fizban Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 meraktan soruyorum, oyuna daha yeni başladım sayılır da, oyunu birden çok kez oynuyo musunuz yahu ? o kadar sardı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben side questlerde kusma noktasına geldim acıkcası, bi daha öldürseler oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ilerde tekrar oynarım belki en azından char'ı 60'lamak için, (devam oyununda kullanabilecekmişiz hissi vermişler) combat'ı tekdüze gelmese düşünmeden devam ederdim ama. tabii ilk oynayışta oynanmadık yer bırakmadım oyunda, bir de karakteri mükemmel yaptım tam istediğim gibi. upgrade edeceği eşya da kalmadı hani bir tek colossus armor'u x değil ix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Side questler çok bayık ve tekdüze ona katılıyorum kesinlikle, en başlarda bütün gezegenlerin yüzeyine inip de tekeer tekeer heryere bakıyodum ama artık sadece main questlerden gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben 2 kez bitirdim oyunu da (ama ilkinde normal ana quest'leri yapıp, onume gelen side quest'leri yapmıstım... 2'de tum quest'leri bulup bitirmeye kastım), soyle diyim, oyun 2. kez oynandıgında, npc'ler (bizim ekibimizdekiler dahil) yeterince guclenmiyor... en son saren'ı 9-10sn assault rifle tutup kesmek yeterince acıklıyor bu durumu... sonradan oyunun zorlugu arttırılabiliyor mu ? settings'den arttırsak zorlugu mesela, o sırada baslanmıs bir oyunu da etkiliyor mu ? onceki bir profili secerek basladıgında tekrar zorluk falan sormuyor cunku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 zorluğu eden prime'a inmeden değiştirirsen menüden o zaman oluyormuş sadece. zorluk yükselince scaling oluyormuş npc'lerde, yazıyordu üstüne gelince açıklaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ya oyun çok zevkli =) ama grafikleri gayet kötü. yani gayet kötü değil de, son 1 yılda çıkan her oyundan falan kötü heralde =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Kötü mü? Yanlış anlama da, aynı oyunu mu oynadık biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 muhtemelen. herşey en açıkta oynadım, lakin bana mısın demedi oyun. vista var bi de dx10 destekli mi bilemiyorum ama, pek belli etmedi öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 kötü mü? cidden ben de anlamadım, oynadığım en iyi grafikli rpg idi. (ancak oblivion outdoors yarışabilir, karakterler en iyi bariz ama) vegas 2 gibi yepyeni fps'lerin gerisinde de değildi zira unreal 3.5 motorunu kullanıyor onun gibi zaten. dx10 yok ama zaten onun kurtaracağı bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 aman tanrım dedirten bir sahne yoktu oyunda o acıdan bencede ii değildi grafikleri. teknik olarak iyi ama, hakkını verememiş level designerlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 şu anti aliasing i köklesemde kenarlarda çizgiler merdiven yapıyor gene. arkaşta çalıştırınca daha iyi gibi geldi bende mi sorun var diye kıllandım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sırf bunu adam gibi oynamak için pc yi yeniledim ama ilk böümü geçtikten sonra direk wowa başladım mal gibi. İçim nasıl gidiyor oynamak için. Ama lvl kasma sevdası ağır bastı nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 @Lethe bu AA'nın binbir türlü çeşisidi var Tweak sitelerinde yaziyor oralara bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 oyunu dün gece bitirdim. yavaş yavaş oyniyim ki tadını çıkartiyi mdedim, çünkü çok az oyunu baştan oynayan bi adamım. bi yere kadar side questler de yaptım, ama inilen gezegenlerin texture u falan yedi bitirdi beni, makoculuk oynamak baydı, o yüzden pek devam etmedim. oyunun hikayesi çok güzel bi kere, en az kotor kadar atmosfere soktu beni. lafım yok. beni tek bayan şey, VI ile konuşurken dahi diyaloğu sonlandırmak için "goodbye" demekti. grafiklere öyle hayatta mükemmel falan demem, iyi ama beklentilerimin altındaydı. overheat bug ı baydıysa da (sarenla dövüşürken son %30 da falan ben dmg koymadım lol), oyunu gayet zevkle bitirdim =) 2. si çıksa da oynasak modundayım şu an =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bu arada, ashley yi achievementlarım arasına kattım lol. o güzeldi =p oyunda hiiiiç para harcamadım, hiçbirşey almadım. bi ara bi armor aldım garrus a o kadar, o da para elde kalmasın diye. sonradan aynısından buldum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 o overheat bug değil de sanırım bionic dalgası. başka 1-2 yerde daha oldu çünkü. oyunun açık ara farkla en iyi silahları sadece vendordan satın alınıyor diye de ekleyeyim ki vendor olayını esgeçmesin yeni oynayacaklar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 işte diyorum ya, ihtiyacım dahi olmadı onlara. elimi kolumu sallay sallaya oynadım, şarkılar türküler eşliğinde. bi de mako dayken adam öldürmek çok kolay, biraz zorlaştırsalar fena olmazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 1.000.000 credit alirsaniz rich achievementi geliyor bu da en iyi itemlar Master Spectre Gear adı altında geliyor. EDIT:Mako'dayken çok daha az exp aliyorsun ama makoyla canlarini azaltip makodan inip öldürürsen yine normal exp alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ben bilhassa mako'dan inip öldürdüm o sandworm benzeri mahlukları bile lvl 50 olana kadar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Saren'ın ırkın (karıştırıyorum ırkların isimleri) hastası oldum, adamlarda on numara surat var, ses tonları şahane falan. Kız olsam düşünebilirdim o derece. Bir de ufak tefek saçma sapan bir ırk var böyle mermi gibi, onlar baya komik. Baya ilginç mahlukat var oyunda aslında =) Bende böyle aa deep space, saçma sapan bilgiler oley kafası olduğundan her gezegene teker teker tıklayıp okuyorum falan her şeyi, henüz sıkılmadım (ama iki sistem oldu) Kolayda oynuyorum, oyun kolay hakkaten evet. Paraydı ticaretti boşuna yapmışlar ayrıca (20 küsürlerde lvl, şu ana kadar en azından) hiç böyle gideyim bişi alayım olmadı bende. Oyunun seslendirmeleri çok mu başarılı yoksa bana mı öyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 aşırı derecede başarılı seslendirmeler lakin "kolayda oynuyorum, oyun kolay" nasıl bir anlam çelişkisi içeriyor belli değil. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 şu oyunu oynayamadım ya içimde kaldı. orjinalini almadım kısıtlı kurulum hadisesi felan var diye, internetten indiremedim bitmedi bir türlü, kıbrısta aldığım cd ise iki tane cd1 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 turian lar cok kral ya bildigin onurlu sovalye modunda cogu zorluk oalrak normal degil veteranda oynadim ilk oynayisimda genede baya kolay geldi sanirim konsol icin kolaylastirildigindan llavye mouse ile zorluk yalan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bitirmeden uzun uzun yorum yapmacağım. İlk elime geçtiği gün bayağı bir oynayıp ara verdim. Beğendim. Yakın tarihte bir oturuşta bitirmeyi planlıyorum. Detaylı yorumları bitirince yaparım. (Spoiler alert: müziğe sağlam geçireceğim) Bazı arkadaşlar sağ olsun daha oynamadan son bossuna kadar öğrendik ehueh lütfen spoiler yapmadan cevap veriniz. - AA'yı nerden köklüyoruz? O çizgiler beni 2000'lerin başlarına götürüyor. - Adept oynuyorum. Şimdiye kadar acayip memnunum. Wrex ve Kaiden daimi kankalarım. Wrex'e tank spec, Kaiden'a healer spec yaptım. (tabii haxxorların yanına) Ben de caster takılıyorum. Gayet imba oldu. Soru şu, bu karakterlerle oynarsam storyline'a etkisi olur mu? Birşey kaçırır mıyım? Bu arada Wrex inanılmaz güçlü. - Yedek klübesinden arada bir çağrılan bağyanlarla romantik işler mümkün mü? - Karakter talentsız olunca hangi silah daha iyi? Pistol kullanıyorum, doğru mu yapıyorum? Adept olduğumu ve warp spamlediğimi hesaba katınız. - Singularity sizce de imba mı? Tooltipi okuyunca bir puan verip bırakayım diye bir yanılgıya düştüm, kullanınca ne kadar kuvvetli olduğunu anladım. Cidden, nerf... - Bir Adept neden throw ve lift'e puan versin? Lifti denemedim. Throw kullanışsız geldi. Lift de kullanışsıza benziyor. - Accuracy, hit falan bunların tam işlev ve hesapları nelerdir? Armor upgradelerde de anlamadığım şeyler var mesela hardness sanırım öyle bir mekanik var, bu nedir? Bunların listesi bir yerde var mı? - Weapon ve armor upgrade tavsiyeleri, plix. - Bu X tane hede bul questlerini bütün gezegenleri gezmeden yapmak mümkün mü? - Level kaç karakterle oyunu bitirmek lazım? Gidip dayak yemek de istemiyorum, çok kolay almak da istemiyorum. - Intimidate'in bittiği yerde Charm, Charm'ın bittiği yerde Intimidate Jackie Chan - Chris Tucker sinerjisini yakalayabiliyor mu? Hem intimidate hem de charm kasmak Torment'de max wis, max int başlamak gibi birşey mi? - Hem paragon hem de renegade mümkün mü? Önce dingleyeni mi oluyoruz? Renegade olunca hakikaten renegade mi oluyoruz? Küsüyorlar mı? Bunları kasmanın diyalog ve quest dışında bir yöntemi var mı? Daha da var aslında ama şimdiden wall of text olmuş, başka zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar