baluu said: WBusT1 mi ? sdhgjskdhg.. neden ? çok gereksiz bi araç değil mi abi? karavan al daha mantıklı. ucuz ve modifikasyonu zevkli. ve grup kurma planımız var aslında sdf. bi de hippi ortaklar var. sdf yalnız çok kıskandım :( :> antalya'dan geçerken alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ardeth said: Saeros said: babamlarla moskova'ya gidicez belki. Beni de alın bavula kıvrılırım lol, ufal da kıçıma gir sina. .. lütfen. ŞAKA LAN basit esprilerin modası geçse de bir zamanlar hepimiz çok severdik, lütfen saygı :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 asinanyavuz said: kertenkel said: asy sen okulu erken bitirmeye mi çalışıyorsun? notlarını yazmıştın da hepsi A B değil miydi.. yok ya erken bitirmicem de son senemi biraz rahatlatmaya çalışıyorum. bu yıl kasayım biraz, sonra rahat ederim mantığı mevcut. edit: virgül koydum. şu olayı hayatımda bi kere bile beceremedim ona yanarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ooo topic açmışız hemen yazayım programımı. Yaz programı şu şekildedir arz ederim, aynı vakitlerde aynı yerlerde bulunursak mini buluşmalar düzenleyebilirim :) 5 Haziran - İzmit'e gidiş, final. 6 Haziran - İstanbula dönüş 8 Haziran - 15 Haziran Antalya Kemer (WRC Basın Merkezi'nde çalışıcam 1 hafta, 5 yıldızlı otellerde kalıcam sdsf) 15 30 arası dinlenmece İstanbul da gezmece tozmaca, belki bi ara Kuzuluk kaplıcalarına giderim dedemleri görmeye falan. Huzur bulurum asdf 1-17 Temmuz - Bodrum Bundan sonrasını bilmiyorum. Muhtemelen birkaç kez Altınoluk - Akçay'a gideceğim. Plansız yaşamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben bu yaz zevk alacagim fazla yormayan işlerde calismak istiyorum, misal yuzme ogretmenligi, rehberlik, surucu kursu falan biraz para biriktirip agustos gibi de gezmek istiyorum bolbol bu senenin butun pisliklerini uzerimden atmak istiyorum kafami dinlemek istiyorum bakalim neler yapabilicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben astoria lc waikiki de çalışıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 orası acayip boş, ilk açıldığında gitmiştim bomboş basık bi mekandı astoria lc waikiki. çok yorulmayacaksın emin ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Seks. Bol bol Seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Özelimizi foruma taşımanı kınadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Kimden neyi saklama gereği duyuyosun ki? Bizi seven böyle sevsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 varsa ayarla beraber seks yapalım maşak maşağa editledim t ler m oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 O_o' Abi özendirmeyin insanları şöyle ya sonra forum elden gitti diyoruz ahah /ontopic Ben de fransızca kursuna devam eder ab komisyonunda staja başvurur, kabul edilmezsem çalışmaya başlarım. Bide ege sahilleri planımız var arkadaşla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 istanbul'da bir kız arkadaş edinicem 3 aylık. tabiki bunu kendisine söylemicem. izmir'e gelirken 'okumaya gidiyorum bebeğim god aym so sori' diyip temiz bir şekilde izmir'e dönecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 aşık olursan napıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 onu hesaba katmamıştımda. çok saçma sapan takıldım bu son 2-3 senedir düzenli biriyle bişi olmadı. ev arkadaşım benden 5 yaş büyük ve 5-6 senedir böyleymiş tuttuğunu öpen cinsten adamın şu andaki halini bildiğim için şöyle yani senelerdir aşık olduğu hatunla beraber oldular sonunda hatun kalktı istanbulda izmire geldi burda deliler gibi mutlulardı falan. kızı yolladı istanbula ertesi gün başka birini attı eve. artık samimiyeti kalmamış böyle olmak istemediğimden sevsem sevmesem aşık olsam olmasam zorlayacam kendimi ((: anlamı olmayan şeyler yaşamak evet gençlik delilik libidoluk falan güzelde olgunlaşayım artık yaw (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 olgunlaşma1!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 guneslerde mangal,okulda havuz,amerikan futbolu,almanya calısma kampı macerası,guneslerde mangal , artur , guneslerde mangal,okulda havuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar