odchu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 PrudenT said: bu olayın sebebi ne yav kare kare? bende mi sorun var yoksa oyun mu böyle? Bu isik kaynaklarinda olan hata ise eger, ATI kartlarin yasadigi bi problem. Catalyst 8.6 cikinca duzelecek sanirim; ya da manuel olarak My documents/Bioware/Mass Effect/Config/Bioengine.ini icindeki DepthOfField=TRUE satirini DepthOfField=FALSE olarak duzeltmeyi deneyebilirsin. Berbat bi hata, orjinal kopyalarda da goruluyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 depth of field düzeltmenin haricinde nisan aldiginiz yerin disindaki kisimlarda blur olması olayı yani kapatirsan o efekt de gider malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 @odchu yok nvidia'da da aynı sorunu çeken kartlar var, deneyeyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 SturmVogel said: Kopya tezgahlarına yanılmıyorsam 2 DVD olarak düştü. Alayım mı size danışayım dedim: 4400 Ghz AMD X2 2 GB RAM ATI çipsetli MV2A anakart düşük detay oynayabilir miyim? Kopya versiyonlarda düzelme oldu mu yoksa ileriki relase'leri mi bekleyeyim? Orjinal mı alayım? x1950gt ile aynı pcde full 40-50fps oynadım ben 1024*768 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 EA yetersizlikte yeni sınırları zorluyor. said: Today I decided to do another run through while waiting in order to try playing a renegade on a higher difficulty level. That’s when I got it. “The game can not start. For security reasons, only a limited number of machines can ever be licensed by a single purchase. This limit has been reached. Please purchase another registration code, reinstall, and then try again.” http://s278.photobucket.com/albums/kk81/riftguy So that’s me. I installed it on my one PC and was able to play for two days for a single run through (with almost no side quests done) before being locked out of my game. As far as I know the only changes between the 3rd and the 13th were the addition of a new case fan (to take care of the heat from the new video card) and the user name that I used to log into the computer – a named account with administrative privileges instead of the Administrator account. http://masseffect.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=635214&forum=104&sp=0 Adam yeni ekran kartı almış, format atmış ve artık ME yükleyemiyor. Şu oyuna var ya Donald Amca gibi altın içinde yüzsem bile para vermem cracklerim. http://i278.photobucket.com/albums/kk81/riftguy/error-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 donald değil scrooge amca o cahal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bioware forumlarinda bir topic vardi "behold the real life shepard" diye altindada real one muhahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Ahahahah harbi sheppard lan ahahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 harbi oyunu ilk açtığım andan itibaren aklımda bu vardı, hatta arkadaşa da söyledim "harbi volkan lan" dedi ehaeheuh bu arada gerçek modellendiği adam da buymuş: http://ui23.gamespot.com/2166/ewwwtf_2.jpg adam volkana benzemiyor ama shepard epey benziyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 yok be volkan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 volkan'ın çene ayarlarıyla oynamışlar lol henüz eden prime'a yeni indim ama şunu söylemeden edemeyeceğim: bugüne kadar gördüğüm en güzel dialog canlandırmaları bir rpg'deki. mimikler şahane. motion blur ve grain effect de süper, prime eden'e ilk inildiği anda bir voah çektirtti. oynarken durduk yerde fps çakıldı ama nedense şimdi yeniden açacağım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Satışlar düşsün o zaman jetonları düşer. Başkaları DRM olmadan daha fazla oyun satılabileceği kanıtlandı. Şimdi bunlar da gereksiz korunma yöntemleriyle müşteri kaçırılabileceğini kanıtlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 [spo=takıldım]ambassador beni görevden aldı etti filan, citadelde tıkılı kaldım her yeri gezdim normandy'e de binemiyorum, napıcam? bi şey gözden kaçıyor ama.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 [spo=çözümü]kumar oynanan bi yer var citidel de orda onceki gemi kaptani (ismi unuttum ) orda icki iciyo olcak onunla konuscan[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ben oyuna basladım neconlarla savastım sonra twileklerin dans ettiği bara girdim, sonra jedi oldum. oyun cok cakma be! ama guzel baya sadece ordan burdan cakmıslar baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Cuce said: ben oyuna basladım neconlarla savastım sonra twileklerin dans ettiği bara girdim, sonra jedi oldum. oyun cok cakma be! ama guzel baya sadece ordan burdan cakmıslar baya hehehehe sen hangi oynu oynadin ne wkilkesi jedi kilici varmi hem kotor daki citidel biraz mass effeck teki citidel e andirsada oyle cok benzemiyo hem korigan lar yani su kertenkeleler de wokiee ye benzemiyo yazmadin ama ben yinede yazayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 heh ne çakması be, gayet güzel bilim-kurgu konusu. codex'i oku biraz cüce, star wars sword & sorcery kalır bunun yanında. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Allah allah bende Anachronox dan çalmışlar sanıyordum baya birşeyi. Orjinalmiş meğersem oyun >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ya konsept aynı necron işte o gethler bildiğin twileklere zaten twilek, işlevleri olayları aynı. spectelar zaten 1000 yıllık konsept. kaedenin dediği gibi Anachronox tan ağır etkilenilmiş, kotordan etkilenildiği gibi. oyun kötü demiyorum ama sam "starwars bunun yanında sword and sorcery" kalır dersen gülerim sana keza Starwars zaten sword and sorcery dir, böle bilim kurgu iddaaları falan yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bilim-kurgu setting'inde, setting filan da yalan olur anlamında dedim zira hayli detayına inilmiş olayların codex'e filan bakınca. spectre olayını jedi ile bir tutmuşsun filan da alakası yok hiç. birisi gizli ödenekten beslenen devlete bağlı özel teşkilat, öbürü şövalye tarikatı. necron ile de geth alakasız, birisi kendisini sentetikleştirmiş organik canlılar, öbürü organik canlılar tarafından hizmet etmeleri için yaratılmış yapay zeka temelli bir sentetik yaşam formu. görüntüleri bile benzemiyor hani. twi'lek ile asari desen twi'lek'lerde iki cinsiyet var zaten. mavi striptizcilere bakıp mı benzetmeyi yaptın? (:P) cidden nesini benzettin bu konseptlerin anlamadım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Ya oyunun arayüzünün kullanımı zor mu yoksa ben mi alışamadım hala? Bi de hangi silahı alayım neyi bırakayım karar veremiyorum hepsi benim olsun istiyorum adeta =P Bi de bazı bilgileri bulamadım mesela zırhlardaki Shield Biotic bi de bişey onu unuttum böyle üç tane özellik var üçü hangi tür saldırılardan koruyo? Citadeldeki assignmentların hepsine abandım nereye gitsem herkes ayrı bi görev veriyo iyi mi yaptım kötü mü yaptım acaba? Bi de şu an takımımdaki kimseye "experience point" gelmedi skillere dağıtabileceğim sadece shepard'a geliyo diğerlerine otomatik mi dağılıyo yoksa nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 sen benzetemediysen ona şaşırırım acıkcası.. necron+ctan = geth+reapers ki necron lordların bildiğin iradesi var, necronların yaptığı herşey ctanlardan komut olarak gelmiyo. twilek bildiğin işte, striptizcisinden tut renklerine hallerine galaksideki yerlerine bak bildiğin twilek. ki cok normal, nasıl fantezi settinglerinde belli klişeler varsa sci-fi settinglerdede aynısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Cd- said: Ya oyunun arayüzünün kullanımı zor mu yoksa ben mi alışamadım hala? Bi de hangi silahı alayım neyi bırakayım karar veremiyorum hepsi benim olsun istiyorum adeta =P Bi de bazı bilgileri bulamadım mesela zırhlardaki Shield Biotic bi de bişey onu unuttum böyle üç tane özellik var üçü hangi tür saldırılardan koruyo? Citadeldeki assignmentların hepsine abandım nereye gitsem herkes ayrı bi görev veriyo iyi mi yaptım kötü mü yaptım acaba? Bi de şu an takımımdaki kimseye "experience point" gelmedi skillere dağıtabileceğim sadece shepard'a geliyo diğerlerine otomatik mi dağılıyo yoksa nedir? Oyuna ilk başlarken ana karakter hariç diğer karakterlere auto-level up seçeneği seçili oluyor, ona bir bak istersen. Ben manual level up'ı tercih etmiştim tüm karakterler için. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 gemi kaptanı olduğumuz bölümde galaxy map açılmıyor hasta oldum. ekranda wisdo yazısı var bir tek. Ekran kartı sürücüsünü değiştirdim bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yanlış 'gırach'.. (keltçe bir kelimedir) ha bu arada, necron'lar zaten akıllı organik kökenli yaşam formları cüce. alakasız yani sentetik olarak başka bir tür tarafından yaratılmış yapay yaşam formlarıyla. asari striptizci var diye twi'lek oldular yani? ok. hayır bir de çakma diyorsun iddialı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar