Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect

arcane

Öne çıkan mesajlar

SadGamer said:
@LethE
Bütün günes sistemlerini gez en fazla 1 gezegene inebiliyorsun zaten bir günes sisteminde(ben 2 gezegene inilebilinen günes sistemi görmedim) kalanları da survey et ilk oyununsa baya isine yarar iyi para veriyor surveyler.

bi tanesinde hem gezegene hem de aya inebiliyorduk başka görmedim :p
Sosyal ağlarda paylaş

Boss için dengeli takim lazim biotic lift atarsa havada asili kalıyor kaldigi zamanda techin de overload atmasi gerekiyor sonrada bütün adamlarına saldırı emri verip carnage, bomba vs silahla ilgili ne varsa abanmak gerekiyor, canı azalınca araya cutscene girecek.(Bu tabi Sovereign-Saren için geçerli uçan versiyonunu charm ile kendini öldürmeye ikna edebiliyorsun veya onu da öldürebiliyorsun.)
Sosyal ağlarda paylaş

ben biotic siz aldım bi tane duvar var uzuncana takımı onun arkasına koy. aç marksmanı roketlerde kaça kaça vur tabancayla kafana eserse ability kullandırt (mümkünse en tepeye çıkıp 5-6 roket birden attıgında yoksa kaçıp gidiyor)

viktor kaldırsaydın taliyi? unity açmadın mı?
Sosyal ağlarda paylaş

ya yanınızdaki tiplere assault rifle verin adam gibi, (spectre x ya da vii, zaten 9999999 paranız olması lazım o aşamada) tarayın gitsin. benim hp bar azalmadı bile, (748 hp mi ne vardı zaten colossus ix ve energized plating x filan üstüne bunun) wc3 paladini gibi neredeyse devamlı immunity açık. overheat de olmuyor 1dk filan kesintisiz ateş etmezsem.

açık konuşmak gerekirse fo2'de sniper perk aldığımdan beri bir oyunda bu kadar imba olabildiğimi hatırlamıyorum diyebilirim. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

160'lık tsunami? (:P) çok daha iyi droplardan tonlarca düşmüş olması lazım oraya kadar ama dediğim silah 400'e yakın vuruyordu heh, (belki daha fazla, unuttum) neden zorlandığın anlaşıldı.

spectre silahları zaten drop değil, sadece gemi ve citadel security quartermaster'ları satıyor 1 milyon gp'yi geçtikten sonra. oyunun sonuna gelip de görmemiş olmana hayret ettim.

cipi ne ya, credits. :P
Sosyal ağlarda paylaş

ilk açtığında vii çıkıyor ki elindeki herşeyin iki katı filan kuvvette oluyor neredeyse. vii olanlar bile oyundaki diğer bütün silahlardan daha yüksek accuracy sahibi, ancak x olan en iyi şirketler filan dmg'de biraz geçebiliyor. e x filan düşmeye başladığında zaten 50 oluyorsun ve x alıyorsun ki açık ara fark atıyor diğer herşeye.

yani edit gibi neredeyse o kadar abartı farklar var. upgrade'li halde işte end-boss ölene kadar neredeyse hiç durmadan ateş ettim ve crosshair hep aynı kalıyor. yanınızdakilerle beraber bunları kullanıp da "boss ölmüyor" demek imkansız yani. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

ohooo siz hiç yan görev yapmamışsınız be, ben cerberus uzay gemisinde 50 oldum, üstüne daha kaç gezegen gezdim son bölüme gitmeden. son bölümde de güle oynaya işte, unity bir kere endbossta kullandım herhalde, o da tali'de immunity yok diye malum. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...