BaaL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 asdadf brad pitt süper ya. oyunculuk yeteneginin hastasıyım zaten joe black den beri. o oturaklı dütdürgeç de kahkaha attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 AAHAHAHAH bu ne abi ne saçma filmdir adsndnmasmd emaleth +1 yardı o sahne öldüm bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 sacma sapan bir film bence o aktörlere yakışmamış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 film direk komedi değil, kara mizah. gülmekten altima yapcam modunda izlerseniz hüsrana uğrarsınız. ayrica brad pitt harbi manyak oynamış yine. oynadığı adam tam anlamıyla bi "saf". salaklıkta mevcut. resmen gözlerinden okuyorsun abi karakterin ne yapacağını falan. AĞIR SPOILER, izlemediysen kesinlikle bakma gardropta saklandığı sıra george amcamız silah çekerken bile adam ne yapacağını bilemeyip gülümsedi falan.. resmen süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Ben beğendim filmi ya amaçsızlık üstüne bi coen biraderler filmi dahane olsun ahah.Eğlenceli abi brad pitt ciddi saçmaydı helal olsun ne diim.Bir arkadaş kadroya yazık olmuş diyor ama bu konu ancak bu kadroyla verilir daha ne :d Herkesde rolune oturmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 brad her zmnki gibi süper oynamış; çok az oynamış olsa da.. ama film beklentilerimi karşılamadı. filmin en iyi numarası george kuluni nin yaptığı sandalye idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 güzel filmdi. oyuncular ders vermiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 muhteşem bir film olmuş. şimdi izledim hala etkisindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 fede said: muhteşem bir film olmuş. şimdi izledim hala etkisindeyim coen kardeşler yöönetio abicim. hahaahah süper film gerçekten. brad pitt efsane yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Evet oyuncular direk ders vermiş. Baya ağır güldüğüm sahneler oldu, kara mizahı güzel sokmuşlar işin içine. Chad'in kafaya kurşun yediği yerde bağırdım resmen, suratı efsaneydi. Sinemada olmasam 15 kere falan geri sarıp izlemiştim. Bi de sondaki geyik harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Deli güldüm deli. Mutlaka gidilip görülmesi gerek. Osbourne Cox ? Mmmm.. sadfsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 filmin tagline'i keske "what the fuck" olsaymis. hem oyuncular hemde izleyicilere cok soyletiyor bunu. oyunculuklar felan harika, herkesin izlemesini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 o nası bir reflex'ti AHHAHAHA öldüm gülmekten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Vingthor said: brad pitt. AHAHAHAHAA bu adamın her filmini sıkılmadan seyredebilirim. Babil'i izle, 180 derece dönersin bu yorumdan :P Ama o facia dışında gayet güzel filmler çekiyo evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 babel'i birkaç kere seyrettim. ilk sinemadan çıktığımda ohş dediğim filmlerden biriydi. ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 The Big Lebowski 2 olmuş resmen. http://img75.imageshack.us/img75/2086/bscap0001gj5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 PC or MAC? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Ben mi film sırasnda yamuluyordum yoksa filmde CIA'in başında ( başında değil de o department'ın başında sanırsam ) ki adam Spider-Man filmlerindeki Jonah Jameson mıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 evet, oydu deno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Sağlam oynuyor o adam da yahu. Mimikler muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Müthişti ya film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 cuk oturmuş o role. o tip tripleri çok iyi yapabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Adamın Spiderman'deki Jonah Jameson olarak anılması da içler acısı bir durumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Rewendor said: Babil'i izle, 180 derece dönersin bu yorumdan :P Ama o facia dışında gayet güzel filmler çekiyo evet. oha, facia? gayet güzeldi bence Babil. edit: Birde ölüm sahnelerini Fargo'daki gibi, çok benzettim aynı ölümleri seçmişler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Xaenin said: Adamın Spiderman'deki Jonah Jameson olarak anılması da içler acısı bir durumdur. Yok bence değildir, adını hatırlayamadığım için öyle yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar