Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YouTube için temelli kapatılma tehlikesi

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

said:
Ancak YouTube’un Türkiye’de temsilciliği bulunmadığı için savcılık muhatap sıkıntısı çekiyor.

Ne diyoruz buna? tınnnn

Hıyar veletin teki beceriksiz photoshop denemesiyle atatürke karşı bir video yapıyor ve devlet bütün işinin gücünün yanında bir de bunla uğraşıyor. Millet güneş sisteminin dışına adam çıkardığında biz anca evereste bayrak dikeriz bu hızla.
Sosyal ağlarda paylaş

al işte, abi yapmayın etmeyin. artık internette dandik vatanseverlikten, anneden babadan görülen dinden tiksindiği için, hiç bişeyin kutsal sayılmadığı yerlerde, herşeyle dalga geçen insanların takıldığı yerler var. bu aralar paticikte çok geyiği yapılıyo, 4chan var diğer tüm *chanlar gibi, burası(dramatica) var, varoğluvar. bundan nefret etmiş tiksinmiş olabilirsin, ama bunun gibi şeyleri milliyetçi/muhafazakar hack gruplarımız bile bitiremez, olduramazsınız. şimdi o sayfayı okuyup türkün türkten başka dostu yoktur kafasına girdin, ama yaz armenia yaz, america yaz, jesus yaz. orada herşeyle dalga geçiliyor. gerçi bu herkese izah edilmez ama denedim, hadi hayırlısı

armenia makalesi kısa ama alttan armenians a devam et mesela,

Armenians are mixture of Middle Eastern DNA and over 9000 years of incest.

geçen en yumuşak laf budur uzun bi makalede. gaza gelmeyin o yüzden, daha çok malzeme olursunuz bu tayfaya.
yani sor anlatalım ben de 3-4 yıldır oralara takılıyorum. şimdi paticikte yeşil görüşlü bi arkadaşımıza ben küfredemem, fikir özgürlüğü falan der, demokrasi der(köprüyü geçene kadar, you know) ama 4chanda dramaqtica olmaz bu. benzeri bi durumda 4chanda yazacağım cevap, paticikte olsa, hakkaniyetle paylaştırılırsa paticiğin yarısının banlanmasına yeter. böyle yerler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

of, artık izlediğim videolardaki güzel kadınlar için "LOL I'D HIT IT" yazamicak mıyım hiç
batının ahlaksızlığını alıyordum oysa :<

Ardeth said:
Millet güneş sisteminin dışına adam çıkardığında biz anca evereste bayrak dikeriz bu hızla.

beni etkileyen bu iyimserliğin oldu sina, halbuki ben dünyayla aramızda ters orantı var diye düşünmüştüm
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:
Demekki herhangi biri gerekli yasak materyali (videoydu yaziydi vs) upload ederek istedigi bir siteye erisimi kapattirabilir guzel memleketimde.
Sonu yokki bunun.

BiTcH_oFBaT said:
BRAVO. helal. bize mani olunca videoları kimse izliyemiyor akıllıca. hı hı.

Peter said:
cocugun biri video koyuyo bütün bi ülke youtube dan mahrum kalıyo süper

Flaneur said:
yahu şunu anlamış değilim adamlar yapıyor cezasını biz çekiyoruz. hangi ülkelerden koyuyorlarsa bulsunlar, onların memlekette kapansın youtube. görün bakalım bir daha koyacaklar mı... yemez...

ABİ Bİ LİNKE GİRİP HABERİ OKUYUN DA ÖYLE YORUM YAPIN GÖZÜNÜZÜ SEVİM
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:
NoTwisT said:
Demekki herhangi biri gerekli yasak materyali (videoydu yaziydi vs) upload ederek istedigi bir siteye erisimi kapattirabilir guzel memleketimde.
Sonu yokki bunun.

BiTcH_oFBaT said:
BRAVO. helal. bize mani olunca videoları kimse izliyemiyor akıllıca. hı hı.

Peter said:
cocugun biri video koyuyo bütün bi ülke youtube dan mahrum kalıyo süper

Flaneur said:
yahu şunu anlamış değilim adamlar yapıyor cezasını biz çekiyoruz. hangi ülkelerden koyuyorlarsa bulsunlar, onların memlekette kapansın youtube. görün bakalım bir daha koyacaklar mı... yemez...

ABİ Bİ LİNKE GİRİP HABERİ OKUYUN DA ÖYLE YORUM YAPIN GÖZÜNÜZÜ SEVİM

+1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...