Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coen Brothers' Burn After Reading

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
film direk komedi değil, kara mizah. gülmekten altima yapcam modunda izlerseniz hüsrana uğrarsınız.

ayrica brad pitt harbi manyak oynamış yine. oynadığı adam tam anlamıyla bi "saf". salaklıkta mevcut. resmen gözlerinden okuyorsun abi karakterin ne yapacağını falan.

AĞIR SPOILER, izlemediysen kesinlikle bakma

gardropta saklandığı sıra george amcamız silah çekerken bile adam ne yapacağını bilemeyip gülümsedi falan.. resmen süperdi.

Mesaj tarihi:
Ben beğendim filmi ya amaçsızlık üstüne bi coen biraderler filmi dahane olsun ahah.Eğlenceli abi brad pitt ciddi saçmaydı helal olsun ne diim.Bir arkadaş kadroya yazık olmuş diyor ama bu konu ancak bu kadroyla verilir daha ne :d Herkesde rolune oturmus...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Evet oyuncular direk ders vermiş. Baya ağır güldüğüm sahneler oldu, kara mizahı güzel sokmuşlar işin içine.

Chad'in kafaya kurşun yediği yerde bağırdım resmen, suratı efsaneydi. Sinemada olmasam 15 kere falan geri sarıp izlemiştim. Bi de sondaki geyik harikaydı.

Mesaj tarihi:
Vingthor said:
brad pitt. AHAHAHAHAA bu adamın her filmini sıkılmadan seyredebilirim.

Babil'i izle, 180 derece dönersin bu yorumdan :P

Ama o facia dışında gayet güzel filmler çekiyo evet.
Mesaj tarihi:

Ben mi film sırasnda yamuluyordum yoksa filmde CIA'in başında ( başında değil de o department'ın başında sanırsam ) ki adam Spider-Man filmlerindeki Jonah Jameson mıydı ?

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Babil'i izle, 180 derece dönersin bu yorumdan :P

Ama o facia dışında gayet güzel filmler çekiyo evet.

oha, facia? gayet güzeldi bence Babil.

edit:

Birde ölüm sahnelerini Fargo'daki gibi, çok benzettim aynı ölümleri seçmişler gibi.
  • Yeni Oluştur...