urmesque Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 aaa belki avustralyaya gidicem unutmuşum sdfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 düzenli olarak terlemeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 urmesque said: aaa belki avustralyaya gidicem unutmuşum sdfdfg kangurular da seni urmesque'u özledik diyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 kangurular senin olabilir ben arkadaşımın yanına gidicem (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Haziran ayı final dönemim,üstelik bu ayda hazırlamam gereken bir proje ve üstüne poster hazırlamam lazım.Temmuzda da biyokimya abd de çalışmaya katılacağım ,1 ay sürecek. (tüm temmuz 0_o) Gene yaz döneminde bir öçm hazırlamam lazım, gelecek sene stajlarda rahat edebilmem için.Geriye vakit kalırsa eskişehire,çeşmeye gitmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 temmuzda staj yapacam ankara da, o yüzden 10 Haziran gibi bandırma'ya dönmeyi düşünüyorum 1 ay kadar kafa dinleyeyim, nasıl olsa geri gelicem. ondan sonra da okul açılıyor malüm. öyle asortik geçicek bu yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 sesu said: ağustos'ta da Japonya'ya gidicem :) Bizi böyle iki kişi alır mısın yanına valizde, bir bayan, bir erkek. Biz kendimiz yuvarlanırız, taşımana da gerek kalmaz. Ben çok iyi don rolü yaparım mesela, xrayden geçerken de problem olmaz, kız arkadaşım da çok başarılı akvaryum taklidi yapabiliyor, o da problem olmaz. Bizi Japonya'ya götür =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 DoruK said: 6 ay önceden kapadılar beni, fethiye'de çalışıcam. beklerim. napıosun ki?? fethiye çok güzeldir (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 tamam götüriyim siz konuşun ayarlayın sıkıştırırız valize bi şekilde. olmadı kargo olarak yollarız sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 birileri beni biyerlere götürsün, bi masanın üstüne felan bırakın vazo gibi dururum ben. Kimse devirmez ise kırılmam felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ahaha baluu gez koçum sende engelleyen mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 urmesque said: DoruK said: 6 ay önceden kapadılar beni, fethiye'de çalışıcam. beklerim. napıosun ki?? fethiye çok güzeldir (= bir tanıdığın tanıdığının tanıdığının işletmesini aldığı bir yerde çalışıcam, kayaköy'de poseidon var biliyorsundur onun hemen yanı aynı tarz bir yer işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 anaaa. o zaman iyi eğlenceler demek lazım sdgf güzel geçer orda yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 şimdiii, 13 haziranda bitecek olan finallerimin akabinde bizim mağazada işe girerim .gündüzleri ordayım. ayrıca istanbulda mba imkanları bulunan üniversitelerde fink atıcam,mba direktörleriyle muhattap olucam yaz süresi içinde . kuzenlerim ve benden ecccük büyük olan bir dolu akrabam evleniyor,sünnet düğünleri var. deli gibi düğünler var,eğlence fora. haziranın ortasına doğru ya da temmuzun ortasında,tarihi kesinleşmemiş bir 7 gün Güre'de edremit denizi,zeytinyağları,salataları,boşnak börekleri ve mangallarıyla beraberim. ailenin 15 gün kaldığı tatil süre içinde 1 hafta istanbulda bulunucam mağazanın başında,o hafta istanbuldayım,paralıyım ve boş bir evim var hehe.. peder beye laptop aldırmaya çalışıcam artık tak etti,bi cep telefonu da ben alırsam iyi olur kendime. ağustosta istanbul kadifeteks ve izmir hugoboss ya da istanbul hatemoğlunda boya-konfeksiyon stajlarım duruyor,onları idrak edeceğiz bir istanbullu arkadaşla beraber okuldan. eylülde de döneceğiz okula işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Off offf çok fazla seçenek var hepsi birbirnden iğrenç Yazokulu ve iş muhtemelen parayı vurucam bu işte yazokulu ama uzaktan sadece sınavlara gelicem bu seferde istanbulda iş parayı azcık vurucam bu sefer Yazokulu işgüç yok mal gibi yatıcam kursa gidicem ek olarak yine yazokulu sınavlara gelicem istanbulda mal gibi yatıcam orda burda sürtücem sonuç olarak yaz okulu biter En kral 5yıldızlı otele 10günlük yerleşicem içicem sıcıcam telefonumuda kapatıcam detoks a başlııcam. tabi bu sırada stresten veya sinirden ölmezsem iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bir buçuk ay okulun yaz okulu ağustosa kadar sonra ağustosun başından eylülün başına kadar matematik yaz okulu şirincede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 3 ay boyunca newyork queensburydeyim çalışcam gelcek olan varsa yazın PM atsın rollercoaster ısmarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 urmesque said: anaaa. o zaman iyi eğlenceler demek lazım sdgf güzel geçer orda yaz. saol, umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 turist tavla turist sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ya bende otelde çalışıcam feci gircek galiba =) ama iyi para kaldırıcam eheheh kalıcak yer olsa salıcaktım kendimi antalya kıbrıs bodrum falanda çekilmez oralarıda tek başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 urmesque said: turist tavla turist sdfg bazen eşeyinden şüpheleniyorum sdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Yaz okulu var zaten haziranın sonundan ağustosun başına kadar. Ağustosta da artık ayvalığa mı giderim yazlığa ya da arkadaşlarla başka bi yere tatile mi giderim bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ağustos'un son haftasına izin aldım. O zamana kadar para biriktirp motosiklet alırsam rüzgarın estiğiyere doğru giderim, kim bilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bana mayısta bile okula gitmek işkence geliyo yaz okulunu nasıl kaldırabiliyosunuz helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 e napalım 5. senemize girioruz üniversitede mezun olmaya çalışıyoruz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar