Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect

arcane

Öne çıkan mesajlar

PrudenT said:

bu olayın sebebi ne yav kare kare? bende mi sorun var yoksa oyun mu böyle?

Bu isik kaynaklarinda olan hata ise eger, ATI kartlarin yasadigi bi problem. Catalyst 8.6 cikinca duzelecek sanirim; ya da manuel olarak

My documents/Bioware/Mass Effect/Config/Bioengine.ini

icindeki

DepthOfField=TRUE

satirini

DepthOfField=FALSE

olarak duzeltmeyi deneyebilirsin. Berbat bi hata, orjinal kopyalarda da goruluyormus.
Sosyal ağlarda paylaş

SturmVogel said:
Kopya tezgahlarına yanılmıyorsam 2 DVD olarak düştü. Alayım mı size danışayım dedim:

4400 Ghz AMD X2
2 GB RAM
ATI çipsetli MV2A anakart

düşük detay oynayabilir miyim? Kopya versiyonlarda düzelme oldu mu yoksa ileriki relase'leri mi bekleyeyim? Orjinal mı alayım?

x1950gt ile aynı pcde full 40-50fps oynadım ben 1024*768
Sosyal ağlarda paylaş

EA yetersizlikte yeni sınırları zorluyor.

said:
Today I decided to do another run through while waiting in order to try playing a renegade on a higher difficulty level. That’s when I got it. “The game can not start. For security reasons, only a limited number of machines can ever be licensed by a single purchase. This limit has been reached. Please purchase another registration code, reinstall, and then try again.” http://s278.photobucket.com/albums/kk81/riftguy

So that’s me. I installed it on my one PC and was able to play for two days for a single run through (with almost no side quests done) before being locked out of my game.

As far as I know the only changes between the 3rd and the 13th were the addition of a new case fan (to take care of the heat from the new video card) and the user name that I used to log into the computer – a named account with administrative privileges instead of the Administrator account.
http://masseffect.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=635214&forum=104&sp=0

Adam yeni ekran kartı almış, format atmış ve artık ME yükleyemiyor. Şu oyuna var ya Donald Amca gibi altın içinde yüzsem bile para vermem cracklerim.

http://i278.photobucket.com/albums/kk81/riftguy/error-1.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

volkan'ın çene ayarlarıyla oynamışlar lol

henüz eden prime'a yeni indim ama şunu söylemeden edemeyeceğim: bugüne kadar gördüğüm en güzel dialog canlandırmaları bir rpg'deki. mimikler şahane. motion blur ve grain effect de süper, prime eden'e ilk inildiği anda bir voah çektirtti. oynarken durduk yerde fps çakıldı ama nedense şimdi yeniden açacağım heh
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
ben oyuna basladım

neconlarla savastım sonra twileklerin dans ettiği bara girdim, sonra jedi oldum.

oyun cok cakma be!

ama guzel baya sadece ordan burdan cakmıslar baya

hehehehe
sen hangi oynu oynadin ne wkilkesi jedi kilici varmi hem kotor daki citidel biraz mass effeck teki citidel e andirsada oyle cok benzemiyo hem korigan lar yani su kertenkeleler de wokiee ye benzemiyo yazmadin ama ben yinede yazayim
Sosyal ağlarda paylaş

ya konsept aynı necron işte o gethler bildiğin twileklere zaten twilek, işlevleri olayları aynı.

spectelar zaten 1000 yıllık konsept.

kaedenin dediği gibi Anachronox tan ağır etkilenilmiş, kotordan etkilenildiği gibi.

oyun kötü demiyorum ama sam "starwars bunun yanında sword and sorcery" kalır dersen gülerim sana keza Starwars zaten sword and sorcery dir, böle bilim kurgu iddaaları falan yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

bilim-kurgu setting'inde, setting filan da yalan olur anlamında dedim zira hayli detayına inilmiş olayların codex'e filan bakınca. spectre olayını jedi ile bir tutmuşsun filan da alakası yok hiç. birisi gizli ödenekten beslenen devlete bağlı özel teşkilat, öbürü şövalye tarikatı.

necron ile de geth alakasız, birisi kendisini sentetikleştirmiş organik canlılar, öbürü organik canlılar tarafından hizmet etmeleri için yaratılmış yapay zeka temelli bir sentetik yaşam formu. görüntüleri bile benzemiyor hani.

twi'lek ile asari desen twi'lek'lerde iki cinsiyet var zaten. mavi striptizcilere bakıp mı benzetmeyi yaptın? (:P)

cidden nesini benzettin bu konseptlerin anlamadım heh
Sosyal ağlarda paylaş

Ya oyunun arayüzünün kullanımı zor mu yoksa ben mi alışamadım hala? Bi de hangi silahı alayım neyi bırakayım karar veremiyorum hepsi benim olsun istiyorum adeta =P Bi de bazı bilgileri bulamadım mesela zırhlardaki Shield Biotic bi de bişey onu unuttum böyle üç tane özellik var üçü hangi tür saldırılardan koruyo?

Citadeldeki assignmentların hepsine abandım nereye gitsem herkes ayrı bi görev veriyo iyi mi yaptım kötü mü yaptım acaba?

Bi de şu an takımımdaki kimseye "experience point" gelmedi skillere dağıtabileceğim sadece shepard'a geliyo diğerlerine otomatik mi dağılıyo yoksa nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

sen benzetemediysen ona şaşırırım acıkcası..

necron+ctan = geth+reapers

ki necron lordların bildiğin iradesi var, necronların yaptığı herşey ctanlardan komut olarak gelmiyo.

twilek bildiğin işte, striptizcisinden tut renklerine hallerine galaksideki yerlerine bak bildiğin twilek.

ki cok normal, nasıl fantezi settinglerinde belli klişeler varsa sci-fi settinglerdede aynısı var.
Sosyal ağlarda paylaş

Cd- said:
Ya oyunun arayüzünün kullanımı zor mu yoksa ben mi alışamadım hala? Bi de hangi silahı alayım neyi bırakayım karar veremiyorum hepsi benim olsun istiyorum adeta =P Bi de bazı bilgileri bulamadım mesela zırhlardaki Shield Biotic bi de bişey onu unuttum böyle üç tane özellik var üçü hangi tür saldırılardan koruyo?

Citadeldeki assignmentların hepsine abandım nereye gitsem herkes ayrı bi görev veriyo iyi mi yaptım kötü mü yaptım acaba?

Bi de şu an takımımdaki kimseye "experience point" gelmedi skillere dağıtabileceğim sadece shepard'a geliyo diğerlerine otomatik mi dağılıyo yoksa nedir?

Oyuna ilk başlarken ana karakter hariç diğer karakterlere auto-level up seçeneği seçili oluyor, ona bir bak istersen. Ben manual level up'ı tercih etmiştim tüm karakterler için. =p
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış 'gırach'.. (keltçe bir kelimedir)

ha bu arada, necron'lar zaten akıllı organik kökenli yaşam formları cüce. alakasız yani sentetik olarak başka bir tür tarafından yaratılmış yapay yaşam formlarıyla.

asari striptizci var diye twi'lek oldular yani? ok.

hayır bir de çakma diyorsun iddialı lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...