Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu yaz neler yapacaksınız?

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

Haziran ayı final dönemim,üstelik bu ayda hazırlamam gereken bir proje ve üstüne poster hazırlamam lazım.Temmuzda da biyokimya abd de çalışmaya katılacağım ,1 ay sürecek. (tüm temmuz 0_o) Gene yaz döneminde bir öçm hazırlamam lazım, gelecek sene stajlarda rahat edebilmem için.Geriye vakit kalırsa eskişehire,çeşmeye gitmeyi düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:
ağustos'ta da Japonya'ya gidicem :)

Bizi böyle iki kişi alır mısın yanına valizde, bir bayan, bir erkek. Biz kendimiz yuvarlanırız, taşımana da gerek kalmaz. Ben çok iyi don rolü yaparım mesela, xrayden geçerken de problem olmaz, kız arkadaşım da çok başarılı akvaryum taklidi yapabiliyor, o da problem olmaz.

Bizi Japonya'ya götür =(
Sosyal ağlarda paylaş

urmesque said:
DoruK said:
6 ay önceden kapadılar beni, fethiye'de çalışıcam. beklerim.

napıosun ki??

fethiye çok güzeldir (=

bir tanıdığın tanıdığının tanıdığının işletmesini aldığı bir yerde çalışıcam, kayaköy'de poseidon var biliyorsundur onun hemen yanı aynı tarz bir yer işte :)
Sosyal ağlarda paylaş

şimdiii,

13 haziranda bitecek olan finallerimin akabinde bizim mağazada işe girerim .gündüzleri ordayım.
ayrıca istanbulda mba imkanları bulunan üniversitelerde fink atıcam,mba direktörleriyle muhattap olucam yaz süresi içinde .

kuzenlerim ve benden ecccük büyük olan bir dolu akrabam evleniyor,sünnet düğünleri var.

deli gibi düğünler var,eğlence fora.

haziranın ortasına doğru ya da temmuzun ortasında,tarihi kesinleşmemiş bir 7 gün Güre'de edremit denizi,zeytinyağları,salataları,boşnak börekleri ve mangallarıyla beraberim.

ailenin 15 gün kaldığı tatil süre içinde 1 hafta istanbulda bulunucam mağazanın başında,o hafta istanbuldayım,paralıyım ve boş bir evim var hehe..

peder beye laptop aldırmaya çalışıcam artık tak etti,bi cep telefonu da ben alırsam iyi olur kendime.

ağustosta istanbul kadifeteks ve izmir hugoboss ya da istanbul hatemoğlunda boya-konfeksiyon stajlarım duruyor,onları idrak edeceğiz bir istanbullu arkadaşla beraber okuldan.

eylülde de döneceğiz okula işte :D
Sosyal ağlarda paylaş

Off offf

çok fazla seçenek var hepsi birbirnden iğrenç

Yazokulu ve iş muhtemelen parayı vurucam bu işte
yazokulu ama uzaktan sadece sınavlara gelicem bu seferde istanbulda iş parayı azcık vurucam bu sefer
Yazokulu işgüç yok mal gibi yatıcam kursa gidicem ek olarak

yine yazokulu sınavlara gelicem istanbulda mal gibi yatıcam orda burda sürtücem

sonuç olarak yaz okulu biter
En kral 5yıldızlı otele 10günlük yerleşicem içicem sıcıcam telefonumuda kapatıcam detoks a başlııcam.

tabi bu sırada stresten veya sinirden ölmezsem iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...